Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 457-480 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ακόμα περισσότερα memes για ακόμα πιο τρελά game nights! Έτσι θα σας αφήναμε; Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Ανταγωνιστείτε με τους φίλους για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία memes! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε στα χέρια σας, κάνοντας τον πιο αστείο συνδυασμό με τη φωτογραφία που παίζεται σε κάθε γύρο. Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Ενώστε όλα τα expansion packs με τη βασική έκδοση What Do You Meme? και δε θα βαρεθείτε ποτέ! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει: 90 caption cards (λεζάντες) 25 photo card (φωτογραφίες) 16 κάρτες *Το παιχνίδι περιλαμβάνει caption cards και photo cards για προσθήκη στη βασική έκδοση What Do You Meme? Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
as games
Κωδ.: 1040-24220
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Air Mamba, ελικόπτερο Easy Control 2 καναλιών ειδικό για αρχάριους. Με εξαιρετικά ευρύ έλεγχο υπερύθρων και ακριβή έλεγχο ταχύτητας επιτρέπει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης. Εξοπλισμένο με φως LED. Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84753
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost X-Storm για απίστευτα κόλπα! Το X-Storm εκτελεί απίστευτα ακροβατικά χάρη στους περιστρεφόμενους άξονες 360. Το αυτοκίνητο κάνει κινήσεις αναστροφής και φοβερές μανούβρες διατηρώντας την ανθεκτικότητά του χάρη στο προστατευτικό λάστιχο από καουτσούκ. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Προστατευτικό λάστιχο από καουτσούκ 360 περιστρεφόμενοι άξονες Μπροστινός προφυλακτήρας RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 15m 8km/h Διαθέσιμο σε 2 χρώματα. Οδήγησέ το και μάθε όλα τα κόλπα! Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20221
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Αυτή η τσάντα πλάτης Frozen δεν είναι σαν καμία άλλη τσάντα! 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης, 4 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 5 ακόμη αξεσουάρ, όλα μαζί σε μία μοδάτη τσάντα. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή δημιουργήστε ένα μίγμα και των 4 και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη για να απλώσετε το μίγμα σας και στη συνέχεια δημιουργήστε Frozen αξεσουάρ. Πλαισιώστε το σκηνικό παιχνιδιού σας με έξτρα στοιχεία χρησιμοποιώντας τους κόφτες σχημάτων και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά. Αποθηκεύστε τα υλικά σας στην τσάντα μαζί και με άλλα αγαπημένα παιχνίδια. Προσαρμόστε τους ιμάντες της στο κατάλληλο μέγεθος και είστε έτοιμοι να τα μεταφέρετε μαζί σας σε οικογενειακές εξορμήσεις και διακοπές. Το σετ περιλαμβάνει: 1 τσάντα πλάτης Frozen 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης 4 καπάκια - καλουπάκια 4 cutters Frozen 1 roller Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03600
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Θέλετε να παίζετε και να δημιουργείτε όπου κι αν βρίσκεστε; Το κουβαδάκι Frozen είναι η ιδανική επιλογή για να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας πλαστελίνη και τα εργαλεία Frozen, όπου κι αν πηγαίνετε. 4 βαζάκια πλαστελίνης Frozen 50g το καθένα, σε 4 διαφορετικά χρώματα, σας περιμένουν να τα συνδυάσετε και να τα πλάσετε σε ό,τι σχήμα θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη σας ώστε να απλώσετε την πλαστελίνη σας και διαλέξτε ένα από τα 6 καλουπάκια (κόφτες και 3D καπάκια - καλουπάκια) για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια Frozen. Χρησιμοποιήστε το πλαστικό μαχαιράκι του σετ και αφαιρέστε από τις δημιουργίες σας τα υπολείμματα πλαστελίνης που δεν χρειάζεστε. Όπου κι αν είστε, μπορείτε να απολαύσετε το δημιουργικό παιχνίδι με πλαστελίνα Frozen. Το σετ περιλαμβάνει 4 καπάκια - καλουπάκια 4 cutters Frozen 2 3D cutters Frozen 1 roller Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03602
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Αυτή η τσάντα πλάτης Spiderman δεν είναι σαν καμία άλλη τσάντα! 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης, 4 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 5 ακόμη αξεσουάρ, όλα μαζί σε μία μοδάτη τσάντα. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή δημιουργήστε ένα μίγμα και των 4 και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη για να απλώσετε το μίγμα σας και στη συνέχεια δημιουργήστε Spiderman αξεσουάρ. Πλαισιώστε το σκηνικό παιχνιδιού σας με έξτρα στοιχεία χρησιμοποιώντας τους κόφτες σχημάτων και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά. Αποθηκεύστε τα υλικά σας στην τσάντα μαζί και με άλλα αγαπημένα παιχνίδια. Προσαρμόστε τους ιμάντες της στο κατάλληλο μέγεθος και είστε έτοιμοι να τα μεταφέρετε μαζί σας σε οικογενειακές εξορμήσεις και διακοπές. Το σετ περιλαμβάνει: 1 τσάντα πλάτης Spiderman 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης 4 καπάκια - καλουπάκια 4 cutters Spiderman 1 roller Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03601
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Θέλετε να παίζετε και να δημιουργείτε όπου κι αν βρίσκεστε; Το κουβαδάκι Spiderman είναι η ιδανική επιλογή για να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας πλαστελίνη και τα εργαλεία Spiderman, όπου κι αν πηγαίνετε. 4 βαζάκια πλαστελίνης Spiderman 50g το καθένα, σε 4 διαφορετικά χρώματα, σας περιμένουν να τα συνδυάσετε και να τα πλάσετε σε ό,τι σχήμα θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη σας ώστε να απλώσετε την πλαστελίνη σας και διαλέξτε ένα από τα 6 καλουπάκια (κόφτες και 3D καπάκια - καλουπάκια) για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια Spiderman. Χρησιμοποιήστε το πλαστικό μαχαιράκι του σετ και αφαιρέστε από τις δημιουργίες σας τα υπολείμματα πλαστελίνης που δεν χρειάζεστε. Όπου κι αν είστε, μπορείτε να απολαύσετε το δημιουργικό παιχνίδι με πλαστελίνα Spiderman. Το σετ περιλαμβάνει 4 καπάκια - καλουπάκια 4 cutters Spiderman 2 3D cutters Spiderman 1 roller Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03603
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Φτιάξτε λαχταριστά μπισκότα παρέα με την αγαπημένη σας Minnie. Στήστε το σετ φωνάξτε τους φίλους σας. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και δημιουργήστε λαχταριστά μπισκότα με τα αξεσουάρ της Minnie και τα διάφορα χρώματα της πλαστελίνης της. Ιδανικό για ατομικό αλλά και για ομαδικό παιχνίδι, δίνοντας στα παιδιά το ερέθισμα να δημιουργούν παρέα, συμπληρώνοντας το ένα τις ιδέες του άλλου και απολαμβάνοντας τις "λιχουδιές" τους παρέα με την αγαπημένη τους ηρωίδα Minnie. Το σετ περιλαμβάνει: - 5 βαζάκια πλαστελίνης 50γρ το καθένα - 1 δίσκος με σχέδια - 1 πλάστης με σχέδια - 1 σπάτουλα - 1 μαχαιράκι - 1 πιρουνάκι - 6 cutters - 1 extruder Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03593
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. - Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο: Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Μεγάλωσε τη συλλογή και τον Superzings κόσμο σου με αυτό το σετ. Βρες 4 Superzings (1 σπάνιο ασημένιο) και 2 Aerowagons. Ακόμα μία περιπέτεια στην πόλη Kaboom!
Superzings
Κωδ.: 1013-61604
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superzing! Τα Superzings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μεταμορφωθεί σε Σούπερ Ήρωες και Σούπερ Κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του και όλοι μένουν στην πόλη Kaboom ζώντας απίθανες περιπέτειες. Η σειρά 5 περιλαμβάνει περισσότερα από 80 για να συλλέξεις! Βρες τα σπάνια ασημένια και χρυσά Superzings και το Υπερ-σπάνιο Kid Fury!
Superzings
Κωδ.: 1013-61104
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!