Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 18 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 25-40 από 40

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 18 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
Χτύπησε οπουδήποτε με το κουτάλι στο αυγό και αυτό θα κάνει αστείους ήχους ή μουσική ανάλογα με το ρυθμό ενώ ταυτόχρονα χορεύει. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72816
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Προσκαλεί το παιδί να αναπτύξει την αίσθηση του ρυθμού και να φτιάξει τις δικές του μελωδίες. Διαθέτει 5 πολύχρωμα πλήκτρα και μια μπαγκέτα προσκολλημένη με πρακτικό ιμάντα. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Η γλυκιά μικρή φάλαινα μονόκερος φωτίζεται με πολλά χρώματα όταν την αγγίζεις ή την αγκαλιάζεις!
as company
Κωδ.: 1607-92136
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Η Betsy είναι το πιο αξιολάτρευτο, διαδραστικό λαγουδάκι που αγαπά να παίζει μαζί σου! Κάνει τους πιο χαριτωμένους ήχους όταν την αγκαλιάζεις και κουνάει τα αυτιά της όταν χοροπηδάει, σαν αληθινό λαγουδάκι. Φώναξέ τη γλυκά και θα έρθει κοντά σου. Όμως, μην ξεχνάς ότι η Betsy είναι ντροπαλή και αν φωνάξεις δυνατά θα τρομάξει. Η Betsy θέλει να έχει συνεχώς την προσοχή σου και λατρεύει να της χαϊδεύεις την πλάτη. - Betsy, έλα εδώ!
Κωδ.: 1607-95861
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
"Ταξίδεψε στην παραλία Tutti Frutti μαζί με τα Κλαψουλίνια Cry Babies εκεί όπου όλοι οι χαρακτήρες φοράνε πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και έχουν το ίδιο φρουτένιο άρωμα! H Ella μοιάζει με μία κατακόκκινη φράουλα, η Pia με γλυκύτατος ανανάς και η Mel με δροσερό καρπούζι. Μυρίζουν όλες υπέροχα κι έχουν ένα λουλούδι στην κουκούλα τους. Δύσκολο να διαλέξεις την αγαπημένη σου! Κάθε κούκλα Cry Babies Tutti Frutti έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-93799
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
Ταξίδεψε στην παραλία Tutti Frutti μαζί με τα Κλαψουλίνια Cry Babies εκεί όπου όλοι οι χαρακτήρες φοράνε πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και έχουν το ίδιο φρουτένιο άρωμα! Γνώρισε την Ella που μοιάζει με μία κατακόκκινη φράουλα. Μυρίζει υπέροχα κι έχει ένα λουλούδι στην κουκούλα της. Κάθε κούκλα Cry Babies Tutti Frutti έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-93812
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Τα κλασσικά Cry Babies, από την κοιλάδα των μπιμπερό, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Η Pandy, το χαριτωμένο πάντα, κλαίει με αληθινά δάκρυα και κάνει ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε της την πιπίλα της και φρόντισέ την για να σταματήσει να κλαίει. Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-98213
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Γνωρίστε την Fancy, που όπως ακριβώς το όνομά της είναι πολύ φανταχτερή! Κλαίει αληθινά δάκρυα και κάνει ρεαλιστικούς ήχους μωρού όταν της αφαιρείς την πιπίλα! Δώστε της γλυκές αγκαλιές ή ξαπλώστε την απαλά για να σταματήσει να κλαίει. Φοράει πιτζάμες σαν φλαμίνγκο! Τα Cry Babies είναι τόσο διασκεδαστικά και προωθούν το ευφάνταστο παιχνίδι! - Γνωρίστε τα Cry Babies! Κλαίνε αληθινά δάκρυα και βγάζουν ρεαλιστικούς ήχους μωρού όταν τους αφαιρείς την πιπίλα! - Κάνουν ρεαλιστικούς θορύβους μωρών! Βγάλτε τους την πιπίλα και θα αρχίσουν να κλαίνε σαν αληθινό μωρά! - Ηρεμήστε το Cry Baby σας. Βοηθήστε τα κλαψουλίνια να ηρεμίσουν βάζοντας την πιπίλα στο στόμα τους ή ξαπλώνοντάς τα απαλά και θα σταματήσουν να κλαίνε - Μοιραστείτε το κλαψουλίνι σας με φίλους! Τα Cry Babies έρχονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και ρούχα. Συλλέξτε τα και μοιραστείτε τη διασκέδαση με τους φίλους σας!
cry babies
Κωδ.: 4104-97056
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
"Ανακάλυψε όλους τους χαρακτήρες Cry Babies! Η Violet, η πεταλουδίτσα, με τις πανέμορφες μωβ πιτζαμούλες αγαπάει τον ύπνο και της αρέσει πολύ να μιλάει για τα όνειρα της. Οι φουντωτές κεραίες της είναι αξιολάτρευτες! Η Zena, η χαριτωμένη ζέβρα, αγαπάει τα αθλήματα αλλά πιο πολυ το χόκεϊ. Όταν δεν παίζει, βλέπει στην τηλεόραση αγώνες φορώντας τις ζεβρέ πιτζάμες της. Τι όμορφη χαίτη! Η Lala είναι το αξιαγάπητο ποντικάκι που χαίρεται να κάνει τους φίλους της να γελάνε. Οι καρδούλες στις πιτζάμες της την κάνουν ακόμα πιο γλυκιά! Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-10347
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Το Cry Baby Όνειρα Γλυκά Κόνι είναι ιδανική συντροφιά των παιδιών ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου! Αυτή η ειδική έκδοση των αγαπημένων Cry Babies με το μαλακό σώμα και τις απαλές πιτζάμες που είναι φτιαγμένα για αγκαλιές, τα βοηθάει να ηρεμήσουν και να νιώσουν ασφάλεια. Αν αφαιρέσεις την πιπίλα της θα αρχίσει να κλαίει με δάκρυα που λάμπουν και ρεαλιστικούς ήχους μωρού. Μόλις της την δώσεις πίσω, το πρόσωπό της θα φωτίσει! Όταν πιέσεις την κοιλίτσα της θα ακουστούν 5 όμορφα νανουρίσματα που βοηθούν το παιδί να κοιμηθεί. Όνειρα Γλυκά Κόνι! Χαρακτηριστικά: - Φωτιζόμενα LED δάκρυα - Φωτιζόμενο πρόσωπο που λειτουργεί και σαν φωτάκι νυκτός - 5 νανουρίσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών - Μαλακό σώμα και απαλές πιτζάμες Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα.
cry babies
Κωδ.: 4104-93140
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
Γνώρισε τη Daisy, το αγαπημένο Κλαψουλίνι από την Κοιλάδα των Μπιμπερό! Η Daisy είναι διάσημη! Όλοι αγαπούν τις συναυλίες της και τη θαυμάζουν! Φορώντας τις αγαπημένες της πιτζαμούλες με τα ροζ αυτάκια με καρδούλες, θυμίζει μία πανέμορφη γατούλα! Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-91658
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
"Το Cry Baby Όνειρα Γλυκά Jenna συντροφεύει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ύπνου χάρη στις ειδικές λειτουργίες του. Έχει μαλακό σώμα και πολύ απαλές πιτζαμούλες. Αν αφαιρέσεις την πιπίλα της θα αρχίσει να κλαίει με φωτεινά δάκρυα και ρεαλιστικούς ήχους μωρού. Η κοιλίτσα της, όταν την πιέσεις, γίνεται φωτεινός projector και προβάλλει μικρά αστεράκια και ένα φεγγαράκι στο ταβάνι του δωματίου. Διαρκεί 11 λεπτά και καλύπτει έως και 12m². Ένας μαγικός έναστρος ουρανός δημιουργείται και ακούγονται 5 διαφορετικά νανουρίσματα με διάρκεια 30-45 δευτερόλεπτα το καθένα! Χαρακτηριστικά: - Φωτιζόμενα LED δάκρυα - Φωτεινός Projector - 5 νανουρίσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών - Μαλακό σώμα και απαλές πιτζάμες Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. "
cry babies
Κωδ.: 4104-84070
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
Αξιολάτρευτος εκπαιδευτικός μπασκετάκιας που συνδυάζει διασκέδαση, άθληση και μάθηση σε ένα παιχνίδι. Με τον Μπασκετάκια το παιδί μαθαίνει τους πρώτους αριθμούς και τα χρώματα ενώ ταυτόχρονα μετρά τα καλάθια που βάζει. Επίσης διαθέτει πολλά τραγουδάκια και ποιηματάκια που το ψυχαγωγούν και το μαθαίνουν νέες λέξεις. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63531
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Η Peppa και η οικογένειά της απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Χρωματιστές και μαλακές φιγούρες χαρακτήρων Peppa Pig σχεδιασμένες για μικρά παιδιά. Βουτήξτε τις κάτω από το νερό, πιέστε απαλά για να γεμίσουν με νερό και αφού τις βγάλετε πιέστε ξανά για να ψεκάσετε! Τα έντονα χρώματα τους βοηθούν στην αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού, ενώ η κίνηση ψεκασμού αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και τη κατανόηση αιτίας-αποτελέσματος. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73105
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Peppa και ο George απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Τα φουσκωτά τους σωσίβια επιπλέουν! Γεμίστε τον δεινόσαυρο ή τον μονόκερο με νερό και στη συνέχεια αφήστε το νερό να στραγγίξει από το κάτω μέρος ή γείρετε για να ρίξετε το νερό από το στόμα. Πιέστε τις φιγούρες της Peppa και του George για να γεμίσουν με νερό και μετά ψεκάστε στις περιστρεφόμενες τροχαλίες του σωσίβιου. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μια χαριτωμένη πολυθρόνα πολλαπλών δραστηριοτήτων και διαδραστικής μουσικής για ατέλειωτη διασκέδαση! Το παιδί μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί και να τραγουδήσει μαθαίνοντας νέες λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Εξοπλισμένη με μουσικά όργανα όπως ντραμς, μαρακές και πιάνο, αλλά και μια μίνι κονσόλα με κουμπιά αφής και φωτεινή οθόνη. Ο αισθητήρας καθίσματος αναγνωρίζει όταν καθίσει το παιδί προσφέροντάς του διασκεδαστική μουσική. Γεμάτη λειτουργίες για αλληλεπίδραση με ήχους, μουσική, τραγουδια και λέξεις αλλά και πολλές μηχανικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. - 4 διαδραστικά κουμπιά: χορός, τραγούδι, μουσική, χαλάρωση - Διαδραστικά μουσικά πλήκτρα - Εφέ φωτισμού - Διαδραστικό κάθισμα: διαθέτει αισθητήρα για να αναγνωρίζει πότε το παιδί κάθεται και σηκώνεται! - Μαράκα και μπαγκέτα - Συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού - Ενθαρρύνει το παιδί να παίξει διατηρώντας τα ερεθίσματα συνεχώς νέα και συναρπαστικά - Αναπτύσσει δεξιότητες ακρόασης, υπομονής και λογικής - Ενθαρρύνει τις πρώτες λέξεις, το βάβισμα και το τραγούδι - Εξασκεί την επιδεξιότητα, τον συντονισμό και την αίσθηση του ρυθμού Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στην Ιταλία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63384
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 69,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!