Cry Babies Κλαψουλίνια Tiny Cuddles Halloween Διαδραστική Κούκλα Κλαίει Με Αληθινά Δάκρυα

Κωδικός Προϊόντος:
4104-91160
cry babies
Απολαύστε τον εορτασμό του Halloween με τα Cry Babies Tiny Cuddles Halloween! Μια συλλογή με 5 διαφορετικούς χαρακτήρες για να συλλέξεις. Κάθε ένα είναι ντυμένο με μια αποκριάτικη πιτζάμα με σχέδια και έρχεται με τις ασορτί πιπίλες. Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
14,99 €
*Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι ενδεικτικές και ο πελάτης/ λιανοπωλητής δεν υποχρεούται σε συμμόρφωση προς αυτές.

Απολαύστε τον εορτασμό του Halloween με τα Cry Babies Tiny Cuddles Halloween! Μια συλλογή με 5 διαφορετικούς χαρακτήρες για να συλλέξεις. Κάθε ένα είναι ντυμένο με μια αποκριάτικη πιτζάμα με σχέδια και έρχεται με τις ασορτί πιπίλες. 


Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.

Χαρακτηριστικά
Brand Cry Babies
Ηλικία 18 months +
Φύλο Κορίτσι
Χώρα Παραγωγής Κίνα
Καθαρό Βάρος 0.217 Κιλά
Διαστάσεις Μήκος 15.8 Εκατοστά, Πλάτος 12 Εκατοστά, Ύψος 28 Εκατοστά
Επέκταση Επιτραπέζιου Όχι
Αναφορά προβλήματος
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!