Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 265-282 από 282

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα μαλακό βιβλίο για να ανοίξετε και να εξερευνήσετε: οι ασπρόμαυρες εικόνες και οι αντιθέσεις χρωμάτων ενθαρρύνουν την οπτική ανάπτυξη από τους πρώτους μήνες του μωρού. Με πολλές δραστηριότητες που διεγείρουν τις αισθήσεις: Καθρέφτης Σελίδες που κάνουν θόρυβο Διάφορες υφές και υλικά Με πρακτικά κορδονάκια για να το κρεμάτε στην κούνια ή το καρότσι και με κουμπί που μαζεύει τις σελίδες. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17322
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Διαδραστικός πιγκουίνος με φωτεινό κουμπί, ιδανικό για να χαλαρώνει το μωρό. Με κρίκο για να το κρεμάτε οπουδήποτε, δαχτυλίδια και διάφορες επιφάνειες που ενθαρρύνουν την πολύαισθητηριακή ανάπτυξη. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17331
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Διαδραστικός χαμαιλέοντας, ιδανικός για να ψυχαγωγεί το παιδί. Με κρίκο για να τον κρεμάτε οπουδήποτε, κουδουνίστρα, δαχτυλίδια και διάφορες επιφάνειες που ενθαρρύνουν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17332
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κουδουνίστρα συννεφάκι, ιδανική για την ανάπτυξη της ακοής. Γυρίστε το συννεφάκι για να ακούσετε τους χαλαρωτικούς ήχους της βροχής. Οι ποικίλες επιφάνειες ενθαρρύνουν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη. Χωρίς χρώματα Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17324
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Τέσσερις μαλακοί κύβοι, ειδικά σχεδιασμένοι για τα μωρά. Τα διαφορετικά υλικά, οι διάφορες υφές, ο καθρέφτης, οι επιφάνειες που κάνουν θόρυβο και η κουδουνίστρα διεγείρουν την όραση, την ακοή, τις χειρωνακτικές και αισθητηριακές δεξιότητες. Τα ασπρόμαυρα και τα χρώματα με αντιθέσεις ενθαρρύνουν την οπτική ανάπτυξη από τους πρώτους μήνες του μωρού. Με πρακτικά κορδονάκια για να δένετε τους κύβους μαζί. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17321
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Κουδουνίστρα παγώνι, ιδανική για την ανάπτυξη της όρασης. Ανοίξτε τα φτερά και επικαλύψτε τα για να δημιουργήσετε νέα χρώματα, το μαλακό υλικό την κάνει ιδανική για τα δόντια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17325
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Διαδραστικός δεινόσαυρος με βεντούζα, ιδανικός για τις ώρες του φαγητού. Κουνήστε την κουδουνίστρα για να ακούσετε χαρούμενες μελωδίες και ηχητικά εφέ. Με κρίκους και διάφορες επιφάνειες που ενθαρρύνουν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17330
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Αυτό το μαξιλαράκι είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει το μωρό σας κατά τη διάρκεια των πρώτων του παιχνιδιών. Τα πολλά χρώματα διεγείρουν την οπτική αντίληψη. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17278
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Κουδουνίστρα-Χνουδωτό με την αγαπημένη ηρωίδα Minnie ιδανική για την περίοδο οδοντοφυϊας του μωρού. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17164
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο, γεμάτο με χαρούμενους ήχους και μουσική. Βοηθά στην ανάπτυξη των χειρονακτικών δεξιοτήτων και στο συντονισμό χεριών-ματιών. Η βεντούζα στον πάτο διευκολύνει την ασφάλεια του παιχνιδιού επάνω στο τραπέζι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17261
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Εκπαιδευτικό διπλό παιχνίδι!!! 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το νήπιο ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους για να μην το βαριέται ποτέ το νήπιο. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-11581
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Υπέροχο περιστρεφόμενο με πολλά γλυκά και μαλακά κρεμαστά φιλαράκια. Το συννεφάκι τα κάνει να περιστρέφονται αργά, παίζοντας γλυκές μελωδίες ύπνου, ήχους της φύσης και λευκούς ήχους για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί το μωρό. Ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει την επιλογή μέχρι και 20 λεπτά μελωδίας. Εύκολο κλείδωμα στην κούνια. Το σύννεφο γίνεται και φορητή μουσική μονάδα. Διάρκεια μελωδίας: 10 λεπτά - 15 λεπτά - 20 λεπτά Διαθέτει Ονειρικό Φωτισμό Τα μαλακά Παιχνίδια είναι αποσπώμενα Κρεμαστό παιχνίδι Ιδανικό για ταξίδια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17279
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Το μαλακό γυμναστήριο Παίξε μαζί μου περιλαμβάνει μία ηλεκτρονική βάση και πολλές χειρωνακτικές δραστηριότητες με πλαστικά και λούτρινα αξεσουάρ, που προωθούν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη και ενθαρρύνουν την ελευθερία των κινήσεων. Κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ψυχαγωγεί και να διεγείρει το παιδί, καθώς και να υποστηρίζει την αλληλεπίδρασή του με το γονέα. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Το απαλό Πάντα θα σας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές με το μωρό σας! Τα ασπρόμαυρα στοιχεία του έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης του παιδιού τους πρώτους μήνες της ζωής του. Οι γλυκές μελωδίες είναι ιδανικές για να ηρεμούν το παιδί και να το βοηθούν να χαλαρώσει. Φτιαγμένο από μαλακά υφάσματα, το πάντα είναι ιδανικό για αγκαλιές βοηθώντας στην ανάπτυξη της όρασης και της αφής. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η έρευνα των υλικών εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17656
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Ηλεκτρονική μουσική κουδουνίστρα με πολύχρωμα εφέ φωτισμού. Διαθέτει 3 παιχνίδια σε 1, καθώς κάθε κλειδί έχει τη δική του λειτουργία για να διεγείρει την ακοή, το άγγιγμα και την επιδεξιότητα. Υπάρχουν και μαλακά μέρη κατάλληλα για οδοντοφυία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17460
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο, γεμάτο με χαρούμενους ήχους και μουσική. Βοηθά στην ανάπτυξη των χειρονακτικών δεξιοτήτων και στο συντονισμό χεριών-ματιών. Η βεντούζα στον πάτο διευκολύνει την ασφάλεια του παιχνιδιού επάνω στο τραπέζι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17915
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μαλακό σπιράλ για να το κρεμάσετε γύρο από το τιμόνι του καροτσιού ή της κούνιας. Πολλά διασκεδαστικά ζωάκια με διαφορετικά σχήματα, χρώματα, υλικά και λειτουργίες για να εξερευνήσει το παιδί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17909
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Υπέροχο περιστρεφόμενο με πολλά γλυκά και μαλακά κρεμαστά φιλαράκια. Το συννεφάκι τα κάνει να περιστρέφονται αργά, παίζοντας γλυκές μελωδίες ύπνου, ήχους της φύσης και λευκούς ήχους για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί το μωρό. Ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει την επιλογή μέχρι και 20 λεπτά μελωδίας. Εύκολο κλείδωμα στην κούνια. Το σύννεφο γίνεται και φορητή μουσική μονάδα. - Διάρκεια μελωδίας: 10 λεπτά - 15 λεπτά - 20 λεπτά - Διαθέτει Ονειρικό Φωτισμό - Τα μαλακά Παιχνίδια είναι αποσπώμενα - Κρεμαστό παιχνίδι - Ιδανικό για ταξίδια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17710
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!