Πλαστελίνες

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Πλαστελίνες

Προϊόντα 49-61 από 61

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Minnie. Φιογκάκια, καρδούλες, λουλούδια, και πολλά αξεσουάρ θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03553
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Ένα βαζάκι με 2 ενσωματωμένα χρώματα πλαστελίνης 100g, ένα καπάκι - καλουπάκι κι ένα αναδιπλούμενο καλούπι! Όλα μαζί σε μία συσκευασία με σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων Cars. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή ακόμη δημιουργήστε ένα μίγμα και των δύο και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε το μεγάλο αναδιπλούμενο καλούπι του Μακουίν ή του κεραυνού, πλαισιώστε με έξτρα στοιχεία του κόσμου των Cars χρησιμοποιώντας το καπάκι - καλουπάκι κι ετοιμάστε τη δική σας διαδρομή αγώνα. Παίξτε μαζί με τα παιδιά, πλάστε, αναμίξτε, σχηματίστε και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03542
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,79 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Νέον χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Αυτή η τσάντα πλάτης Minnie δεν είναι σαν καμία άλλη τσάντα! 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης, 4 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 5 ακόμη αξεσουάρ, όλα μαζί σε μία μοδάτη τσάντα. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή δημιουργήστε ένα μίγμα και των 4 και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη για να απλώσετε το μίγμα σας και στη συνέχεια δημιουργήστε φιόγκους, γοβάκια, λουλούδια και πολλά άλλα αξεσουάρ της Minnie. Πλαισιώστε το σκηνικό παιχνιδιού σας με έξτρα στοιχεία χρησιμοποιώντας τους κόφτες σχημάτων και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά. Αποθηκεύστε τα υλικά σας στην τσάντα μαζί και με άλλα αγαπημένα παιχνίδια. Προσαρμόστε τους ιμάντες της στο κατάλληλο μέγεθος και είστε έτοιμοι να τα μεταφέρετε μαζί σας σε οικογενειακές εξορμήσεις και διακοπές. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03574
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Πάντα χρειάζεται ένα χρώμα πλαστελίνης ακόμα. Ποιο σας τελείωσε; Ποιο χρησιμοποιείτε περισσότερο; Διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει ή αυτό που σας λείπει από μία ποικιλία 13 διαφορετικών χρωμάτων και ξεκινήστε να πλάθετε. Η Minnie και η Daisy θα σας συντροφεύουν σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι για να αποτυπώσετε μαζί στοιχεία από το μαγικό τους κόσμο. Μαζί με το βαζάκι θα βρείτε κι ένα καπάκι - καλουπάκι έκπληξη, σε διάφορα σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων. H Minnie, οι φιόγκοι και τα γοβάκια της, η τσαντούλα της αλλά και τα λουλούδια από τον κήπο της σας περιμένουν να τους δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε γι αυτούς ένα μαγικό περιβάλλον για χορό και διασκέδαση. Ετοιμαστείτε! Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03572
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Αντι-χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34051
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! 10 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 28γρ το καθένα, για να απελευθερώσουν τα παιδιά τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας πληθώρα χρωμάτων από την εύχρηστη συσκευασία σακούλας! Πλάστε, σχηματίστε, αναμίξτε και διαμορφώστε τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 10 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Minnie με τα 10 διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης. Φιόγκοι, γοβάκια, τσαντάκια, λουλούδια, καρδούλες και άλλα μαγικά αξεσουάρ περιμένουν να τα ζωντανέψετε! Στη Minnie αρέσει να χορεύει και να τραγουδάει, τι λέτε να της φτιάξετε το δικό της μικρόφωνο ή τη δική της σκηνή για χορό; Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03569
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Μεταλλικά χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34050
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου των αγαπημένων σας αυτοκινήτων Cars. Αυτοκίνητα, ρόδες και άλλα αξεσουάρ Cars περιμένουν να τα ζωντανέψετε! Ο Κεραυνός Μακουίν, ο Μπάρμπας, ο Λουίτζι αλλά και το κύπελλο Πίστον θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03567
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Φτιάξε 3 αφρίζουσες βόμβες αναμειγνύοντας πολύχρωμες σκόνες και διακοσμητικά. Η συσκευασία περιλαμβάνει - 3 καλούπια - 3 δόσεις σκόνης - 3 φιγουράκια - Διακοσμητικά - 1 σταγονόμετρο
as company
Κωδ.: 1863-13103
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Είστε έτοιμοι για το πιο λαχταριστό παγωτό; Η πιο ξεχωριστή παγωτομηχανή, της αγαπημένης σας ηρωίδας Minnie, σας περιμένει να την στήσετε και να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό παγωτό που θα ξετρελάνει τους φίλους σας. Μπορείτε να φτιάξετε παγωτό γρανίτα, παγωτό σε χωνάκι αλλά και σε κυπελλάκι, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της Minnie. Αφού τα φτιάξετε, ήρθε η ώρα να τα διακοσμήσετε και να τα κάνετε να διαφέρουν από όλα τα άλλα. Πασπαλίστε τα με την υπέροχη τρούφα της Minnie κάνοντάς τα λαμπερά και πολύχρωμα. Φωνάξτε τους φίλους σας για ατελείωτο παιχνίδι ρόλων, πουλώντας και αγοράζοντας τα πιο χρωματιστά και λαχταριστά παγωτά. Το σετ περιλαμβάνει 1 παγωτομηχανή 6 βαζάκια πλαστελίνης 256γρ. συνολικά με καπάκια - καλουπάκια 2 καλουπάκια παγωτού 1 κουτάλι 1 μαχαιράκι 2 χάρτινα κυπελάκια παγωτού 2 βάσεις καλουπιών για σχέδια με αξεσουάρ της Minnie 1 πλαστικό μπουκαλάκι γεμάτο 20γρ πολύχρωμα διακοσμητικά τρουφάκια για τα πιο χρωματιστά παγωτά Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03595
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Χλαπάτσα Glitzy DIY! Η αγαπημένη Original χλαπάτσα τώρα σε 4 νέα χρώματα. Παίξε με τη ζουληχτή χλαπάτσα Glitzy DIY. Απίστευτη αίσθηση στην αφή που θα σε κάνει να μην την αφήνεις από τα χέρια σου! Αποθήκευσε τη στο επανακλειόμενο σακουλάκι μόλις τελειώσεις το παιχνίδι σου. - Ελβετική φόρμουλα που καθιστά το προϊόν φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens - Δερματολογικά ελεγμένο
as company
Κωδ.: 1863-34029
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Είστε έτοιμοι για το πιο λαχταριστό παγωτό; Η Minnie σας περιμένει να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό παγωτό που θα ξετρελάνει τους φίλους σας. Μπορείτε να φτιάξετε παγωτό γρανίτα και παγωτό σε κυπελλάκι, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της Minnie. Αφού τα φτιάξετε, ήρθε η ώρα να τα διακοσμήσετε και να τα κάνετε να διαφέρουν από όλα τα άλλα. Πασπαλίστε τα με την υπέροχη τρούφα της Minnie κάνοντάς τα λαμπερά και πολύχρωμα. Φωνάξτε τους φίλους σας για ατελείωτο παιχνίδι ρόλων, πουλώντας και αγοράζοντας τα πιο χρωματιστά και λαχταριστά παγωτά. Το σετ περιλαμβάνει: - 5 βαζάκια πλαστελίνης 50γρ το καθένα, σε διαφορετικά χρώματα, με καπάκια καλουπάκια - Σιρόπι - Sprinkles - 1 κουπάκι - 1 ποτηράκι - 2 καλούπια-χωνάκια - 1 καλούπι-γρανίτα - 1 κουταλάκι - 2 χάρτινα κυπελάκια - 1 extruder - Χαρτονάκι με αξεσουάρ (ένα χαρτονάκι με διάφορα σχέδια τα οποία θα μπορεί το παιδί να αφαιρεί από το χαρτόνι και να τα βάζει πάνω στο παγωτό)
as company
Κωδ.: 1045-03616
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!