Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 1489-1512 από 1583

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Υπέροχο περιστρεφόμενο με πολλά γλυκά και μαλακά κρεμαστά φιλαράκια. Το συννεφάκι τα κάνει να περιστρέφονται αργά, παίζοντας γλυκές μελωδίες ύπνου, ήχους της φύσης και λευκούς ήχους για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί το μωρό. Ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει την επιλογή μέχρι και 20 λεπτά μελωδίας. Εύκολο κλείδωμα στην κούνια. Το σύννεφο γίνεται και φορητή μουσική μονάδα. Διάρκεια μελωδίας: 10 λεπτά - 15 λεπτά - 20 λεπτά Διαθέτει Ονειρικό Φωτισμό Τα μαλακά Παιχνίδια είναι αποσπώμενα Κρεμαστό παιχνίδι Ιδανικό για ταξίδια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17279
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Λεωφορειάκι Disney Baby με 9 πολύχρωμα τουβλάκια σε 6 διαφορετικά σχήματα. Το λεωφορειάκι χρησιμεύει και σαν αποθηκευτικό μέσο και έχει πρακτική λαβή. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-14395
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Πάγκος εργασίας κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένα υλικά με προσεγμένο σχεδιασμό και στυλ για νέες, φανταστικές κατασκευές! Περιέχει 3 εργαλεία και 6 αξεσουάρ που διασκεδάζουν το παιδί όπως τα ανακαλύπτει, εξασκούν το συντονισμό ματιών-χεριών, τη λογική και τις χειρωνακτικές του δεξιότητες. Ο πάγκος μετατρέπεται σε δοχείο για αποθήκευση εργαλείων και αξεσουάρ, με βολική λαβή για εύκολη μετακίνηση. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17042
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Με 6 πολύχρωμα σχήματα: Κύλινδρο Τρίγωνο Τετράγωνο Λουλούδι Αστέρι Καρδιά Το παιδί μπορεί να τα εισάγει στο καπάκι από το κουβαδάκι. Με λαβή και ειδικά σχεδιασμένο καπάκι για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση των παιχνιδιών Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Το μαλακό γυμναστήριο Παίξε μαζί μου περιλαμβάνει μία ηλεκτρονική βάση και πολλές χειρωνακτικές δραστηριότητες με πλαστικά και λούτρινα αξεσουάρ, που προωθούν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη και ενθαρρύνουν την ελευθερία των κινήσεων. Κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ψυχαγωγεί και να διεγείρει το παιδί, καθώς και να υποστηρίζει την αλληλεπίδρασή του με το γονέα. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ένα πολύχρωμο εκπαιδευτικό βιβλιαράκι με διαδραστικές εικόνες αφής. Διδάσκει τα πρώτα χρώματα, τα σχήματα, τα ονόματα των ζώων παρέα με όμορφα τραγουδάκια και ποιηματάκια. Διεγείρει τη γλωσσική ανάπτυξη και βοηθά στην κατανόηση αιτίας και αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63367
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα The Flow. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35117
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα Light Blue. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35116
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα Light Blue. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35121
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ Panorama 1000 τεμαχίων της σειράς Minions. Η σειρά Minions της Clementoni απεικονίζει τους μικρούς και διασκεδαστικούς κίτρινους ήρωες, μέσα από απίθανα και διασκεδαστικά σχέδια! Η Clementoni με τα παζλ Panorama φέρνει την αναπαράσταση μία εικόνας σε οπτικό εύρος μεγαλύτερο από το φυσιολογικό. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα puzzle Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 1000 - Σειρά: Minions Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 98x33cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-39566
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα Mindful Reflection. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35119
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα Rustling Silence. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35118
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Peace Puzzle με θέμα The Present. Η σειρά Peace Puzzle δημιουργεί παζλ, ιδανικά για να φτιάχνονται κάτω από χαλαρωτικούς ήχους μουσικής, με τοπία και εικόνες που προσφέρουν γαλήνη. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Peace Puzzle - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35120
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 1000 τεμαχίων της σειράς Harry Potter. Η σειρά Harry Potter από την Clementoni, φέρνει τον αγαπημένο μάγο μικρών και μεγάλων σε μοναδικά σχέδια. Η Clementoni με τη σειρά παζλ Panorama φέρνει την αναπαράσταση μία εικόνας σε οπτικό εύρος μεγαλύτερο από το φυσιολογικό. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 1000 - Σειρά: Harry Potter Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 98x33cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-39639
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Clementoni Παζλ 1000 τεμαχίων της σειράς High Quality Collection με θέμα Νέα Υόρκη. Οι πιο ελκυστικές εικόνες, η μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών και η χαρακτηριστική ποιότητα Clementoni για τη σειρά High Quality Collection, που αποτελεί χρυσό πρότυπο για τους λάτρεις των παζλ παντού. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 1000 - Σειρά: High Quality Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 70x50cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-39646
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Glowing Lights με θέμα Frozen 2. Η πιο λαμπερή σειρά παζλ έρχεται από την Clementoni και είναι η Glowing Lights. Τοποθέτησε και άφησε το παζλ σε άμεσο φως για λίγη ώρα. Σβήσε τα φώτα και ανακάλυψε το σχέδιο που λάμπει. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 104 - Σειρά: Glowing Lights - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27548
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παζλ 2000 τεμαχίων της σειράς High Quality Collection με θέμα Val Di Funes. Οι πιο ελκυστικές εικόνες, η μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών και η χαρακτηριστική ποιότητα Clementoni για τη σειρά High Quality Collection, που αποτελεί χρυσό πρότυπο για τους λάτρεις των παζλ παντού. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 2000 - Σειρά: Minions Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 97.5x66.8cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-32570
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 23,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Maxi Super Color με θέμα Mickey. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Τα παζλ Maxi αποτελούνται από κομμάτια που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, κατάλληλα για μικρά παιδιά και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παρατήρησης, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 60 - Σειρά: Maxi Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 62x42cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-26473
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Glowing Lights με θέμα Avengers. Η πιο λαμπερή σειρά παζλ έρχεται από την Clementoni και είναι η Glowing Lights. Τοποθέτησε και άφησε το παζλ σε άμεσο φως για λίγη ώρα. Σβήσε τα φώτα και ανακάλυψε το σχέδιο που λάμπει. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 104 - Σειρά: Glowing Lights - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27554
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα The Avengers. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 60 - Σειρά: Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 33.5x23.5cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-26112
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,49 €
Clementoni Παζλ 1500 τεμαχίων της σειράς Museum με θέμα Bruegel: Ο Πύργος Της Βαβέλ. Η σειρά παζλ Museum της Clementoni είναι αφιερωμένη στα κορυφαία μουσεία και τα σπουδαιότερα έργα τέχνης στην ιστορία. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 1500 - Σειρά: Museum Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 59.2x84.3cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-31691
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 18,99 €
Clementoni Παζλ 500 τεμαχίων της σειράς Minions. Η σειρά Minions της Clementoni απεικονίζει τους μικρούς και διασκεδαστικούς κίτρινους ήρωες, μέσα από απίθανα και διασκεδαστικά σχέδια! Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα puzzle Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 500 - Σειρά: Minions Collection - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 49x36cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1220-35081
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!