Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 697-720 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής που καθοδηγεί το παιδί βήμα- βήμα ώστε να μάθει να ζωγραφίζει με την τεχνική της ακουαρέλας, απεικονίζοντας κάποιες από τις ομορφότερες πόλεις. Μίξεις και διαφορετικές εντάσεις χρωμάτων θα μυήσουν το παιδί στην τεχνική αυτή μέσα από τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με την τεχνική περιγράμματος κεριού. Χρησιμοποιήστε τα 8 χρώματα ακουαρέλας αυτούσια αλλά και αναμιγνύοντάς τα με όσους τρόπους θέλετε. Χρωματίστε αρχικά τις καρτολίνες με την τεχνική περιγράμματος κεριού ώστε να εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας σε καθοδηγούμενο πίνακα ζωγραφικής που σας προστατεύει από λάθη και παραλείψεις και συνεχίστε στις υπόλοιπες προτυπωμένες καρτολίνες με ελεύθερο χρωματισμό, δημιουργώντας αληθινά έργα τέχνης για διακόσμηση του δωματίου σας. Εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας, διασκεδάστε χρωματίζοντας και απολαύστε δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο μακριά από οθόνες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 νερομπογιές Παλέτα 2 πινέλα Δοσομετρητή 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης με τεχνική περιγράμματος κεριού Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης της τεχνικής ζωγραφικής με ακουαρέλα H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21042
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Old School VS New School trivia game! Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σχετικά με θέματα που αφορούν τη γενιά της αντίπαλης ομάδας. Παίξτε σε ομάδες βάσει γενεών ή αν είστε όλοι στην ίδια ηλικία, παίξτε ατομικά! Ένα απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, διαφορετικό από όσα κυκλοφορούν αφού περιέχει εικονογραφημένες κάρτες και καθόλου βαρετές ερωτήσεις! - Old School: Περιλαμβάνει τους λεγόμενους Boomers και τη γενιά Χ. Ή αλλιώς, όσους και όσες γεννήθηκαν πριν από το 1980. - New School: Περιλαμβάνει τους λεγόμενους Millennials και τη γενιά Z. Ή αλλιώς, όσους και όσες γεννήθηκαν από το 1980 και μετά. Εσύ σε ποια γενιά ανήκεις; Πόσα γνωρίζεις για την αντίπαλη γενιά; Αριθμός Παικτών: 2-8 Καταλληλότητα Ηλικίας: 16+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει Κάρτες ερωτήσεων Μπλοκ βαθμολογίας Μολύβια
as games
Κωδ.: 1040-26478
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Το παιχνίδι που θα κάνει εσένα και την παρέα σου να κλάψετε από τα γέλια! Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τι προσπαθείς να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Όσες περισσότερες φράσεις μαντέψουν, τόσο πιο κοντά είστε στη νίκη! Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει! Αριθμός Παικτών: 3-5 Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών - Περιλαμβάνει μασελάκια, κάρτες διπλής όψης και κλεψύδρα για αντίστροφη μέτρηση! - Τα μασελάκια δυσκολεύουν τον τρόπο ομιλίας καθώς δεν αφήνουν το στόμα να κλείσει. Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
as games
Κωδ.: 1040-23170
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής που καθοδηγεί το παιδί βήμα- βήμα ώστε να μάθει να ζωγραφίζει με την τεχνική της ακουαρέλας, απεικονίζοντας όμορφα και εντυπωσιακά λουλούδια. Μίξεις και διαφορετικές εντάσεις χρωμάτων θα μυήσουν το παιδί στην τεχνική αυτή μέσα από τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με την τεχνική περιγράμματος κεριού. Χρησιμοποιήστε τα 8 χρώματα ακουαρέλας αυτούσια αλλά και αναμιγνύοντάς τα με όσους τρόπους θέλετε. Χρωματίστε αρχικά τις καρτολίνες με την τεχνική περιγράμματος κεριού ώστε να εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας σε καθοδηγούμενο πίνακα ζωγραφικής που σας προστατεύει από λάθη και παραλείψεις και συνεχίστε στις υπόλοιπες προτυπωμένες καρτολίνες με ελεύθερο χρωματισμό, δημιουργώντας αληθινά έργα τέχνης για διακόσμηση του δωματίου σας. Εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας, διασκεδάστε χρωματίζοντας και απολαύστε δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο μακριά από οθόνες. Η συσκευασία περιλαμβάνει - 8 νερομπογιές - Παλέτα - 2 πινέλα - Δοσομετρητή - 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης - 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης με τεχνική περιγράμματος κεριού - Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης της τεχνικής ζωγραφικής με ακουαρέλα H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21041
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής Junior είναι το ιδανικό σετ για να γνωρίσει το παιδί την τέχνη της ζωγραφικής και να εξοικειωθεί με τη χρήση πινέλων, χρωμάτων, stencils και άλλων αξεσουάρ από μικρή ηλικία. Χρωματίστε έτοιμα σχέδια από τις προτυπωμένες σελίδες του μπλοκ που περιλαμβάνεται, ακολουθώντας τις οδηγίες του εικονογραφημένου οδηγού, αλλά και δημιουργήστε τα δικά του πρώτα έργα τέχνης με σχέδια βγαλμένα από τη φαντασία του. Το παιδί φοράει την ποδιά του και νιώθει αμέσως ένας αληθινός ζωγράφος έτοιμος να αναμίξει τα χρώματά του στην παλέτα του και να κάνει όμορφα σχέδια βουτώντας σε αυτά τα σφουγγαράκια, τα ρολά αλλά και τα πινέλα του. Μαθαίνει να χρησιμοποιεί τα stencils και να δημιουργεί νέα σχέδια, χρωματίζοντάς τα στη συνέχεια με τα χρώματα νερομπογιάς που περιλαμβάνονται. Ο εικονογραφημένος αναλυτικός οδηγός του σετ βοηθάει το παιδί στα πρώτα του βήματα στη ζωγραφική, δίνοντάς του βασικές οδηγίες και υλικό έμπνευσης για να αναπτύξει περαιτέρω τη φαντασία του. Περιλαμβάνει Ποδιά Παλέτα 4 σφουγγαράκια προ-κομμένα σε διάφορα σχέδια 2 paint rollers 4 φύλλα stencils 4 νερομπογιές σε διαφορετικά χρώματα 2 προτυπωμένες καρτολίνες ακουαρέλας Μπλοκ ζωγραφικής με 15 φύλλα ακουαρέλας (5 προτυπωμένα & 10 λευκά) Αναλυτικός οδηγός ζωγραφικής με οδηγίες Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.
as company
Κωδ.: 1038-11038
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Ένα επιστημονικό σετ που θα σας κάνει να ζήσετε απίστευτες περιπέτειες στο Εργαστήριο Μηχανικής Hypercar του Μαθαίνω & Δημιουργώ. Ένα επιστημονικό σετ για να ανακαλύψει το παιδί το μοναδικό αυτό μοντέλο αυτοκινήτου με σχεδίαση που ξεπερνά τα όρια του δυνατού. Περιέχει περισσότερα από 100 εξαρτήματα, όπως: μηχανισμός κρεμαγιέρας, γρανάζια, ράβδους, πείρους κ.ά. Περιέχει αυτοκόλλητα για να δώσεις ξεχωριστό χαρακτήρα στο hypercar σου! Ακολουθήστε τις οδηγίες του εικονογραφημένου εγχειριδίου, γεμάτες βήμα-βήμα οδηγίες για την συναρμολόγηση του μοντέλου ή κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή APP με διαδραστικές οδηγίες 3D. Θα βρείτε 1 μοντέλο προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών ή το APP. Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ Build προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
learn and create
Κωδ.: 1026-63652
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Ένα διασκεδαστικό μαγνητικό παιχνίδι με 55 μαγνήτες που θα κάνει τα παιδιά να γελάσουν πολύ με τα αστεία πρόσωπα που θα δημιουργήσουν. Το σετ βοηθά τα παιδιά να εξοικειωθούν με τα ποικίλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά και αξεσουάρ και να νιώσουν άνετα με τη διαφορετικότητα των προσώπων. Το σετ αναπτύσσει την παρατηρητικότητα και τη φαντασία του παιδιού, καθώς εκτός από τα πρόσωπα που υποδεικνύονται στις κάρτες που περιλαμβάνονται, το κάθε παιδί μπορεί να συνδυάσει τους μαγνήτες όπως αυτό θέλει, ώστε να σχηματίσει καινούρια πρόσωπα της φαντασίας του. Επίσης, καλλιεργεί την ενσυναίσθηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των ατόμων. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64042
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ζωγράφισε, χρωμάτισε και δημιούργησε όπου κι αν βρίσκεσαι με το Art Case Minnie της AS. Σχεδίασε ένα σκίτσο με το μολύβι σου και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα από τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές ή τις κηρομπογιές Minnie και χρωμάτισέ το, κάνοντάς το να μοιάζει αληθινό. Το σετ περιλαμβάνει - 12 κηρομπογιές - 12 μαρκαδόρους - 6 ξυλομπογιές - 1 χάρακα - 1 μολύβι - 1 γόμα - 1 ξύστρα *Όλα σε μια υπέροχη θήκη με την αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie. Το Art Case της σειράς Art Greco της AS αποτελεί μια θήκη με ζωγραφικά αξεσουάρ και διαφορετικά χρώματα, η οποία μεταφέρεται άνετα και εύκολα όπου κι αν βρίσκεται το παιδί, χάρη στο πρακτικό μέγεθός της. Κάθε Art Case είναι ειδικά σχεδιασμένο με αγαπημένους ήρωες και φιγούρες των παιδιών, ώστε να νιώθουν ότι ζωγραφίζουν μαζί τους. Ιδανική επιλογή για δώρο γενεθλίων αλλά και για οικογενειακές διακοπές καθώς κρατά το παιδί απασχολημένο δημιουργικά, μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-66224
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Γεια σας, αγαπητέ παλαιοντολόγε! Η Biosyn χρειάζεται τη βοήθειά σου σήμερα για να αναδημιουργήσει ένα πραγματικό περιβάλλον Jurassic για μια νέα και επικείμενη μελέτη στην περιοχή. - Λοιπόν, τι περιμένεις; - Πιάσε δουλειά! Ένα επιστημονικό σετ για την αναδημιουργία ενός προϊστορικού οικοτόπου. Μελέτησε τα μη νευτώνεια υγρά και κάνε τα να αλληλεπιδράσουν με τους δεινόσαυρους. Φύτεψε τους σπόρους και παρακολούθησε την αρχέγονη βλάστηση να φυτρώνει. Αναλυτικά το παιχνίδι περιλαμβάνει Μοντέλο T-rex και μοντέλο Τρικεράτοπα Πλαστικό έλος Φακελάκι με σπόρους Τύρφη Καλαμποκάλευρο Σπάτουλα Σταγονόμετρο Βαθμονομημένο ποτήρι Δοχείο Συσκευασία χρωμάτων Εικονογραφημένο εγχειρίδιο Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω. Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
learn and create
Κωδ.: 1026-19206
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Για να κινούνται γρήγορα μέσα στην πόλη Kaboom, τα Superzings οδηγούν... Supersliders! Τα Superslider έχουν απίστευτη ταχύτητα και το κάθε ένα την δική του υπερδύναμη! Σπρώξε προς τα πίσω το Superslider και άφησέ το να φύγει: θα τρέξει με απίστευτη ταχύτητα! Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superzing! Σύλλεξε και τα 12 διαφορετικά Supersliders: θα βρεις το υπερ-σπάνιο χρυσό Superslider; Είναι ό,τι πιο δύσκολο να βρεις στην πόλη Kaboom! Κάθε συσκευασία περιέχει: 1 φιγούρα Superzings 1 Superslider 1 φυλλάδιο συλλέκτη
Superzings
Κωδ.: 1013-61202
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της φάρμας των ζώων. Τοποθετώντας τις κάρτες στους χώρους όπου ανήκουν, το παιδί μαθαίνει για τα αντικείμενα και τα ζώα που ζουν σε αυτούς. Αφού ταξινομήσει τα στοιχεία και εντοπίσει τα σχήματα, το παιδί μπορεί να τα τοποθετήσει στο περιβάλλον όπου ανήκουν και στη συνέχεια να ενώσει όλα τα περιβάλλοντα για να χτίσει ολόκληρη τη φάρμα. Το παιδί μπορεί να παίξει ελεύθερα ή να κάνει τις πρώτες του ταξινομήσεις στα τέσσερα περιβάλλοντα: στάβλος, λαχανόκηπος, αυλή και στάνη. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Περιεχόμενα: - 6 μεγάλες καρτέλες με περιβάλλοντα - 30 κάρτες-παζλ - 1 οδηγό με προτάσεις παιχνιδιών Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63383
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Χόρεψε μαζί με το πιγκουινάκι στον ρυθμό της μουσικής, χτύπα παλαμάκια και δες πώς αντιδρά! Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί θα μάθει τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα και λέξεις που σχετίζονται με αυτά, διασκεδάζοντας με τα αστεία τραγουδάκια και εφέ φωτισμού. Χτυπήστε τα χέρια σας και δείτε τι θα συμβεί! Ο πιγκουίνος θα αρχίσει να κινείται και να χορεύει, καλώντας το παιδί να τον ακολουθήσει. Ένα παιχνίδι που διεγείρει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της γλώσσας και της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος. - Ενθαρρύνει την ψυχοκινητική ανάπτυξη: χάρη στο χορό και το τραγούδι του Πιγκουίνου, το παιδί συμμετέχει σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κίνησης. Ο Πιγκουίνος προτρέπει το παιδί να τον μιμιθεί, εξασκώντας τις αδρές κινητικές του ικανότητες (εκείνες που απαιτούνται για την κίνηση ολόκληρου του σώματος) και την ισορροπία. - Βοηθά στην ανάπτυξη χειροκίνητης επιδεξιότητας: τα διαδραστικά κουμπιά, το παιχνίδι με τα φώτα και η απαλότητα του βελούδινου παιχνιδιού ενθαρρύνουν την απτική εξερεύνηση, το συντονισμό χεριού-ματιού και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. - Ενισχύει την ανάπτυξη της γλώσσας: πολλά τραγούδια βασισμένα σε απλές και κατανοητές έννοιες, επαναλαμβανόμενες συλλαβές και λέξεις που διεγείρουν το βάβισμα, τη γλώσσα και την αίσθηση του ρυθμού. Διδάσκει επίσης τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα και πολλές νέες λέξεις. - Διεγείρει την περιέργεια: ο Πιγκουίνος Χορευτούλης είναι ένας γλυκός και διαδραστικός φίλος: χτυπώντας παλαμάκια ενεργοποιείται η κίνηση, η μουσική και τα εφέ φωτισμού, ενώ σηκώνοντάς τον, ο πιγκουίνος ζητά μια αγκαλιά σε ένα παιχνίδι που διεγείρει τη συναισθηματική ανάπτυξη και την κατανόηση της σχέσης μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63373
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Ζήσε όλη την εμπειρία της περιποίησης στο σαλόνι ομορφιάς Κουβαροζωάκια. Πάρε τη μηχανή και κούρεψε τη γούνα τους! Έπειτα, λούσε τα, στέγνωσε τα, χτένισε τα και πρόσθεσε μοντέρνα αξεσουάρ για να τα κάνεις να δείχνουν ξεχωριστά! Μπορείς ακόμα και να βάψεις τα νύχια τους! Προτιμάς μοβ ή ροζ σκυλάκι να υιοθετήσεις; Διάλεξε το χρώμα και ανακάλυψε τη ράτσα του. Θα είναι Yorkie ή Frenchie;
as company
Κωδ.: 1863-30112
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Αυτά τα μικρά ζωάκια χρειάζονται κούρεμα! Χρησιμοποίησε το ψαλίδι που περιλαμβάνεται για να κουρέψεις τη γούνα του και να αποκαλύψεις το χαριτωμένο ζωάκι φιλαράκι σου! Πάρε τα παντού μαζί σου με το μοναδικό τσαντάκι, σύλλεξε και τα 16 ζωάκια με 4 επίπεδα σπανιότητας: - Κοινό: Μονόχρωμο τρίχωμα - Ασυνήθιστο: Δίχρωμο όμπρε τρίχωμα - Σπάνιο: Glittery τρίχωμα και μάτια - Υπερ-Σπάνιο: Πολύχρωμο τρίχωμα και μάτια Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 1 μυστηριώδες Κουβαροζωάκι Μωράκι Σαλόνι Ομορφιάς, 1 τσαντάκι, 1 ψαλίδι, 1 χτένα και 1 φυλλάδιο συλλέκτη.
as company
Κωδ.: 1863-30161
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Το SHOKO X-Speed Light Fantasy είναι ένα scooter νέας γενιάς! Ασφαλές, πρακτικό, ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο κι εντυπωσιακό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν ατελείωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλειά τους. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (66εκ-80εκ) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει. Αναδιπλούμενο: Αναδιπλώνει με ένα μόνο τράβηγμα της λαβής, έως ότου κλειδώσει και ασφαλίσει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση μετά τη βόλτα. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. Led φως: Το κόκκινο, μπλε και πράσινο LED φως στις ρόδες δίνει μία έξτρα διασκεδαστική νότα στις βόλτες και αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα. Το φως δε λειτουργεί με μπαταρίες. Fantasy σχέδιο: Το εντυπωσιακό fantasy σχέδιο του deck χαρίζει στο πατίνι ακόμη πιο εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση για βόλτες με στυλ. Το SHOKO X-Speed Light Fantasy στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της ισορροπίας των παιδιών, αλλά και στο συνολικό συντονισμό μερών του σώματός τους. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους. Ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150cm. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να "εντυπωσιάσουν" με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 Scooter Shoko και εγχειρίδιο οδηγιών.
Shoko
Κωδ.: 5004-50509
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost Monster Stunt για απίστευτα κόλπα! Οδήγησε το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Monster Stunt και κάνε απίστευτα ακροβατικά! Εύκολο στην οδήγηση, με τη μικρή ρόδα στο επάνω μέρος να επιτρέπει μεγαλύτερη σταθεροποίηση! Ειδικά σχεδιασμένο για μοναδικές μανούβρες! Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Με ειδική ρόδα σταθεροποίησης RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 15m 10 km/h Οδήγησέ το και μάθε όλα τα κόλπα! Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20241
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Νέα κουβαροζωάκια σε διαφορετικά χρώματα με ακομά πιο μαλακό τρίχωμα σαν αληθινά! Βρες τα κουβαράκια και κάνε τα ζωάκια! Πλύνε τα, στέγνωσέ τα, χτένισέ τα κι ανακάλυψέ τα! Περιλαμβάνονται αξεσουάρ και πιστοποιητικό υιοθεσίας. Έχεις σκυλάκι, γατάκι ή λαγουδάκι; Υιοθέτησέ τα όλα!
as company
Κωδ.: 1863-30145
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Ανακάλυψε την πιο απολαυστική χλαπάτσα Slimy Smash & Crack! Σπάσε το κέλυφος για να αποκαλυφθεί η μυστηριώδης χλαπάτσα! Τέλειο στην αφή, εθιστικός ήχος. Ζούληξε τη, ανάμιξε τη με τα τραγανά κομματάκια από το κέλυφος, άκου το κριτς κρατς! Ακαταμάχητη ζουληχτή διασκέδαση! Επανακλειόμενο σακουλάκι για να την αποθηκεύσεις μετά το παιχνίδι. 5 διαφορετικοί χαρακτήρες για να συλλέξεις Γρανίτα Ανανάς Παγωτό Φράουλα Ψupcake Σε 2 χρώματα ο καθένας
as company
Κωδ.: 1863-32605
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Σάρωσε όλα τα τερέν με κίνηση 360° με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 360 Tornado! Η πολύ μεγαλύτερη έκδοση του αγαπημένου Exost Cross 360 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης με εντυπωσιακές μανούβρες και κίνηση 360 μοιρών. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε έως και 10 αντιπάλους! Τα ελαστικά του φουσκώνουν με την τρόμπα (περιλαμβάνεται) και απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Kλίμακα 1:10 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Αμάξωμα διπλής όψης RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Τρόμπα για φούσκωμα ελαστικών 15km/h Σαρώνει όλα τα τερέν με κίνηση 360! Σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Air Python για πτήσεις προς κάθε κατεύθυνση! Ένα μοναδικό, υψηλής τεχνολογίας, δικάναλο ελικόπτερο με μοντέρνο σχεδιασμό και απίστευτες επιδόσεις. Το ιδανικό ελικόπτερο για να ανακαλύψεις τον κόσμο των ιπτάμενων παιχνιδιών χάρη στον έλεγχο ταχύτητας και σταθερότητας. Πιλόταρε το Air Python με ευκολία χάρη στο εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χειριστήριό του και στους ενσωματωμένους σταθεροποιητές πτήσης. Ιδανικό και για αρχάριους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα εύχρηστο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Έλεγχος λειτουργίας Ακριβής έλεγχος ταχύτητας Εξαιρετική σταθερότητα πτήσης Τεχνολογία υπέρυθρων Δικάναλο χειριστήριο με πολλαπλές λειτουργίες Λειτουργία Πάνω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά 2 Κανάλια ελέγχου Χρήση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ελικοπτέρου Σε κόκκινο χρώμα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84787
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Bumper Phoenix, Το Sci-fi drone από τη Silverlit, είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και είναι ένα πλήρως λειτουργικό drone εξοπλισμένο με έλεγχο 3 καναλιών 2.4G. Διαθέτει bumper ring για επιπλέον προστασία. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης και είναι εύκολο στη χρήση. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: - Εξαιρετικά ελαφρύ υλικό - Bumper ring για επιπλέον προστασία - Drone 3 καναλιών 2.4G ελέγχου πλήρους λειτουργίας - Ακριβής έλεγχος ταχύτητας και εξαιρετική σταθερότητα πτήσης - Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους - Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσω USB - Διαθέσιμο σε 2 χρώματα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84814
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 54,99 €
Robo DR7! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ με 7 λειτουργίες. Λέει ιστορίες, οι κινήσεις του προγραμματίζονται, έχει πλήρη έλεγχο λειτουργίας, μιλάει, κάνει quiz, χορεύει και παίζει μουσική. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Robo DR7 και ένα έξυπνο χειριστήριο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand. Όλες οι λειτουργίες και εντολές είναι στα ελληνικά!
silverlit
Κωδ.: 7530-88046
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Kombat Mega! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Ηλεκτρονικό Ρομπότ Ruffy. Ρεαλιστικά ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο αφής. Με ένα άγγιγμα στο κεφάλι κάνει διαφορετικές κινήσεις και με ένα άγγιγμα στο κάτω μέρος κάνει αστείες πόζες. Ο Ruffy είναι ένα σκυλάκι που κάνει ρεαλιστικούς ήχους γαβγίσματος. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88567
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!