Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 169-192 από 308

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα πρωτότυπο αισθητηριακό αυτοκίνητο με υφές όπως τα αυθεντικά Clemmy τουβλάκια για μια εμπειρία παιχνιδιού και αισθήσεων. Το παιδί μπορεί να αγγίξει και να ανακαλύψει τις διαφορετικές υφές και σχήματα. Το αυτοκίνητο τη Clemmy έχει μαλακά αντικείμενα να εξερευνήσει και να αγγίξει , για να ανακαλύψει τι διαφορετικές μορφές και τις ανάγλυφες υφές. Περιλαμβάνει ένα σετ από ζωάκια και ένα βιβλιαράκι με 10 μαλακά premium τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17174
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Συρόμενα παπάκια στη σειρά. Τράβηξέ τα, δες τα να κινούνται στο χώρο και άκου πως κάνουν πα πα πα. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-14613
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Κουδουνίστρα-Χνουδωτό με τον αγαπημένο ήρωα Mickey ιδανική για την περίοδο οδοντοφυϊας του μωρού. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17165
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!