Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 505-528 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Το γλυκό και απαλό μαϊμουδάκι διεγείρει την περιέργεια των παιδιών, καθοδηγώντας τα μέσα από τη φωνή του να ανακαλύψουν τα μέρη του σώματος και μέσα από τα τραγουδάκια να αναπτύξουν την γλωσσική ικανότητα. Με πολλές διαδραστικές λειτουργίες και 3 τρόπους παιχνιδιού που θα συνοδεύσουν το παιδί σε όλες τις ώρες της μέρας: στο παιχνίδι, στο τραγούδι και στη ξεκούραση. Υφάσματα με διαφορετικές υφές, κουδουνίστρες με ηχητικά εφέ για την τόνωση της ακοής, της περιέργειας και την κατανόηση της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63264
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Έτοιμοι για ψάρεμα; Βουτήξτε τα καλάμια ψαρέματος στο βυθό του Magnet Box Θαλάσσια Ζωάκια και ψαρέψτε όσα περισσότερα ζωάκια της θάλασσας μπορείτε! Το σετ αποτελεί ιδανική επιλογή για ατομικό παιχνίδι ή παιχνίδι σε ζευγάρια, αφού περιλαμβάνει 12 ξύλινους μαγνήτες θαλάσσιων ζώων και 2 καλάμια σε 2 διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας ουσιαστικά 2 ομάδες παιχνιδιού. Ποιο καλάμι θα ψαρέψει τα περισσότερα θαλάσσια ζωάκια; Ενθαρρύνετε το παιδί σας για παιχνίδι με τα αδέρφια και τους φίλους του στο βυθό του Magnet Box. Το παιδί μαθαίνει να συνδυάζει αντικείμενα με κοινά χαρακτηριστικά κι έτσι ενισχύεται τόσο ο συντονισμός ματιού-χεριού όσο και η κριτική του ικανότητα. Είναι κατάλληλο για παιδιά 2 ετών και άνω, αφού οι μαγνήτες του είναι ειδικά σχεδιασμένοι σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν την απτική τους ικανότητα. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64064
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Βοηθήστε τον Σκιουράκο Γιαμ Γιαμ να μαζέψει όλα τα βελανίδια του για το χειμώνα! Όμως προσέξτε τα βλέφαρά του, όταν φτάσουν στη κορυφή, σημαίνει πως έχει χορτάσει και είναι έτοιμος να εκραγεί! Μαζέψτε όλα τα βελανίδια που σκορπίζονται από το δέντρο του Σκιουράκου, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και γεμίστε πρώτοι το μυστικό σας απόθεμα για να κερδίσετε το παιχνίδι! Το παιχνίδι κρατάει τα παιδιά σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς περιμένουν πότε ο σκιουράκος θα είναι έτοιμος να σκάσει, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον ενθουσιασμό και την αγωνία τους, ενώ παράλληλα, αναπτύσσει τα αντανακλαστικά τους και τον συντονισμό ματιού - χεριού. -Συντονισμός ματιού-χεριού: Τα παιδιά είναι σε εγρήγορση, καθώς πρέπει να παρατηρούν τα βλέφαρα του σκιουράκου, ώστε να μαζέψουν τα βελανίδια. - Αγωνία και ενθουσιασμός: Όσο ταϊζετε τον σκιουράκο, τόσο θα ανεβαίνουν τα βλέφαρά του, μόλις φτάσουν στην κορυφή, είναι έτοιμος να σκάσει! Οι παίκτες δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα γίνει η έκρηξη κι έτσι διατηρείται ο ενθουσιασμός κάθε φορά που παίζουν! - Αντανακλαστικά: Αν ο σκιουράκος σκάσει, προσπαθήστε να μαζέψετε στο μυστικό σας απόθεμα, όσα περισσότερα βελανίδια μπορείτε! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Δεν Απαιτούνται Μπαταρίες Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 1 Σκιουράκι - 26 Βελανίδια - 1 Βάση Κορμού Δέντρου - 1 Θήκη Βελανιδιών - 4 Κάρτες Κρυψώνες - 1 Ζάρι - 1 Φύλλο με αυτοκόλλητα - Οδηγίες
as games
Κωδ.: 1040-28912
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Magic Shell μετατρέπει το gel σε κοσμήματα μέσα σε λίγα λεπτά! Ρίξε λίγη ποσότητα από το υγρό στο καλούπι και πρόσθεσε διακοσμητικά. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το δίσκο του καλουπιού μέσα στο κοχύλι και άναψε το φως. Με UV ακτινοβολία, το gel θα γίνει κόσμημα σε μόλις 3 λεπτά! Τώρα μπορείς να βγάλεις τα κοσμήματα σου από το καλούπι και να τους μετατρέψεις σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις έως και 50 κοσμήματα τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις σε αξεσουάρ μαλλιών, κολιέ, μπρελόκ και πολλά άλλα. Γρήγορο στέγνωμα, μη κολλώδης φόρμουλα. Περιεχόμενα: - 1 Magic Shell Λάμπα Κοχύλι - 25gr Gel - 2 Καλούπια - 1 Βραχιόλι - 1 Σακουλάκι με θηλιές - 2 Αξεσουάρ Μαλλιών - 1 Ζευγάρι Σκουλαρίκια με κλιπ - 3 Διακοσμητικά (Τυχαία) - 1 Εργαλείο Ανάδευσης - 1 Εγχειρίδιο Οδηγιών
as company
Κωδ.: 1080-88987
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Ένα σούπερ μαλακό παιχνίδι που σύντομα θα γίνει ο καλύτερος φίλος του μικρού σας! Κατασκευασμένο από μια ποικιλία υφασμάτων σε φωτεινές αποχρώσεις, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα μωρά να εξερευνήσουν τις αισθήσεις τους. Διαθέτει ένα κρεμαστό λαστιχένιο κλειδί για να καταπραΰνει τα ερεθισμένα ούλα του μωρού κατά την οδοντοφυΐα. Πλένεται στο πλυντήριο, ώστε να είναι πάντα καθαρό για το μωρό, όπου κι αν βρίσκεστε. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17785
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Refill Gemex Υγρό Τζελ, Καλούπι και Αξεσουάρ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το σετ προορίζεται ως πακέτο αναπλήρωσης / συμπλήρωσης για χρήση με το Παίζω & Δημιουργώ Τζελ & Αξεσουάρ Για Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Gemex Magic Shell Για 5+ Χρονών. Περιεχόμενα: - 25gr Gel - 1 Καλούπι - 1 Σετ Διακοσμητικά (Τυχαία)
as company
Κωδ.: 1080-88994
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
H Dixi είναι ένα ωραίο,διαδραστικό και πλούσιο σε περιεχόμενο gadget-φιλαράκι! Τα 4 πλήκτρα βοηθούν στην εκμάθηση του καιρού, των χρωμάτων, των ζώων και στίχων και διεγείρουν την ανάπτυξη της γλώσσας με ομοιοκαταληξίες και νέες λέξεις. Ο ρυθμός και η διασκέδαση δεν λείπουν χάρη στα τραγούδια και τα διαφορετικά μουσικά είδη! Η Dixi αντιδρά στη φωνή του παιδιού μέσω του μικροφώνου. Τα πολύχρωμα εφέ φωτός κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ελκυστικό και ρεαλιστικό και τραβούν το ενδιαφέρον του. Τα ακουστικά είναι μια πρακτική λαβή για να έχετε την Dixi πάντα μαζί σας. Αναπτύσσει την ακοή, τις πρώτες λέξεις, την αίσθηση του ρυθμού: 4 πλήκτρα πλούσια σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Μηνύματα από τη δασκάλα του τραγουδιού, από το δάσκαλο του χορού και τα ζωάκια της φάρμας. Χαρούμενες ρίμες για τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το ουράνιο τόξο. Μαθαίνει τα ζωάκια και τα χρώματα με διασκεδαστικά ποιηματάκια. Τραγούδια και μελωδίες που διεγείρουν την αίσθηση του ρυθμού, του τραγουδιού και της κίνησης με διαφορετικά είδη μουσικής. Διαδραστικό και συναρπαστικό, διεγείρει τις γλωσσικές δεξιότητες: Χάρη στο μικρόφωνο, τα παιδιά μπορούν επίσης να αλληλοεπιδράσουν με την Dixi,με τη φωνή τους ή με χειροκροτήματα. Αυτό τα προσκαλεί να μιλήσουν και όταν τα φώτα αναβοσβήσουν με μπλε χρώμα το παιχνίδι ακούει, αναγνωρίζει ήχους και ενεργοποιείται, προσφέροντας πολύ διασκεδαστικό περιεχόμενο. Είναι βασισμένο στη λογική των έξυπνων συσκευών που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εφέ φωτός: Κατά τη διάρκεια των δριαστηριοτήτων, η Dixi ανάβει με πολύχρωμα εφέ, σαν ένα πραγματικό έξυπνο ηχείο, τραβώντας την προσοχή των παιδιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Barbie. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Η Barbie είναι μια κούκλα που ζει σε έναν κόσμο γεμάτο μόδα, φαντασία και περιπέτεια. Έχει πολλούς φίλους, με τους οποίους διασκεδάζει και ζει αξέχαστες στιγμές. Η Barbie είναι εδώ και πολλά χρόνια στην καρδιά των παιδιών και συνεχίζει να τους εμπνέει να ονειρεύονται. Τεμάχια Παζλ: 104 Σειρά: Supercolor Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27164
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Barbie. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Η Barbie είναι μια κούκλα που ζει σε έναν κόσμο γεμάτο μόδα, φαντασία και περιπέτεια. Έχει πολλούς φίλους, με τους οποίους διασκεδάζει και ζει αξέχαστες στιγμές. Η Barbie είναι εδώ και πολλά χρόνια στην καρδιά των παιδιών και συνεχίζει να τους εμπνέει να ονειρεύονται. Τεμάχια Παζλ: 104 Σειρά: Supercolor Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27163
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Paw Patrol. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Η Barbie είναι μια κούκλα που ζει σε έναν κόσμο γεμάτο μόδα, φαντασία και περιπέτεια. Έχει πολλούς φίλους, με τους οποίους διασκεδάζει και ζει αξέχαστες στιγμές. Η Barbie είναι εδώ και πολλά χρόνια στην καρδιά των παιδιών και συνεχίζει να τους εμπνέει να ονειρεύονται. Τεμάχια Παζλ: 104 Σειρά: Supercolor Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27162
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψεως - LED φώτα - Urban σχεδιασμός - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 12km/h - Τρία Χρώματα: Πράσινο, Κόκκινο, Κίτρινο Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Η Θεία Αγκάθα, διάσημη δισεκατομμυριούχος, μόλις έφυγε από τη ζωή. Χωρίς οικογένεια ή απογόνους, η περιουσία της προσέλκυσε κάθε άπληστο. Οι 12 φίλοι και υπάλληλοί της περιμένουν ανυπόμονα την ανάγνωση της διαθήκης της. Ο κηπουρός της, ο γιατρός της, ακόμα και η καλύτερη της φίλη. Κι όμως, μόνο ένας άνθρωπος θα κληρονομήσει την περιουσία της. Θα είσαι εσύ ο τυχερός; Προσπάθησε με κάθε μέσο να μείνεις ζωντανός στην έπαυλη της θείας Αγκάθα. Είναι γεμάτη παγίδες ενάντια στους απρόσεκτους που θα τολμήσουν να πάνε εκεί (ένα άγαλμα, ένας ξεχαρβαλωμένος πολυέλαιος και πολλές άλλες παγίδες). Με στρατηγική και σκέψη, ενεργοποίησε όσες περισσότερες παγίδες μπορείς, για να εξοντώσεις όλους σου τους αντιπάλους και να κερδίσεις το παιχνίδι. Πρόσεξε τον ντετέκτιβ, που πλησιάζει γρήγορα! Αριθμός Παικτών: 2-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 8+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 1 ταμπλό έπαυλη - 1 ταμπλό κήπος - 1 τοίχος σκηνικού - 5 παγίδες (σκάλες, τζάκι, άγαλμα γουρουνάκι, πολυέλαιος, βιβλιοθήκη) - 1 πλαίσιο κάδρου - 13 πιόνια "Χαρακτήρων" - 13 πλαστικές βάσεις - 55 κάρτες - 2 ζάρια - 2 λαστιχάκια
as games
Κωδ.: 1040-21085
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!