Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 18 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 2+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 73-77 από 77

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 18 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 2+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Αξιολάτρευτος εκπαιδευτικός μπασκετάκιας που συνδυάζει διασκέδαση, άθληση και μάθηση σε ένα παιχνίδι. Με τον Μπασκετάκια το παιδί μαθαίνει τους πρώτους αριθμούς και τα χρώματα ενώ ταυτόχρονα μετρά τα καλάθια που βάζει. Επίσης διαθέτει πολλά τραγουδάκια και ποιηματάκια που το ψυχαγωγούν και το μαθαίνουν νέες λέξεις. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63531
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Η Peppa και η οικογένειά της απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Χρωματιστές και μαλακές φιγούρες χαρακτήρων Peppa Pig σχεδιασμένες για μικρά παιδιά. Βουτήξτε τις κάτω από το νερό, πιέστε απαλά για να γεμίσουν με νερό και αφού τις βγάλετε πιέστε ξανά για να ψεκάσετε! Τα έντονα χρώματα τους βοηθούν στην αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού, ενώ η κίνηση ψεκασμού αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και τη κατανόηση αιτίας-αποτελέσματος. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73105
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Peppa και ο George απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Τα φουσκωτά τους σωσίβια επιπλέουν! Γεμίστε τον δεινόσαυρο ή τον μονόκερο με νερό και στη συνέχεια αφήστε το νερό να στραγγίξει από το κάτω μέρος ή γείρετε για να ρίξετε το νερό από το στόμα. Πιέστε τις φιγούρες της Peppa και του George για να γεμίσουν με νερό και μετά ψεκάστε στις περιστρεφόμενες τροχαλίες του σωσίβιου. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μια χαριτωμένη πολυθρόνα πολλαπλών δραστηριοτήτων και διαδραστικής μουσικής για ατέλειωτη διασκέδαση! Το παιδί μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί και να τραγουδήσει μαθαίνοντας νέες λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Εξοπλισμένη με μουσικά όργανα όπως ντραμς, μαρακές και πιάνο, αλλά και μια μίνι κονσόλα με κουμπιά αφής και φωτεινή οθόνη. Ο αισθητήρας καθίσματος αναγνωρίζει όταν καθίσει το παιδί προσφέροντάς του διασκεδαστική μουσική. Γεμάτη λειτουργίες για αλληλεπίδραση με ήχους, μουσική, τραγουδια και λέξεις αλλά και πολλές μηχανικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. - 4 διαδραστικά κουμπιά: χορός, τραγούδι, μουσική, χαλάρωση - Διαδραστικά μουσικά πλήκτρα - Εφέ φωτισμού - Διαδραστικό κάθισμα: διαθέτει αισθητήρα για να αναγνωρίζει πότε το παιδί κάθεται και σηκώνεται! - Μαράκα και μπαγκέτα - Συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού - Ενθαρρύνει το παιδί να παίξει διατηρώντας τα ερεθίσματα συνεχώς νέα και συναρπαστικά - Αναπτύσσει δεξιότητες ακρόασης, υπομονής και λογικής - Ενθαρρύνει τις πρώτες λέξεις, το βάβισμα και το τραγούδι - Εξασκεί την επιδεξιότητα, τον συντονισμό και την αίσθηση του ρυθμού Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στην Ιταλία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63384
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 69,99 €
Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Sonic για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. - Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος - Βάση με αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση - Υλικά κατασκευής: Ατσάλι, PVC & PP
as company
Κωδ.: 5004-50260
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!