Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 2+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 25-37 από 37

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 2+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Το Σχήματα και Χρώματα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες και γεωμετρικά σχήματα σε μεγάλο μέγεθος. Τα περιεχόμενα είναι ασφαλή, με ειδικό σχήμα ώστε να πιάνονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Παίζοντας θα ανακαλύψει τα σημαντικότερα γεωμετρικά σχήματα και θα εξοικειωθεί με τα χρώματα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οπτικές και διανοητικές του ικανότητες. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αντικειμένων και καταστάσεων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση σχημάτων - Εκμάθηση χρωμάτων - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63787
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Oπτική αντίληψη - Aπτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Eκμάθηση σχημάτων - Eκμάθηση χρωμάτων - Eκμάθηση φύσης - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63341
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής με μαρκαδόρους για μικρά παιδιά. Το σετ βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν να ζωγραφίζουν χωρίς να ανησυχούν για ίσιες γραμμές και σχέδια μέσα στα περιθώρια, αφού τα σχέδια αφαιρούνται από το πλαίσιό τους μόλις χρωματιστούν, με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό με τις βήμα-βήμα οδηγίες και χρωματίστε υπέροχα ζωάκια και δεντράκια. Στη συνέχεια αφαιρέστε τα σχέδιά σας από τα πλαίσιά τους και διακοσμήστε το δωμάτιό σας, ή ακόμα παίξτε με αυτά σαν να είναι αληθινά. Το σετ εξασφαλίζει διασκέδαση, μάθηση αλλά και δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες. Περιέχει - 10 προτυπωμένες και προ-κομμένες καρτολίνες με σχέδια - 8 μαρκαδόρους με ειδική μύτη για μικρά παιδιά - Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης για την πρώτη επαφή των παιδιών με τους μαρκαδόρους H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21062
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής, ιδανικό για πολύ μικρά παιδιά και για την πρώτη τους επαφή με κηρομπογιές. Το παιδί μαθαίνει βήμα - βήμα να εκφράζεται μέσα από τη χρήση των κηρομπογιών, απεικονίζοντας όμορφα σχέδια από την καθημερινή ζωή. Μαθαίνει τα χρώματα, καθώς το σετ περιλαμβάνει 8 διπλές κηρομπογίες σε 16 διαφορετικά χρώματα και πειραματίζεται με αυτά χρωματίζοντας τις προτυπωμένες εικόνες. Στη συνέχεια μπορεί να ταιριάξει τα αυτοκόλλητα που εικόνων που περιλαμβάνονται με τις αντίστοιχες ζωγραφιές που έχει ολοκληρώσει, αναπτύσσοντας έτσι την αντίληψη και την παρατηρητικότητά του. Διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικός χρόνος μακριά από οθόνες. Περιέχει - 10 προ-τυπωμένες ημι-χρωματισμένες εικόνες - 12 προ-τυπωμένες μη ημι- χρωματισμένες εικόνες - 8 διπλές κηρομπογιές (16 χρώματα) - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - Αναλυτικό οδηγό εκμάθησης της χρήσης κηρομπογιάς H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Scooter Frozen II με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με την αγαπημένη σου ηρωίδα!
as company
Κωδ.: 5004-50212
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Scooter Cars με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τους αγαπημένους σου ήρωες Cars!
as company
Κωδ.: 5004-50214
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Scooter Paw Patrol με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τους αγαπημένους σου ήρωες!
as company
Κωδ.: 5004-50223
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Scooter Spiderman με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τον αγαπημένο σου ήρωα.
as company
Κωδ.: 5004-50181
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Scooter Paw Patrol με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τους αγαπημένους σου ήρωες Paw Patrol!
as company
Κωδ.: 5004-50165
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ένα συναρπαστικό αγωνιστικό ραλάκι με τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Το ολοκαίνουργιο εργονομικό χειριστήριο διαθέτει λεβιέ για να κάνει την οδήγηση του οχήματος ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Το διαδραστικό ραλάκι θα βοηθήσει το παιδί να μάθει τους αριθμούς και πολλές νέες λέξεις. Απλά πιέστε το κράνος του οδηγού και ακολουθήστε τον σε ένα αγώνα ακούγοντας τα ηχητικά εφέ που προσομοιώνουν τους θορύβους ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Διεγείρει την ανάπτυξη της χωροταξικής αντίληψης και του κινητικού συντονισμού. - Εκπαιδευτικό: το παιχνίδι διδάσκει στο παιδί τους πρώτους αριθμούς, πολλές νέες λέξεις και βοηθά στην ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού και της αντίληψης του χώρου - Τηλεχειριστήριο: χάρη στο απλοποιημένο τηλεχειριστήριο, το παιδί διασκεδάζει μαθαίνοντας να οδηγεί το αυτοκίνητο και ζει πολλές διασκεδαστικές περιπέτειες! - Λειτουργία Αυτόματος πιλότος: το παιδί μπορεί να παίξει με το αυτοκίνητο και χωρίς το τηλεχειριστήριο, πιέζοντας το κράνος ή το κουμπί στο καπό. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την πορεία του κάνοντας ελιγμούς Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63374
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Τα παιδιά μεταξύ 2 και 3 ετών, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους σε σχέση με τους γονείς τους. Αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη δική τους προσωπικότητα,την έννοια του εγώ και τείνουν να φτάσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανεξαρτησίας, προσπαθώντας να κάνουν πράγματα μόνα τους. Το παιχνίδι αυτό περιγράφει μερικές πράξεις τις οποίες τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μόνα τους από την ηλικία των 2 ετών και αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της παρατηρητικότητας, της λογικής, της μνήμης όπως και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Αφαιρέστε τα πλαίσια γύρω από κάθε παζλ και μαζί με το παιδί, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο κάθε εικόνα απεικονίζει μια διαφορετική πράξη σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία. Έπειτα, βοηθήστε το παιδί να δώσει στην κάθε πράξη μια ονομασία. Αποσυναρμολογήστε ένα παζλ τη φορά και βοηθήστε το παιδί να συνθέσει ξανά τα 4 κομμάτια με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των καρτών-παζλ και του χρώματος του περιγράμματος. Μόλις το παιδί εξοικειωθεί με το παιχνίδι, μπορείτε να ανακατέψετε τα κομμάτια και από τα 6 παζλ και να βοηθήσετε το παιδί να αναγνωρίσει τα 4 κομμάτια της κάθε εικόνας και να τα συνδέσει σωστά μεταξύ τους. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γλώσσα - Εκμάθηση χρωμάτων και σχημάτων - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Οπτική αντίληψη - Απτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία - Ενσυναίσθηση Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63877
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Το Πού ταιριάζει είναι ένα παιχνίδι που αποτελείται από 4 μεγάλα ταμπλό και 20 εικονογραφημένες κάρτες. Το κάθε ταμπλό αποτελείται από 5 εσοχές στις οποίες ταιριάζουν 5 κάρτες με αντικείμενα ίδιου σχήματος. Τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να παίζουν απλά παρατηρώντας τις εικόνες στις κάρτες και τοποθετώντας τις στα ταμπλό όπου ταιριάζουν. Όσο εξοικειώνονται με το παιχνίδι, μπορούν να εξασκηθούν προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τις κάρτες, ενώ είναι γυρισμένες με την όψη προς τα κάτω, απλά παρατηρώντας προσεκτικά το σχήμα τους. Τέλος, μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, παίζοντας με τις κάρτες ένα παιχνίδι Μπίνγκο. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63881
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Sonic για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. - Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος - Βάση με αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση - Υλικά κατασκευής: Ατσάλι, PVC & PP
as company
Κωδ.: 5004-50260
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!