Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 433-456 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα είδος παιχνιδιού τύπου escape room σε συνδυασμό με επίλυση μυστηρίου. Πρόκειται ένα παιχνίδι επίλυσης μυστηρίου που συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία: 1) Μια σύγχρονη ιστορία μυστηρίου του συγγραφέα Arttu Tuominen. 2) Εύρεση λεπτομερειών από μια εικόνα "Hidden image". 3) Eπίλυση γρίφων. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
as games
Κωδ.: 1040-21701
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Γίνε ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και λύσε το έγκλημα μαζί με τους φίλους σου! Πρόκειται ένα παιχνίδι επίλυσης μυστηρίου που συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία: 1) Μια σύγχρονη ιστορία μυστηρίου του συγγραφέα Arttu Tuominen. 2) Εύρεση λεπτομερειών από μια εικόνα "Hidden image". 3) Eπίλυση γρίφων. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
as games
Κωδ.: 1040-21700
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Τα Σχήματα είναι ένα σετ υλικών εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori που χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του παιδιού για να το μυήσει στη γεωμετρία. Το παιδί "ράβει" το περίγραμμα των σχημάτων περνώντας τα κορδόνια μέσα από τις οπές, μαθαίνοντας έτσι για τα πρώτα του γεωμετρικά σχήματα μέσω της εξάσκησης των χειρονακτικών δεξιοτήτων. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: - Γλωσσικές δεξιότητες: εμπλουτισμός του λεξιλογίου με συγκεκριμένους όρους γεωμετρίας. - Κινητικές δεξιότητες: εκμάθηση της γεωμετρίας μέσω των αισθήσεων (αποτύπωση μέσω αφής), συντονισμός ματιού - χεριού. - Κοινωνικό-συναισθηματικές δεξιότητες: Ανάπτυξη αυτονομίας. Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: - Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. - Απτική εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. - Προσήλωση στην πραγματικότητα: Όλα τα θέματα των παιχνιδιών μας είναι εμπνευσμένα από τον πραγματικό κόσμο, που είναι πιο συναρπαστικός από τα παραμύθια ή τις φανταστικές ιστορίες. - Απομόνωση των χαρακτηριστικών: Τα παιχνίδια μας παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά, με τη βοήθεια ρεαλιστικών εικονογραφήσεων σε ουδέτερο φόντο για να μην προκαλείται σύγχυση στα παιδιά με τα πάρα πολλά ερεθίσματα. Το κουτί περιέχει: - 10 χαρτόνια σε διάφορα σχήματα και οπές - 4 κορδόνια - 3 χοντρές κορδέλες - 3 λεπτές κορδέλες - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63239
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το τηλέφωνο έχει σχήμα όπως το Bluey! Σηκώστε το ακουστικό όταν κουδουνίσει. Πατήστε το μεγάλο μεσαίο κουμπί για να παίξετε τη μελωδία του θέματος Bluey ή τον ήχο κλήσης. Πληκτρολογήστε τους αριθμούς όταν το ακουστικό είναι απενεργοποιημένο για να ακούσετε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και πληκτρολογήστε τους αριθμούς όταν το ακουστικό είναι ανοιχτό για να ακούσετε την οικογένεια Heeler να σας μιλάει!
as company
Κωδ.: 1000-49431
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Απαλό λαγουδάκι-νάνι με καρδούλα οδοντοφυΐας από σιλικόνη. Παίρνει τη μυρωδιά της μανούλας και προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά στο μωράκι για να κοιμάται με ηρεμία. Το ύφασμα είναι υπο-αλλεργικό Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17791
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Το Bluey Ραδιόφωνο Boombox είναι έτοιμο για πολλή διασκέδαση! Επιλέξτε το τραγούδι στο ραδιόφωνο και βάλτε διαφορετικά όργανα πάνω από το επιλεγμένο τραγούδι για να το κάνετε δικό σας. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να τραγουδήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Η μουσική περιλαμβάνει τα The Wheels on the Bus, This Old Man Song και Bluey Theme Tune. Περιλαμβάνει εντυπωσιακά φώτα που αναβοσβήνουν για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρόνου αναπαραγωγής και μια εύχρηστη λαβή μεταφοράς για μελωδίες εν κινήσει! Τα φιλικά προς τα παιδιά και εύχρηστα χειριστήρια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρούς λάτρεις της μουσικής και σίγουρα θα είναι διασκεδαστικά και για τους γονείς! Τραγουδήστε εν κινήσει με τον Bluey! Γυρίστε το στροφείο για να επιλέξετε το τραγούδι σας. Διαθέτει λειτουργικό μικρόφωνο, είναι το τέλειο παιχνίδι για τραγούδι!
as company
Κωδ.: 1000-49421
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Μια γλυκιά πυγολαμπίδα που πάλλεται απαλά με φως σαν χτύπο καρδιάς, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να κοιμηθεί το μωρό. Ένας κορυφαίος σχεδιασμός και εξαιρετική λειτουργικότητα που βοηθά το μωρό να παρασυρθεί στη χώρα των ονείρων και να έχει διάρκεια ο ύπνος του. Τα φώτα και οι ήχοι έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να γίνουν μέρος της ρουτίνας πριν τον ύπνο για το μωρού σας. Η μουσική και το απαλό φως γίνονται ένα αναγνωρίσιμο σήμα ότι είναι ώρα για νάνι! Το να αποκτήσει το μωρό τη διάθεση για ύπνο είναι μια δύσκολη φάση και η πρόκληση ηρεμίας και χαλάρωσης είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε το παιδί να μην είναι υπερβολικά διεγερμένο και να μπορεί να παρασυρθεί σε έναν ξεκούραστο ύπνο όλη τη νύχτα. Με λευκούς ήχους και κλασσική μουσική, ιδανικό για να το κρεμάσετε ή να το τοποθετήσετε στο κομοδίνο. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17797
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Μαλακό σπιράλ για να το κρεμάσετε γύρο από το τιμόνι του καροτσιού ή της κούνιας. Πολλά διασκεδαστικά ζωάκια με διαφορετικά σχήματα, χρώματα, υλικά και λειτουργίες για να εξερευνήσει το παιδί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17799
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Η φωτεινή κουκουβάγια μεταδίδει μία ευχάριστη αίσθηση ασφάλειας στο παιδί όλη τη νύχτα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει το παιδί να αντιμετωπίζει τα πιο δύσκολα συναισθήματα όπως είναι ο φόβος στο σκοτάδι, δίνοντάς του μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Με φως σε διάφορα χρώματα, χαλαρωτικές μελωδίες και ήχους της φύσης που διαρκούν 15 λεπτά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17801
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Ο κουμπαράς Bluey βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μέτρησης με 10 διαφορετικά κέρματα για να τα τοποθετήσετε στον κουμπαρά του Bluey. Ακούστε τα διαφορετικά ηχητικά εφέ να παίζουν καθώς τοποθετείτε κάθε κέρμα και πανηγυρίστε καθώς εξοικονομείτε χρήματα! Ανοίξτε τον κουμπαρά του Bluey για να ξεκινήσετε από την αρχή για ατελείωτη διασκέδαση. Πατήστε τη μύτη του για να ακούσετε την κλασική μελωδία του Bluey. - Περιλαμβάνει 10 αριθμημένα νομίσματα. - Τοποθετήστε τα κέρματα για να ακούσετε διαφορετικά ηχητικά εφέ και ήχους χαρακτήρων. - Απλώς ανοίξτε τον κουμπαρά για να ανακτήσετε τα νομίσματα και ξεκινήστε από την αρχή!
as company
Κωδ.: 1000-49311
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Το Bluey's Mini Kitchen θα δημιουργήσει ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς θαυμαστές του Bluey. Το σετ παιχνιδιού κουζίνας διαθέτει πολλά αξεσουάρ για την πλήρη εμπειρία μαγειρικής με ρόλους. Τα αντικείμενα μπορούν να πλυθούν στο νεροχύτη για να προσομοιώσουν τον καθαρισμό και για το πλήρες γαστρονομικό αποτέλεσμα υπάρχουν διαδραστικοί ήχοι μαγειρέματος, ανοιγόμενη πόρτα φούρνου και τοστιέρα με τοστ! Περιλαμβάνει: - Νεροχύτης με βρύση - Κουζίνα - Φούρνος με ανοιγόμενη πόρτα Παρέχεται με: - 2 κούπες - 2 πιάτα - Τηγάνι - Σπάτουλα - Μαχαιροπήρουνα - Θήκες αλατιού και πιπεριού - Τοστιέρα
as company
Κωδ.: 1000-49351
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Κάντε Πάρτι στη στιγμή με το HITSTER. Ακούστε πάνω από 100 χρόνια επιτυχίες! Τακτοποιήστε εναλλάξ τα τραγούδια με χρονολογική σειρά στο δικό σας music chart, κάνοντας παράλληλα ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 10 κάρτες παίρνει το στέμμα του HITSTER. 1. Ο DJ παίζει ένα τραγούδι. Διάλεξε μία κάρτα, σκάναρε το QR Codeπου σε οδηγεί αυτόματα στο Spotify. 2. Τοποθέτησε την κάρτα. Μάντεψε πότε κυκλοφόρησε το τραγούδι που παίζει και τοποθέτησε την κάρτα στη σωστή χρονολογική θέση. 3. Γύρνα την κάρτα. Αν είναι στο σωστό σημείο, κράτα την για να αναπτύξεις το δικό σου music chart. Το πάρτι ξεκινά! Για να παίξετε το Hitster χρειάζεστε κινητό τηλέφωνο και σύνδεση στο διαδίκτυο. Για καλύτερη εμπειρία χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Hitster και το Spotify. Μπείτε στο www.hitstergame.com για να δείτε τι συσκευή απαιτείται. Αριθμός Παικτών: 2-10 Καταλληλότητα Ηλικίας: 16+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 308 κάρτες με ελληνικές και διεθνείς μουσικές επιτυχίες - 37 μάρκες για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε
as games
Κωδ.: 1040-23211
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Πριν τη χρήση - Αφαιρέστε όλες τις ράβδους από τα πλαστικά πλαίσια. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα και στις 2 πλευρές στις ραύδους, όπως φαίνεται στις οδηγίες. Ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο με αυτό το κλασικό παιχνίδι δράσης που κρατά όλους τους παίχτες σε εγρήγορση, καθώς αναρωτιούνται πότε θα πεταχτεί ο Mario! - Περιστρέψτε τον Mario μέσα στο βαρέλι μέχρι να κουμπώσει και βάλτε τις ράβδους ο καθένας με τη σειρά. Ποιος θα καταφέρει να κάνει πρώτος τον Mario να πεταχτεί ψηλά; - Ξεκινήστε άλλο ένα παιχνίδι, περιστρέφοντας ξανά τον Mario στο βαρέλι, αλλά να θυμάστε: Αυτή τη φορά μια διαφορετική ράβδος θα τον κάνει να πεταχτεί! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 1 Mario - 1 Σωλήνας - 24 χρωματιστές ράβδοι
as games
Κωδ.: 1040-73538
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Μία εκπληκτική συλλογή από 10 διασκεδαστικά παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι: - Γκρινιάρης - Φιδάκι - Τρίλιζα - Μπαλονομαχίες - Πολιορκία - Πεντόμινο - Παζλ - Τρία στη σειρά - Τα δίδυμα ζωάκια - Αγώνες δρόμου Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 7 ταμπλό παιχνιδιών - 12 σχήματα πεντόμινο - 15 κόκκινες μάρκες - 9 πράσινες μάρκες - 4 κίτρινες μάρκες - 4 μπλε μάρκες - 2 ζάρια - 4 ζωάκια με 4 βάσεις
as games
Κωδ.: 1040-63631
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Oπτική αντίληψη - Aπτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Eκμάθηση σχημάτων - Eκμάθηση χρωμάτων - Eκμάθηση φύσης - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63262
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα απλό και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, που προσφέρει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας έναν εύκολο τρόπο εκμάθησης της Αλφαβήτας και πολλών νέων λέξεων. Διεγείρει την ανάπτυξη της μνήμης, της παρατηρητικότητας, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Σύνθεση λέξεων - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση - Συσχέτιση - Ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και εκτέλεσης κατάλληλων ενεργειών - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Μνήμη Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 24 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63252
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Μεγάλα πολύχρωμα παζλ που διεγείρουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού. Χάρη στις χαρούμενες εικόνες που ακολουθούν τη μέθοδο της αυτοδιόρθωσης, το παιδί αναγνωρίζει τα ζωάκια και συσχετίζει με τη μαμά τους. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Εκμάθηση των ονομάτων των ζώων Γνωστικές δεξιότητες - Προσοχή, παρατήρηση, συσχέτιση Κινητικές δεξιότητες - Συντονισμός ματιού-χεριού - Χειρονακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Μέθοδοι μάθησης - Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Διαμοιρασμός: Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 8 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί απο ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Η σειρά καλύπτει μία μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63257
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!