Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 97-110 από 110

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Αξιολάτρευτος εκπαιδευτικός μπασκετάκιας που συνδυάζει διασκέδαση, άθληση και μάθηση σε ένα παιχνίδι. Με τον Μπασκετάκια το παιδί μαθαίνει τους πρώτους αριθμούς και τα χρώματα ενώ ταυτόχρονα μετρά τα καλάθια που βάζει. Επίσης διαθέτει πολλά τραγουδάκια και ποιηματάκια που το ψυχαγωγούν και το μαθαίνουν νέες λέξεις. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63531
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Η Ρίνα είναι η ονειρεμένη φίλη των μικρών κοριτσιών! Ένας χαριτωμένος μονόκερος με πολλές δραστηριότητες παιχνιδιού για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, ο οποίος λειτουργεί και σαν κέντρο δραστηριοτήτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κουνιστός μονόκερος ή στράτα. Με εργονομική σέλα και 4 ανθεκτικούς τροχούς για τη μέγιστη αντοχή στο βάρος του παιδιού. Διαθέτει πλήκτρο ΑΒΓ, πλήκτρο ζώων, περιστρεφόμενος κύλινδρος 123, αισθητήρας αφής και κίνησης κάνοντας το παιχνίδι μοναδικό! Η ηλεκτρονική χαίτη αποτελεί ένα εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων που αναπτύσσει τη φαντασία! Aγγιξε το διαδραστικό αστέρι και δες πώς φωτίζεται με ένα μόνο άγγιγμα. Ας παίξουμε μαζί: Η εκπαιδευτική χαίτη μαθαίνει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα, τα ζώα και τους ήχους τους και πολλά ακόμη, μέσα από διασκεδαστικά ποιηματάκια και τραγουδάκια Ας παίξουμε στα Αγγλικά: Το παιδί μαθαίνει τα ζωάκια, τα χρώματα και πολλές νέες λέξεις στα αγγλικά Φρόντισέ με!: Παίζοντας το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία και ικανοποιεί την ανάγκη μίμησης, ενώ διασκεδάζει χαϊδεύοντας και φροντίζοντας τον χαριτωμένο μονόκερο Αισθητήρας κίνησης: Ο μονόκερος αντιλαμβάνεται τη κίνηση και ενεργοποιεί αληθινούς ήχους και μελωδίες! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Διεγείρει την οπτική, ακουστική και απτική αντίληψη Γνωστική ανάπτυξη: Βοηθά στην κατανόηση της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος και προάγει τη μάθηση Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Διεγείρει το συντονισμό των κινήσεων Συναισθηματική ανάπτυξη: Παίζοντας με το μονόκερο και φροντίζοντάς τον, το παιδί διεγείρει το αίσθημα στοργής και τη φαντασία Μέγιστο βάρος 20 κιλά Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63370
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 64,99 €
Ένα από τα δημοφιλέστερα προιόντα από την οικογένεια Toomies, τα Octopals λατρεύουν την ώρα του μπάνιου. Αυτό το σετ παιχνιδιού που αποτελείται από 10 μέρη περιλαμβάνει ένα πλωτό νησί, οκτώ πολύχρωμους χαρακτήρες και τη μαμά Τάλα το χταπόδι στη μέση. Γυρίστε την ανάποδα και λειτουργεί ως φλιτζάνι χυμού με μια συναρπαστική λειτουργία ντους, ιδανική για παιχνίδι με νερό. Κάθε ένα από τα Octopals έχει ένα διαφορετικό χαρούμενο πρόσωπο με το οποίο θα ασχοληθούν τα μωρά. Βουτήξτε οποιοδήποτε από αυτά στη μπανιέρα, πιέστε το μαλακό, εύκαμπτο υλικό και μετατρέπεται σε εκτοξευτή νερού. Οι βάσεις τους διαθέτουν βεντούζα για να μπορείτε να τις κολλήσετε στα πλαϊνά του μπάνιου, σε πλακάκια τοίχου ή σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Μέσα ή έξω από το μπάνιο, αυτό το παιχνίδι θα προσφέρει ώρες διασκέδασης με μια επιλογή από παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι αντιστοίχισης αριθμών καθώς κάθε μωρό Octopal έχει έναν αριθμό στην πλάτη τους που αντιστοιχεί στον χώρο τους στο νησί. Εύκολα στο χειρισμό, κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, τα Octopals θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της επιδεξιότητας και της αυτοπεποίθησης του παιδιού σας στο νερό. Πολλαπλοί τρόποι παιχνιδιού: Το Octopals είναι ένα πολύχρωμο πλωτό νησί που έχει πολλά παιχνίδια μπάνιου σε ένα Παιχνίδια με νερό: Το χταπόδι μούμια στη μέση μετατρέπεται σε κόσκινο για διασκέδαση με νερό, ιδανικό για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο νερό Βεντούζες και ψεκαστήρες: Τα 8 μικρά Octopals ρίχνουν νερό και έχουν βεντούζες για να μπορούν να κολλήσουν στα πλαϊνά της μπανιέρας ή στα πλακάκια τοίχου Διασκέδαση αντιστοίχισης αριθμού: Κάθε μωρό με αστεία όψη έχει έναν αριθμό που αντιστοιχεί σε ένα χώρο στο νησί Παιχνίδι ρόλων: Βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας, του συντονισμού και των κινητικών δεξιοτήτων Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω Δεν απαιτούνται μπαταρίες Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-27562
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Μία υπέροχη χελωνίτσα που θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Πιέζοντας το κουμπί στο κεφάλι της χελώνας ξεκινά να κουνά τα χέρια της και κολυμπά. Κουρδίζοντας το δίσκο στην πλάτη της ξεκινά να τραγουδά! Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-27121
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 23,99 €
Γνωρίστε το Baby Ρομποτάκι, ένα χαριτωμένο ρομποτάκι που μιλάει, τραγουδάει και κινείται στο διάστημα! Τραβώντας τον μοχλό, τα μεγάλα εκφραστικά μάτια από το ρομποτάκι αλλάζουν 3 διαφορετικές εκφράσεις για 3 λειτουργίες παιχνιδιού (παιχνίδι, κουίζ και χαλάρωση). Η διασκέδαση κρατά όλη μέρα! Πατώντας τα μεγάλα εκπαιδευτικά κουμπιά, ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, το παιδί μαθαίνει τα ζωάκια και τους ήχους τους, τα χρώματα και πολλές νέες λέξεις! Επιλέγοντας τη λειτουργία κουίζ, το ρομπότ λέει απλά αινίγματα για να λύσει το παιδί, ενισχύοντας τις γνώσεις του. Με πολλές ηλεκτρονικές και μηχανικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις χειρωνακτικές δεξιότητες. Κινητική ανάπτυξη: Πατώντας το μεγάλο μπλε κουμπί, το ρομποτάκι τρέχει παρακινώντας το παιδί να μπουσουλήσει, να περπατήσει ή να τρέξει κι αυτό! Επίσης, το ρομποτάκι κινείται στο χώρο σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής, παρακινώντας το παιδί να χορέψει μαζί του Αισθητηριακή ανάπτυξη: 15 δραστηριότητες με διαδραστικά κουμπιά, εφέ φωτισμού και μηχανικά παιχνίδια για την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων Γλωσσική ανάπτυξη: με περισσότερα από 100 τραγούδια, ποιηματάκια, ηχητικά και φωτεινά εφέ, το ρομποτάκι διδάσκει τα ζωάκια και τους ήχους τους, τους αριθμούς, τα χρώματα και πολλές νέες λεξούλες Γνωστική ανάπτυξη: κάθε δραστηριότητα αντιστοιχεί σε μια μηχανική αντίδραση ή σε ένα ήχο. Τα κουίζ βοηθούν το παιδί να σχηματίσει λογικές συνδέσεις και να κατανοήσει τη σχέση αιτίας-αποτελέσματος Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63330
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Καλώς ήρθατε στο πάρκο διασκέδασης με ζωάκια, ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό τραπέζι με πολλές εκπλήξεις! Επισκεφτείτε τον διασκεδαστικό κόσμο του πάρκου και συναντήστε ξεχωριστούς φίλους για να ξεκινήσετε την περιπέτεια. Ανακαλύψτε μαζί τους αμέτρητες δραστηριότητες με φωτάκια, ήχους και κινήσεις! Η περιοχή ταξινόμησης των σχημάτων επιβραβεύει το παιδί με χρωματιστούς φωτισμούς, μελωδίες και ήχους που κάνουν τα ζωάκια. Πατώντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ο σκύλος και η γάτα πηδούν από χαρά και παίζουν με την μπάλα. Το μπαλάκι ακολουθεί μια συναρπαστική πορεία με τσουλήθρες και περιστρεφόμενα στοιχεία, καταλήγοντας στα πόδια του τραπεζιού. Με τη βοήθεια του τραπεζιού, το παιδί στηρίζεται για να παίξει και μαθαίνει να σταθεί όρθιο, αποκτά καλύτερη ισορροπία και εξασκείται στο να σκύβει και να ξανασηκώνεται ρίχνοντας την μπαλίτσα στην τσουλήθρα και ξαναρχίζοντας από την αρχή. Το καρουζέλ περιστρέφεται χάρη στα κινούμενα γρανάζια. 3 διαφορετικές περιοχές Σχήματα Τσουλήθρα Καρουζέλ Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν και διασκεδάζουν το παιδί όπως κουμπάκια, γρανάζια και μπάλες Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες, την οπτική αντίληψη και βοηθά στην αναγνώριση της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος Ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης για το παιδί Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17300
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Περπατούρα vintage σχεδιασμού από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, που βοηθάει το παιδί να κάνει με ασφάλεια τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Με εύχρηστο ντουλαπάκι για μικρά παιχνίδια και κόρνα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του παιδιού! Ο εργονομικός του σχεδιασμός το καθιστά κατάλληλο για ατέλειωτες βόλτες! Διεγείρει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, του συντονισμού ματιού-χεριού και της χωροταξικής αντίληψης. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17403
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Οχήματα που κινούνται όταν πιέζετε προς τα κάτω το κεφάλι του οδηγού. Αυτό το παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε τις πρώιμες δεξιότητες του μωρού σας, ενθαρρύνει τη συνεργασία και προάγει την ανάπτυξη των μυών. TOMY Toomies Push n Go Τα οχήματα που λατρεύουν να κινούνται! Επιλέξτε από τρία μοντέλα: αυτοκίνητο, αεροπλάνο και φορτηγό! Το φορτηγό περιλαμβάνει ανατρεπόμενο κάδο. Το αεροπλάνο έχει μια περιστρεφόμενη προπέλα Φωτεινά χρώματα, σχεδιασμένα για μικρά χεράκια Ανθεκτικό πλαστικό Δεν απαιτούνται μπαταρίες Κατάλληλο από 12 μηνών + Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-11012
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Το σώμα και τα χέρια κινούνται. Τραβώντας το κορδόνι το σκυλάκι κουνά τα πόδια, περπατά κα κάνει διασκεδαστικούς ήχους. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17262
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα πολύχρωμο εκπαιδευτικό βιβλιαράκι με διαδραστικές εικόνες αφής. Διδάσκει τα πρώτα χρώματα, τα σχήματα, τα ονόματα των ζώων παρέα με όμορφα τραγουδάκια και ποιηματάκια. Διεγείρει τη γλωσσική ανάπτυξη και βοηθά στην κατανόηση αιτίας και αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63367
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Η Peppa και η οικογένειά της απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Χρωματιστές και μαλακές φιγούρες χαρακτήρων Peppa Pig σχεδιασμένες για μικρά παιδιά. Βουτήξτε τις κάτω από το νερό, πιέστε απαλά για να γεμίσουν με νερό και αφού τις βγάλετε πιέστε ξανά για να ψεκάσετε! Τα έντονα χρώματα τους βοηθούν στην αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού, ενώ η κίνηση ψεκασμού αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και τη κατανόηση αιτίας-αποτελέσματος. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73105
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Peppa και ο George απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Τα φουσκωτά τους σωσίβια επιπλέουν! Γεμίστε τον δεινόσαυρο ή τον μονόκερο με νερό και στη συνέχεια αφήστε το νερό να στραγγίξει από το κάτω μέρος ή γείρετε για να ρίξετε το νερό από το στόμα. Πιέστε τις φιγούρες της Peppa και του George για να γεμίσουν με νερό και μετά ψεκάστε στις περιστρεφόμενες τροχαλίες του σωσίβιου. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μια χαριτωμένη πολυθρόνα πολλαπλών δραστηριοτήτων και διαδραστικής μουσικής για ατέλειωτη διασκέδαση! Το παιδί μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί και να τραγουδήσει μαθαίνοντας νέες λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Εξοπλισμένη με μουσικά όργανα όπως ντραμς, μαρακές και πιάνο, αλλά και μια μίνι κονσόλα με κουμπιά αφής και φωτεινή οθόνη. Ο αισθητήρας καθίσματος αναγνωρίζει όταν καθίσει το παιδί προσφέροντάς του διασκεδαστική μουσική. Γεμάτη λειτουργίες για αλληλεπίδραση με ήχους, μουσική, τραγουδια και λέξεις αλλά και πολλές μηχανικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. - 4 διαδραστικά κουμπιά: χορός, τραγούδι, μουσική, χαλάρωση - Διαδραστικά μουσικά πλήκτρα - Εφέ φωτισμού - Διαδραστικό κάθισμα: διαθέτει αισθητήρα για να αναγνωρίζει πότε το παιδί κάθεται και σηκώνεται! - Μαράκα και μπαγκέτα - Συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού - Ενθαρρύνει το παιδί να παίξει διατηρώντας τα ερεθίσματα συνεχώς νέα και συναρπαστικά - Αναπτύσσει δεξιότητες ακρόασης, υπομονής και λογικής - Ενθαρρύνει τις πρώτες λέξεις, το βάβισμα και το τραγούδι - Εξασκεί την επιδεξιότητα, τον συντονισμό και την αίσθηση του ρυθμού Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στην Ιταλία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63384
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 69,99 €
Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Sonic για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. - Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος - Βάση με αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση - Υλικά κατασκευής: Ατσάλι, PVC & PP
as company
Κωδ.: 5004-50260
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!