Cry Babies Κλαψουλίνια Stars - Διαδραστική Κούκλα Κλαίει Με Αληθινά Δάκρυα

Κωδικός Προϊόντος:
4104-91136
cry babies
Τα Cry Babies Stars, έρχονται κατευθείαν από τα αστέρια για να σας συναντήσουν! Τα μάτια της Coney, της Sydney και της Lady φωτίζουν με λαμπερά αστεράκια! Τα ρουχαλάκια τους ιριδίζουν και λάμπουν σαν τα αστέρια! Αν τους βγάλεις την πιπίλα, θα αρχίσουν να κλαίνε σαν αληθινά μωρά! Κάθε φορά που κλαίνε κάτι μαγικό συμβαίνει! Βγάλτε την πιπίλα ή το μπιμπερό από το στόμα τους και δείτε αστέρια να λάμπουν μέσα στα μάτια τους. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 Κούκλα - 1 Σετ ρούχων - 1 Πιπίλα - 1 Ζευγάρι παπούτσια - 1 Μπιμπερό Κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν πάνω από 10 ήχους μωρού! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
34,99 €
*Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι ενδεικτικές και ο πελάτης/ λιανοπωλητής δεν υποχρεούται σε συμμόρφωση προς αυτές.

Τα Cry Babies Stars, έρχονται κατευθείαν από τα αστέρια για να σας συναντήσουν! Τα μάτια της Coney, της Sydney και της Lady φωτίζουν με λαμπερά αστεράκια! Τα ρουχαλάκια τους ιριδίζουν και λάμπουν σαν τα αστέρια! Αν τους βγάλεις την πιπίλα, θα αρχίσουν να κλαίνε σαν αληθινά μωρά!

Κάθε φορά που κλαίνε κάτι μαγικό συμβαίνει! Βγάλτε την πιπίλα ή το μπιμπερό από το στόμα τους και δείτε αστέρια να λάμπουν μέσα στα μάτια τους.


Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1 Κούκλα
  • 1 Σετ ρούχων
  • 1 Πιπίλα
  • 1 Ζευγάρι παπούτσια
  • 1 Μπιμπερό

Κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν πάνω από 10 ήχους μωρού!


Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.

Χαρακτηριστικά
Brand Cry Babies
Ηλικία 18 months +
Φύλο Κορίτσι
Χώρα Παραγωγής Κίνα
Καθαρό Βάρος 0.555 Κιλά
Διαστάσεις Μήκος 20 Εκατοστά, Πλάτος 13.3 Εκατοστά, Ύψος 29.9 Εκατοστά
Επέκταση Επιτραπέζιου Όχι
Αναφορά προβλήματος
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!