Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 73-96 από 310

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με δύο από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Πριγκίπισσας της Disney και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πολλές από τις δικές τους ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17843
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με τους χαρακτήρες της Disney Simba και Dumbo και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να επιτρέπει στο παιδί να δημιουργήσει πολλές ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17817
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Απαλό λαγουδάκι-νάνι με καρδούλα οδοντοφυΐας από σιλικόνη. Παίρνει τη μυρωδιά της μανούλας και προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά στο μωράκι για να κοιμάται με ηρεμία. Το ύφασμα είναι υπο-αλλεργικό Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17791
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Μια γλυκιά πυγολαμπίδα που πάλλεται απαλά με φως σαν χτύπο καρδιάς, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να κοιμηθεί το μωρό. Ένας κορυφαίος σχεδιασμός και εξαιρετική λειτουργικότητα που βοηθά το μωρό να παρασυρθεί στη χώρα των ονείρων και να έχει διάρκεια ο ύπνος του. Τα φώτα και οι ήχοι έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να γίνουν μέρος της ρουτίνας πριν τον ύπνο για το μωρού σας. Η μουσική και το απαλό φως γίνονται ένα αναγνωρίσιμο σήμα ότι είναι ώρα για νάνι! Το να αποκτήσει το μωρό τη διάθεση για ύπνο είναι μια δύσκολη φάση και η πρόκληση ηρεμίας και χαλάρωσης είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε το παιδί να μην είναι υπερβολικά διεγερμένο και να μπορεί να παρασυρθεί σε έναν ξεκούραστο ύπνο όλη τη νύχτα. Με λευκούς ήχους και κλασσική μουσική, ιδανικό για να το κρεμάσετε ή να το τοποθετήσετε στο κομοδίνο. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17797
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Μαλακό σπιράλ για να το κρεμάσετε γύρο από το τιμόνι του καροτσιού ή της κούνιας. Πολλά διασκεδαστικά ζωάκια με διαφορετικά σχήματα, χρώματα, υλικά και λειτουργίες για να εξερευνήσει το παιδί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17799
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Η φωτεινή κουκουβάγια μεταδίδει μία ευχάριστη αίσθηση ασφάλειας στο παιδί όλη τη νύχτα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει το παιδί να αντιμετωπίζει τα πιο δύσκολα συναισθήματα όπως είναι ο φόβος στο σκοτάδι, δίνοντάς του μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Με φως σε διάφορα χρώματα, χαλαρωτικές μελωδίες και ήχους της φύσης που διαρκούν 15 λεπτά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17801
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!