Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 49-72 από 110

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Spiderman για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. Το τιμόνι έχει ρυθμιζόμενο ύψος και η βάση έχει αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση. Υλικά κατασκευής: - Ατσάλι - PVC - PP
as company
Κωδ.: 5004-50241
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ολόκληρος ο κόσμος της Clemmy σε μία μπάλα! Η απαλότητα και η τρυφερότητα των Clemmy σε ένα άμεσο, απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Με 4 πλευρές διαφορετικού χρώματος και υφής για την τόνωση της όρασης και της αφής του παιδιού. Περιλαμβάνονται, επίσης, τουβλάκια Clemmy που μπορεί το παιδί να τα τοποθετήσει μέσα στην μπάλα από το διάτρητο τμήμα. Ιδανικό για την ανάπτυξη των αισθήσεων, της επιδεξιότητας και του κινητικού συντονισμού του παιδιού. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17689
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της φάρμας των ζώων. Τοποθετώντας τις κάρτες στους χώρους όπου ανήκουν, το παιδί μαθαίνει για τα αντικείμενα και τα ζώα που ζουν σε αυτούς. Αφού ταξινομήσει τα στοιχεία και εντοπίσει τα σχήματα, το παιδί μπορεί να τα τοποθετήσει στο περιβάλλον όπου ανήκουν και στη συνέχεια να ενώσει όλα τα περιβάλλοντα για να χτίσει ολόκληρη τη φάρμα. Το παιδί μπορεί να παίξει ελεύθερα ή να κάνει τις πρώτες του ταξινομήσεις στα τέσσερα περιβάλλοντα: στάβλος, λαχανόκηπος, αυλή και στάνη. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Περιεχόμενα: - 6 μεγάλες καρτέλες με περιβάλλοντα - 30 κάρτες-παζλ - 1 οδηγό με προτάσεις παιχνιδιών Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63383
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Νέα κουβαροζωάκια σε διαφορετικά χρώματα με ακομά πιο μαλακό τρίχωμα σαν αληθινά! Βρες τα κουβαράκια και κάνε τα ζωάκια! Πλύνε τα, στέγνωσέ τα, χτένισέ τα κι ανακάλυψέ τα! Περιλαμβάνονται αξεσουάρ και πιστοποιητικό υιοθεσίας. Έχεις σκυλάκι, γατάκι ή λαγουδάκι; Υιοθέτησέ τα όλα!
as company
Κωδ.: 1863-30145
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Το πρώτο ταμπλετάκι του παιδιού για ένα ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης! Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι που συντροφεύει το παιδί, μαθαίνοντάς το ταυτόχρονα τα ζωάκια, τις φωνούλες τους και νέες λεξούλες. Πιέζοντας τα πολύχρωμα εικονίδια με το δάχτυλο, ακούγονται πολλά χαρούμενα παιδικά ποιηματάκια ενώ χάρη στις 4 διαδραστικές δραστηριότες έχει την δυνατότητα να παίξει μουσική, να μάθει τα σχήματα, να ακούσει χαριτωμένους ήχους και να εξασκηθεί με παιχνίδια μνήμης! Ποιηματάκια και αινίγματα: χαριτωμένα ποιηματάκια και αινίγματα διδάσκουν πολλές καινούργιες λέξεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο Αναγνώριση: χαριτωμένες φωνούλες ζώων και άλλοι διασκεδαστικοί ήχοι Διαδραστικά κουίζ: διασκεδαστικά παιχνίδια που αναπτύσσουν τη λογική σκέψη 4 τρόποι παιχνιδιού: το παιδί μπορεί να ακούσει χαριτωμένα ποιηματάκια, να μάθει ζώα με απλά αινίγματα, να παίξει ακούγοντας χαρούμενα ηχητικά εφέ και να διασκεδάσει απαντώντας σε εύκολα κουίζ Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63646
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Τώρα μαθαίνουμε ποδόσφαιρο με τον Γκολάκια! Διαδραστική εστία που μιλά και εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων. Με αισθητήρες που αναγνωρίζουν τα γκολ και με 4 διαδραστικά κουμπιά, 3 επιλογές παιχνιδιού, φώτα και ήχους για περισσότερη διασκέδαση! Χάρη στους αισθητήρες, ο Γκολάκιας αναγνωρίζει το πέρασμα της μπάλας και καταλαβαίνει όταν μπαίνει γκολ! Το παιδί μαθαίνει τους αριθμούς, τα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα, ενώ ακόμα μετράει μαζί του όταν σκοράρει. Τα φώτα και τα τραγουδάκια ενθαρρύνουν το παιδί ώστε να νιώσει ότι έχει υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια! Κουμπιά ΑΒΓ: Μαθαίνουν στο παιδί τα γράμματα, καινούργιες λέξεις και τρία διασκεδαστικά τραγουδάκια Κουμπί 12345: Μαθαίνει τους αριθμούς από το 1 έως το 5, μετρώντας μαζί με διασκεδαστικά τραγουδάκια Μηχανικές δραστηριότητες: Το κύπελλο και οι τροχοί κινούνται όταν τους αγγίζει το παιδί, διεγείροντας το συντονισμό ματιού-χεριού 3 επιλογές παιχνιδιού: Ελληνικά, Αγγλικά ή Μουσική Φιγούρες παικτών που βοηθούν το παιδί να βάλει γκολ ή όχι! Περιλαμβάνει μαλακή λαστιχένια μπάλα Αποτελείται από σταθερό πολύχρωμο πλαστικό με εύκολη συναρμολόγηση Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63511
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ένας κόσμος γλυκύτητας για να ανακαλύψει το παιδί τα συναισθήματα και να αναπτύξει την παρατηρητικότητα και την ικανότητα της σύνδεσης. Το παιδί τοποθετεί το κουτάβι στην αγκαλιά της μαμάς του. Διασκεδάζει και αναπτύσσει τη φαντασία του, δημιουργώντας νέα ζευγάρια μαμάδων και μικρών. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63275
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα εκπληκτικό κατακόρυφο ντόμινο με φρούτα. Αναπτύσσει τη λογική και τις κινητικές δεξιότητες με την κατασκευή ενός κατακόρυφου πύργου, ανάλογα με τα χρώματα και τα φρούτα που απεικονίζονται. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63270
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Τα Πλατσουλίνια είναι οι καλύτεροι φίλοι για το μπάνιο για τα παιδιά και τώρα είναι Γοργόνες! Έχουν κρυφά τατουάζ! Eρχονται σε μαργαριταρένια και λαμπερά χρώματα με ουρά, σχέδια και ωραίες εξατομικευμένες τιάρες. Έχουν μαλακό πλαστικό σώμα, οπότε όταν πιέζετε την κοιλιά τους ρίχνουν νερό και βγάζουν φυσαλίδες! Οι ουρές τους από γκλίτερ αλλάζουν χρώμα κάτω από ζεστό νερό! Η Lovely, η Luna, η Flowy και η Sweety σας περιμένουν να παίξετε!
as company
Κωδ.: 4104-96776
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Διασκεδαστικό παιχνίδι μπάνιου με 3 πολύχρωμα χταπόδια για να παίξει το παιδί την ώρα του μπάνιου! Ρίξτε τους νερό και θα δείτε το κάθε χταπόδι να στριφογυρίζει και να αντιδράει στο νερό με διαφορετικό τρόπο! Χρησιμοποιείστε το κεντρικό κυπελλάκι για να ξαναρίξετε νερό και να συνεχίσετε το παιχνίδι! Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και την εξοικείωση του παιδιού με το νερό. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72820
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει Ένα πίνακα παιχνιδιού με 20 τεμάχια χάντρες Πολλές διαφορετικές καρτέλες δραστηριοτήτων για ατέλειωτο παιχνίδι
as company
Κωδ.: 1000-86150
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με 4 διαφορετικά επίπεδα ενός λεωφορείου για να μάθει το παιδί τα χρώματα και τους αριθμούς. Το παιδί φτιάχνει τη πρώτη του πυραμίδα ταιριάζοντας σωστά τα επίπεδα και μετατρέποντας το λεωφορείο από διώροφο μέχρι και τετραόροφο! Στη θέση του οδηγού βρίσκεται ένα χαρούμενο κοτοπουλάκι κάνοντας τον χαρακτηριστικό του ήχο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μάθησης που αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες ταξινόμησης και αντιστοίχισης. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73220
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Ελεφαντούλης με 5 μουσικά όργανα που μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί αναπτύσσοντας τις δεξιότητές του. Στη συνέχεια θα πρέπει να βάλει το κομμάτια στη θέση τους ώστε να σχηματίσει τον ελεφαντούλη. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72377
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Πίεσε την κοιλίτσα του ελέφαντα και αυτός θα πιτσιλίσει νερό και θα τραγουδήσει. Διαθέτει 6 τραγούδια! Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72815
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μαμά χελώνα με 4 χαριτωμένα χελωνάκια. Τα παιδάκια της χελώνας βρίσκονται πάνω στο καβούκι της μαμάς χελώνας! Ρίχνουν επίσης νερό για να προσθέσουν διασκέδαση στο μπάνιο. Αφαιρέστε το κέλυφος της μαμάς χελώνας για να ανακαλύψετε τα 4 πόδια κυπελάκια σε έντονα χρώματα. Αφαιρέστε τα πόδια για να ρίξετε νερό στο ντους για να διασκεδάσετε και μετά ταξινομήστε τα ξανά στη θέση τους! Το Turtle Tots Bath Time Fun δίνει στα παιδιά σας πολλούς τρόπους να παίξουν στο μπάνιο Παίξτε παιχνίδια αντιστοίχισης χρωμάτων, συνδυάζοντας τα πολύχρωμα Tots σε κάθε γωνία Σηκώστε το γιγάντιο κέλυφος για να αφαιρέσετε τα έντονα χρώματα των ποδιών Υπάρχει διασκεδαστική ταξινόμηση σχημάτων: κάθε πόδι τοποθετείται προσεκτικά στην ειδική του θέση Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72097
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με 6 διαφορετικά αυγά με ήχο. Το νήπιο ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους για να μην το βαριέται ποτέ το νήπιο. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73098
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 5 καμάρες 4 χάντρες
as company
Κωδ.: 1000-86153
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 18,99 €
Διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με 1 κοτοπουλάκι και 1 φορτηγάκι με καρότσα που μεταμορφώνεται!Το νήπιο ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους για να μην το βαριέται ποτέ το νήπιο. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73219
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Χτύπησε οπουδήποτε με το κουτάλι στο αυγό και αυτό θα κάνει αστείους ήχους ή μουσική ανάλογα με το ρυθμό ενώ ταυτόχρονα χορεύει. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72816
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Προσκαλεί το παιδί να αναπτύξει την αίσθηση του ρυθμού και να φτιάξει τις δικές του μελωδίες. Διαθέτει 5 πολύχρωμα πλήκτρα και μια μπαγκέτα προσκολλημένη με πρακτικό ιμάντα. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Η γλυκιά μικρή φάλαινα μονόκερος φωτίζεται με πολλά χρώματα όταν την αγγίζεις ή την αγκαλιάζεις!
as company
Κωδ.: 1607-92136
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Έτοιμοι για ψάρεμα; Βουτήξτε τα καλάμια ψαρέματος στο βυθό του Magnet Box Ψαράκια, και ψαρέψτε όσα περισσότερα ψαράκια μπορείτε! Το σετ αποτελεί ιδανική επιλογή για ατομικό παιχνίδι ή παιχνίδι σε ζευγάρια, αφού περιλαμβάνει 12 ξύλινους μαγνήτες σε 2 διαφορετικά χρώματα και 2 καλάμια, δημιουργώντας ουσιαστικά 2 ομάδες παιχνιδιού. Παίξτε με το παιδί σας και διασκεδάστε στο βυθό του Magnet Box. Το σετ ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού και αναπτύσσει την κριτική ικανότητα του παιδιού μέσω του συνδυασμού αντικειμένων με κοινά χαρακτηριστικά. Είναι κατάλληλο για παιδιά 2 ετών και άνω, αφού οι μαγνήτες του είναι μεγάλοι σε μέγεθος, βοηθώντας τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν την απτική τους ικανότητα. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64040
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Τα παιδιά λατρεύουν τις πριγκίπισσες, τα κάστρα και τα παραμυθένια βασίλεια! Τα παιδιά επίσης λατρεύουν το παιχνίδι με τους μαγνήτες! 20 μαγικοί μαγνήτες σε μια πρακτική ξύλινη θήκη, περιμένουν το παιδί να τους ανακαλύψει και να φτιάξει με αυτούς τους δικούς του παραμυθένιους κόσμους. Πριγκίπισσες, ιππότες, παλάτια, άμαξες και πριγκιπικά αξεσουάρ θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον παιχνιδιού. Τοποθετήστε τους μαγνήτες σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια και παίξτε παιχνίδια ρόλων και φαντασίας εντός ή εκτός σπιτιού. Η ξύλινη θήκη του σετ βοηθάει στην οργάνωση και αποθήκευση των μαγνητών, όντας παράλληλα και ανθεκτική για να αντέχει στην καθημερινή χρήση. Ιδανικό δώρο για παιδιά από 2 ετών και άνω. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64046
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Betsy είναι το πιο αξιολάτρευτο, διαδραστικό λαγουδάκι που αγαπά να παίζει μαζί σου! Κάνει τους πιο χαριτωμένους ήχους όταν την αγκαλιάζεις και κουνάει τα αυτιά της όταν χοροπηδάει, σαν αληθινό λαγουδάκι. Φώναξέ τη γλυκά και θα έρθει κοντά σου. Όμως, μην ξεχνάς ότι η Betsy είναι ντροπαλή και αν φωνάξεις δυνατά θα τρομάξει. Η Betsy θέλει να έχει συνεχώς την προσοχή σου και λατρεύει να της χαϊδεύεις την πλάτη. - Betsy, έλα εδώ!
Κωδ.: 1607-95861
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!