Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 265-288 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Σετ με 2 βαζάκια πλαστελίνης 114g το καθένα, σε 2 διαφορετικά χρώματα, 2 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 2 κόφτες - καλουπάκια σε 2 διαφορετικά σχέδια, Frozen και Spiderman. Και όλα αυτά σε μία ενιαία συσκευασία ιδανική για δώρο σε πάρτυ φίλων ή για δημιουργική απασχόληση σε οικογενειακές εξόδους. Αναμίξτε τα 2 χρώματα πλαστελίνης, πλάστε την και χρησιμοποιώντας τους κόφτες σας φτιάξτε την Έλσα, την Άννα, τον Όλαφ, παγωμένες νιφάδες χιονιού αλλά και χιονισμένα έλατα, τον Spiderman, τον ιστό του και αράχνες. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03607
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,49 €
Η Peppa, ο George και ο αγαπημένος του δεινόσαυρος πηγαίνουν σε μια περιπέτεια με αυτό το συρόμενο παιχνίδι. Τράβηξε το κορδόνι, άκουσε την Peppa και τον George να τραγουδούν, αλλά και τον βρηχυθμό του δεινόσαυρου. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73527
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Ανακάλυψε τον κόσμο των καλλυντικών με τη βοήθεια αυτού του επιστημονικού σετ, δημιουργώντας τέλεια αρωματικά και αστραφτερά lip gloss! Το πλούσιο εικονογραφημένο εγχειρίδιο σε καθοδηγεί και σε βοηθά βήμα- βήμα να ανακαλύψεις την κοσμητολογία φτιάχνοντας αληθινά lip gloss, με απολύτως ασφαλή υλικά! Με αυτό το σετ μπορείς να δημιουργήσεις χρωματιστά lip gloss για τα χείλη, φορώντας τα σαν μενταγιόν για να τα έχεις πάντα μαζί σου! Ξεκίνα τα πρώτα σου βήματα στην επιστήμη της ομορφιάς! Το παιχνίδι περιλαμβάνει: Μαλακτική βάση Κόκκινη χρωστική Ποτήρι μέτρησης με καπάκι Σταγονόμετρο Πλαστικά δοχεία σε σχήματα Εικονογραφημένο εγχειρίδιο Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
learn and create
Κωδ.: 1026-63412
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Το απόλυτο παιχνίδι παρατηρητικότητας. Ψάξε στα πιο απίθανα σημεία! Διάλεξε ένα ταμπλό, τράβηξε μια κάρτα και ψάξε όσο πιο γρήγορα μπορείς ποιο από τα αντικείμενα της κάρτας, υπάρχει στο ταμπλό σου. Ο πιο γρήγορος κερδίζει! Εκπαιδευτικές αξίες - Οπτική αντίληψη - Συντονισμός ματιού-χεριού - Αντιστοίχιση εικόνων Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 6-99 Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 30 κάρτες διπλής όψης - 4 ταμπλό διπλής όψης - Φυλλάδιο οδηγιών
as games
Κωδ.: 1040-21409
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Stretchy σκυλάκι Pug σε 3 διαφορετικά χρώματα! Διάλεξε το αγαπημένο σου και τέντωσέ το, στριφογύρισέ το και δώστου ότι σχήμα θες!
as company
Κωδ.: 1027-64224
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,99 €
Sticker Book σε 2 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Κάθε σχέδιο έρχεται με 500 διαφορετικά στίκερ! Διακόσμησε τα αγαπημένα σου αντικείμενα και κόλλησε τα στίκερ παντού!
as company
Κωδ.: 1027-64234
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,49 €
Ψηφιακό ρολόι σε 3 διαφορετικά σχέδια με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας. - Μονόκερος - Γοργόνα - Βασίλισσα
as company
Κωδ.: 1027-64230
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Δε ζωγραφίζεις καλά; Κανένα πρόβλημα! Σκίτσαρε τη φράση που θα βρεις στις κάρτες και άφησε τους συμπαίκτες σου να μαντέψουν τι ζωγραφίζεις! Ποιος θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους; Σε ομαδικό ή ατομικό παιχνίδι, το γέλιο μέχρι δακρύων είναι δεδομένο! Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 6-99 Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 60 κάρτες με φράσεις - 1 καρτέλα Σκορ (επαναχρησιμοποιείται) - 1 λευκή καρτέλα σκιτσογραφίες - 1 μαρκαδοράκι με σβηστήρα - Φυλλάδιο οδηγιών
as games
Κωδ.: 1040-21408
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Περισσότερα κάρτες για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο spicy καταστάσεις! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση Talk To The Hand για να παίξετε. Το αφεντικό ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το Αφεντικό θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε!) ποια είναι η πιο αστεία απάντηση και ο παίκτης που την έδωσε κερδίζει τη μαύρη κάρτα. Ο παίκτης με τις περισσότερες μαύρες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζει! Φυσικά, εσείς αποφασίζετε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί και ποτέ! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 30 μαύρες κάρτες - 180 λευκές κάρτες *Για προσθήκη στη βασική έκδοση Talk To The Hand Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
as games
Κωδ.: 1040-24208
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το τέλειο πρώτο ραδιοχειριστήριο για μικρά παιδιά! Διαθέτοντας ένα απλό χειριστήριο με δύο κουμπιά, τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να οδηγούν τον Τζόνι ενώ τον κάνουν να γυρίζειι και να στρίβει. Είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να δέχεται χτυπήματα και αναπηδήσεις, αλλά και αρκετά μαλακός ώστε να μην σημαδεύει τοίχους ή έπιπλα. Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση μπαταριών.
as company
Κωδ.: 1000-42946
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Το βραβευμένο John Deere Τρακτεράκι Φτιάξε τον Τζόνι διαθέτει δύο υπέροχους τρόπους παιχνιδιού! Αυτό το παιχνίδι κατασκευής συνοδεύεται από ένα τρυπάνι και δύο μύτες που επιτρέπουν στα παιδιά να χωρίσουν τον Τζόνι και να τον ξανασυνδέσουν. Κατασκευασμένο από ογκώδη εξαρτήματα για συναρμολογείται εύκολα από τα μικρά χεράκια
as company
Κωδ.: 1000-46655
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Nature Challenge σε προσκαλεί να γνωρίσεις τα πιο απίστευτα πλάσματα, μοναδικά ουράνια αντικείμενα, αγαπημένα ζώα αλλά και μυθικούς ήρωες. Ανακάλυψε τη μυστηριώδη καταγωγή τους και πόνταρε στα χαρακτηριστικά τους, ώστε να κερδίσεις το παιχνίδι. Ταχύτητα, μνήμη και στρατηγική είναι απαραίτητες δεξιότητες γι' αυτό το παιχνίδι. το οποίο είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Αριθμός Παικτών: 2-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 7+ Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει: Κανόνες παιχνιδιού 36 εικονογραφημένες κάρτες
as games
Κωδ.: 1040-90141
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Το Μιλώ με το πρόσωπό μου βοηθά τα μικρά παιδιά να αναγνωρίζουν τις εκφράσεις του προσώπου και να τις συσχετίζουν με τα συναισθήματα. Επίσης, ακονίζει τη χειρωνακτική επιδεξιότητα, τις λογικές δεξιότητες, τις ικανότητες παρατήρησης και τη γλωσσική ανάπτυξη, ενώ αυξάνει τα επίπεδα συναισθηματικής και κοινωνικής επίγνωσης. Αφαιρέστε το πλαίσιο από χαρτόνι γύρω από τις μεγάλες κάρτες και παρατηρήστε τα 6 πρόσωπα: το καθένα δείχνει ένα συναίσθημα. Βοηθήστε το παιδί να ονομάσει το καθένα, μετατρέποντάς το σε ένα παιχνίδι, όπου προσπαθείτε να μιμηθείτε τις εκφράσεις με τα δικά σας πρόσωπα. Έπειτα, σπάστε τα παζλ και ζητήστε από το παιδί να ενώσει ξανά κάθε πρόσωπο μέσα στην κάρτα του. Χρησιμοποιήστε το χρώμα του φόντου και τη μικρή φατσούλα κοντά στη λέξη ως οδηγό. Τέλος, απολαύστε τη δημιουργία αστείων προσώπων συνδυάζοντας τα μάτια, το στόμα και τα μαλλιά από τα διάφορα πρόσωπα. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται με αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες: - Εμπλουτισμός λεξιλογίου - Γλωσσική ανάπτυξη Κινητικές δεξιότητες: - Συντονισμός ματιού - χεριού - Χειρωνακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες: - Συναισθηματική ωρίμανση - Φαντασία - Ταύτιση με άλλους Μέθοδοι μάθησης. Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 6 παζλ με 3 τεμάχια το καθένα - 6 μεγάλες κάρτες για κάθε συναίσθημα Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63253
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ζωγράφισε αμέτρητα σχέδια όπου κι αν βρίσκεσαι με τον πίνακα Γράψε - Σβήσε Sonic the Hedgehog.. Ένας καμβάς, μια μαγική σβήστρα κι ένα μαγνητικό στυλό με κορδόνι για να μη χάνεται δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει και να σβήνει αμέτρητες φορές. Έτσι η διασκέδαση δεν έχει όρια! Η travel έκδοση του πίνακα Γράψε-Σβήσε αποτελεί την καλύτερη επιλογή για απασχόληση του παιδιού εντός κι εκτός σπιτιού, καθώς μπορεί να τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει και να δημιουργεί παρέα με τον αγαπημένο του σκαντζόχοιρο Sonic. Μαζί στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο σπίτι κάποιου φίλου, ή ακόμη και στο εστιατόριο με την οικογένεια, το παιδί παραμένει δημιουργικά απασχολημένο! Γράψε, σβήσε στη στιγμή και ξεκίνα πάλι από την αρχή! Ιδανικό για δώρο, βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αυτοέκφρασής του παιδιού. Επιπλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί ή λερώσει το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Δεν περιλαμβάνει χρώματα και άρα δε λερώνει. - Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για ατέλειες στις ζωγραφιές αφού μπορείτε να σβήσετε και να ζωγραφίσετε όσες φορές θέλετε!
as company
Κωδ.: 1028-13068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Ατζέντα με στυλό σε 3 σχέδια για να διαλέξεις! Γράψε τα μυστικά σου και κλείδωσε τα με την κλειδαριά!
as company
Κωδ.: 1027-64232
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,49 €
Τσαντάκι backpack με αξεσουάρ σε 3 διαφορετικά σχέδια. Το κάθε τσαντάκι, περιέχει 1 mini backpack και 10 διαφορετικά αξεσουάρ. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο!
as company
Κωδ.: 1027-64236
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Σε αυτό το κουτάκι κρύβονται 500g πλαστελίνης σε δέκα διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε ό,τι φαντάζεστε από τον κόσμο του αγαπημένου σας Spiderman. Συνδυάστε τα χρώματα πλαστελίνης όπως σας αρέσει και δημιουργήστε τον Spiderman και διάφορες σκηνές δράσης του. Τα 3D καπάκια - καλουπάκια θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή μορφή στις δημιουργίες σας, καθώς σας καθοδηγούν να σχηματίσετε πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Πλάστε, σχηματίστε και δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο μακριά από οθόνες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03611
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,49 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας - Χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του δυναμικού κόσμου του Spiderman. Ο Spiderman, ο ιστός του, η αράχνη θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03609
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Σε αυτό το κουτάκι κρύβονται 500g πλαστελίνης σε δέκα διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε ό,τι φαντάζεστε από τον κόσμο της Frozen. Συνδυάστε τα χρώματα πλαστελίνης όπως σας αρέσει και δημιουργήστε την Έλσα, την Άννα, τον 'Ολαφ και πολλές άλλες μοναδικές εικόνες από τον αγαπημένο σας παγωμένο κόσμο Frozen. Τα 3D καπάκια - καλουπάκια θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή μορφή στις δημιουργίες σας, καθώς σας καθοδηγούν να σχηματίσετε πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Πλάστε, σχηματίστε και δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο μακριά από οθόνες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03610
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,49 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Έλσας και της Άννας. Ο Όλαφ, η Έλσα, η Άννα, παγωμένα έλατα και νιφάδες θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03608
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Κράνος Sonic με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50259
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κράνος Marvel Spidey And His Amazing με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50257
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κράνος Disney Minnie με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50258
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!