Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 505-528 από 602

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ανακάλυψε τις ζουληχτές και απολαυστικές χλαπάτσες Sweet Slimy ροφήματα! 2 διαφορετικά ροφήματα, για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο: - Χλαπάτσα Slimy Sweet Flaffuccino: Παίξε με την πιο αφράτη και ελαστική χλαπάτσα Slimy Sweet Flaffuccino. Δύο διαφορετικά χρώματα χλαπάτσας Slimy μέσα στη συσκευασία, ό,τι πιο απολαυστικό σαν αληθινό flaffuccino! - Χλαπάτσα Slimy Sweet Milkshake: Παίξε με την πιο αφράτη και ελαστική χλαπάτσα Slimy Sweet Milkshake. Ανάμιξε με τα sprinkles που περιλαμβάνονται και δημιούργησε το πιο απολαυστικό slimy milkshake! - Σε 2 υπέροχα χρώματα - Μωβ - Ροζ Χαρακτηριστικά: - Φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens - Ελβετική φόρμουλα
as company
Κωδ.: 1863-33467
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Σε αυτό το κουτάκι κρύβονται 500g πλαστελίνης σε δέκα διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε ό,τι φαντάζεστε από τον κόσμο των αγαπημένων σας Cars. Συνδυάστε τα χρώματα πλαστελίνης όπως σας αρέσει και δημιουργήστε τον Κεραυνό Μακουίν, το Λουίτζι, το Μπάρμπα ή το κύπελλο Πίστον. Τα 3D καπάκια - καλουπάκια θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή μορφή στις δημιουργίες σας, καθώς σας καθοδηγούν να σχηματίσετε ρόδες και άλλα αξεσουάρ του φανταστικού κόσμου των Cars. Πλάστε, σχηματίστε και δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο μακριά από οθόνες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03576
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,49 €
Ένα εκπαιδευτικό σετ πλαστελίνας με 6 τρόπους παιχνιδιού που θα σας ενθουσιάσει. Με τους μεγάλους κόφτες σχημάτων, τις ανθεκτικές κάρτες εκμάθησης διπλής όψης και τα δύο ταμπλό παιχνιδιού 2 όψεων, τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις έννοιες των σχημάτων, αλλά και των χρωμάτων. Με 6 τρόπους παιχνιδιού, ξεκινήστε μαθαίνοντας τα σχήματα και τα χρώματα αλληλοεπιδρώντας, με τη χρήση πλαστελίνης επάνω στις εικονογραφημένες κάρτες. Στη συνέχεια συσχετίστε τα σχήματα και τα χρώματα με αγαπημένα αντικείμενα από τον κόσμο της Minnie. - Με ποιο σχήμα μοιάζει το λουλούδι; - Τι χρώμα είναι η καρδιά; Εξερευνώντας ποια σχήματα λείπουν από τον κόσμο των Minnie, δημιουργώντας τα με πλαστελίνη στα κατάλληλα χρώματα και προσθέτοντάς τα στα ταμπλό, εξασκήστε: - Παρατηρητικότητα - Απτική ικανότητα Βρείτε καθοδήγηση στον οδηγό παιχνιδιού που περιλαμβάνεται και προσαρμόστε τις δραστηριότητες στο επίπεδο μάθησης του δικού σας παιδιού. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03588
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα εκπαιδευτικό σετ πλαστελίνας με 6 τρόπους παιχνιδιού που θα σας ενθουσιάσει. Με τους μεγάλους κόφτες σχημάτων, τις ανθεκτικές κάρτες εκμάθησης διπλής όψης και τα δύο ταμπλό παιχνιδιού 2 όψεων, τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις έννοιες των σχημάτων, αλλά και των χρωμάτων. Με 6 τρόπους παιχνιδιού, ξεκινήστε μαθαίνοντας τα σχήματα και τα χρώματα αλληλοεπιδρώντας, με τη χρήση πλαστελίνης επάνω στις εικονογραφημένες κάρτες. Στη συνέχεια συσχετίστε τα σχήματα και τα χρώματα με αγαπημένα αντικείμενα από τον κόσμο των Cars. - Με ποιο σχήμα μοιάζει η ρόδα; - Τι χρώμα είναι η σημαία του αγώνα; Εξερευνώντας ποια σχήματα λείπουν από τον κόσμο των Cars, δημιουργώντας τα με πλαστελίνη στα κατάλληλα χρώματα και προσθέτοντάς τα στα ταμπλό, εξασκήστε: - Παρατηρητικότητα - Απτική ικανότητα Βρείτε καθοδήγηση στον οδηγό παιχνιδιού που περιλαμβάνεται και προσαρμόστε τις δραστηριότητες στο επίπεδο μάθησης του δικού σας παιδιού. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03589
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ανακάλυψε την πιο απίθανη και απολαυστική χλαπάτσα Slimy σε κυπελάκι παγωτού! Το πιο κρεμώδες Slimy, μοιάζει σαν αληθινό παγωτό! Σύλλεξε τα όλα, ανάμειξε τα και φτιάξε το δικό σου μοναδικό Slimy παγωτό! Σε 4 μοναδικά χρώματα και αρώματα: - Πράσινο (μέντα) - Ροζ (φράουλα) - Καφέ (σοκολάτα) - Κίτρινο (βανίλια) Χαρακτηριστικά: - Δερματολογικά ελεγμένο - Φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens
as company
Κωδ.: 1863-33459
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Νέα Χλαπάτσα με Συλλεκτική Φιγούρα Unicorn! 12 για να συλλέξεις! 3 διαφορετικές στρώσεις αφράτης χλαπάτσας στο βαζάκι, 2 μεταλλικά χρώματα και η νέα χλαπάτσα Alpaca. Ανάμιξε και δημιούργησε το δικό σου χρώμα. Σύλλεξέ τες όλες!
as company
Κωδ.: 1863-33911
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
500 γρ. τεράστιας χλαπάτσας! Θορυβώδης, ισχυρή και Mega ελαστική! Μοναδική χλαπάτσα που τεντώνεται, τραβιέται και επεκτείνεται έως 80 φορές από το αρχικό της μέγεθος! Σε 5 απίθανα χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-33900
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Θέλετε να παίζετε και να δημιουργείτε όπου κι αν βρίσκεστε; Το κουβαδάκι Minnie είναι η ιδανική επιλογή για να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας πλαστελίνη και τα εργαλεία Minnie, όπου κι αν πηγαίνετε. Θα βρείτε το κουβαδάκι σε 3 διαφορετικά θέματα, τα φαγητά, τα λαχανικά και τα σχήματα. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και ξεκινήστε τις δημιουργίες σας αναμιγνύοντας τα 4 χρώματα πλαστελίνης 56γρ το καθένα, που θα βρείτε στο κάθε κουβαδάκι. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη σας ώστε να απλώσετε την πλαστελίνη σας και διαλέξτε ένα από τα καλουπάκια (κόφτες και 3D καπάκια - καλουπάκια) για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια. Χρησιμοποιήστε το πλαστικό μαχαιράκι του σετ και αφαιρέστε από τις δημιουργίες σας τα υπολείμματα πλαστελίνης που δε χρειάζεστε. Όπου κι αν είστε, μπορείτε να απολαύσετε το δημιουργικό παιχνίδι με πλαστελίνα Minnie. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03571
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Γύρισε την διπλή κλεψύδρα και δες τον Αφρό σου να τρέχει, είναι ζωντανός, είναι Foam Alive! Χρησιμοποίησε την κλεψύδρα ξανά και ξανά! Περιέχει 100gr προϊόντος (50gr σε κάθε χρώμα) Διαθέσιμα χρώματα - Μωβ - Πράσινο
as company
Κωδ.: 1863-59040
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Ένα βαζάκι με 2 ενσωματωμένα χρώματα πλαστελίνης 100g, ένα καπάκι - καλουπάκι κι ένα αναδιπλούμενο καλούπι! Όλα μαζί σε μία συσκευασία με σχέδια της αγαπημένης σας ηρωίδας Minnie. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή ακόμη δημιουργήστε ένα μίγμα και των δύο και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε το μεγάλο αναδιπλούμενο καλούπι της Minnie, πλαισιώστε με έξτρα στοιχεία του κόσμου της χρησιμοποιώντας το καπάκι - καλουπάκι και δώστε τη δική σας πινελιά στον κόσμο της. Παίξτε μαζί με τα παιδιά, πλάστε, αναμίξτε, σχηματίστε και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03543
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,79 €
Πάντα χρειάζεται ένα χρώμα πλαστελίνης ακόμα. Ποιο σας τελείωσε; Ποιο χρησιμοποιείτε περισσότερο; Διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει ή αυτό που σας λείπει από μία ποικιλία 13 διαφορετικών χρωμάτων και ξεκινήστε να πλάθετε. Οι ήρωες Cars θα σας συντροφεύουν σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι για να αποτυπώσετε μαζί στοιχεία από το μαγικό τους κόσμο. Μαζί με το βαζάκι θα βρείτε κι ένα καπάκι - καλουπάκι έκπληξη, σε διάφορα σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων. Ο Κεραυνός Μακουίν, ο Μπάρμπας, ο Λουίτζι, το κύπελλο Πίστον, ρόδες και άλλα αξεσουάρ σας περιμένουν να τους δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε γι αυτούς μία πίστα αγώνων. Πάρτε θέσεις! Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03545
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Σετ με 2 βαζάκια πλαστελίνης Cars 114g το καθένα, σε 2 διαφορετικά χρώματα, 2 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 2 κόφτες - καλουπάκια σε 2 διαφορετικά σχέδια για ασταμάτητο παιχνίδι με τα αγαπημένα σας αυτοκίνητα. Και όλα αυτά σε μία ενιαία συσκευασία ιδανική για δώρο σε πάρτυ φίλων ή για δημιουργική απασχόληση σε οικογενειακές εξόδους. Αναμίξτε τα 2 χρώματα πλαστελίνης, πλάστε την και φτιάξτε αυτοκίνητα, ρόδες και άλλα αξεσουάρ αυτοκινήτων. Χρησιμοποιήστε επίσης τους κόφτες σας σε μεγάλα κομμάτια πλαστελίνης και δημιουργήστε διάφορα σχήματα όπως σημαίες, κεραυνούς και τον αριθμό του αγαπημένου σας McQueen. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03551
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,49 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Minnie. Φιογκάκια, καρδούλες, λουλούδια, και πολλά αξεσουάρ θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03553
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Ένα βαζάκι με 2 ενσωματωμένα χρώματα πλαστελίνης 100g, ένα καπάκι - καλουπάκι κι ένα αναδιπλούμενο καλούπι! Όλα μαζί σε μία συσκευασία με σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων Cars. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή ακόμη δημιουργήστε ένα μίγμα και των δύο και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε το μεγάλο αναδιπλούμενο καλούπι του Μακουίν ή του κεραυνού, πλαισιώστε με έξτρα στοιχεία του κόσμου των Cars χρησιμοποιώντας το καπάκι - καλουπάκι κι ετοιμάστε τη δική σας διαδρομή αγώνα. Παίξτε μαζί με τα παιδιά, πλάστε, αναμίξτε, σχηματίστε και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03542
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,79 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Νέον χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Αυτή η τσάντα πλάτης Minnie δεν είναι σαν καμία άλλη τσάντα! 4 βαζάκια με διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης, 4 καπάκια - καλουπάκια έκπληξη και 5 ακόμη αξεσουάρ, όλα μαζί σε μία μοδάτη τσάντα. Διαλέξτε το ένα ή το άλλο χρώμα πλαστελίνης, ή δημιουργήστε ένα μίγμα και των 4 και ξεκινήστε τις δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη για να απλώσετε το μίγμα σας και στη συνέχεια δημιουργήστε φιόγκους, γοβάκια, λουλούδια και πολλά άλλα αξεσουάρ της Minnie. Πλαισιώστε το σκηνικό παιχνιδιού σας με έξτρα στοιχεία χρησιμοποιώντας τους κόφτες σχημάτων και περάστε ώρες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά. Αποθηκεύστε τα υλικά σας στην τσάντα μαζί και με άλλα αγαπημένα παιχνίδια. Προσαρμόστε τους ιμάντες της στο κατάλληλο μέγεθος και είστε έτοιμοι να τα μεταφέρετε μαζί σας σε οικογενειακές εξορμήσεις και διακοπές. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03574
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Πάντα χρειάζεται ένα χρώμα πλαστελίνης ακόμα. Ποιο σας τελείωσε; Ποιο χρησιμοποιείτε περισσότερο; Διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει ή αυτό που σας λείπει από μία ποικιλία 13 διαφορετικών χρωμάτων και ξεκινήστε να πλάθετε. Η Minnie και η Daisy θα σας συντροφεύουν σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι για να αποτυπώσετε μαζί στοιχεία από το μαγικό τους κόσμο. Μαζί με το βαζάκι θα βρείτε κι ένα καπάκι - καλουπάκι έκπληξη, σε διάφορα σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων. H Minnie, οι φιόγκοι και τα γοβάκια της, η τσαντούλα της αλλά και τα λουλούδια από τον κήπο της σας περιμένουν να τους δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε γι αυτούς ένα μαγικό περιβάλλον για χορό και διασκέδαση. Ετοιμαστείτε! Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03572
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Αντι-χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34051
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! 10 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 28γρ το καθένα, για να απελευθερώσουν τα παιδιά τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας πληθώρα χρωμάτων από την εύχρηστη συσκευασία σακούλας! Πλάστε, σχηματίστε, αναμίξτε και διαμορφώστε τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 10 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Minnie με τα 10 διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης. Φιόγκοι, γοβάκια, τσαντάκια, λουλούδια, καρδούλες και άλλα μαγικά αξεσουάρ περιμένουν να τα ζωντανέψετε! Στη Minnie αρέσει να χορεύει και να τραγουδάει, τι λέτε να της φτιάξετε το δικό της μικρόφωνο ή τη δική της σκηνή για χορό; Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03569
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Νέα γενιά Χλαπάτσας, Super Brain Putty! Δεν στεγνώνει ποτέ, ατέλειωτη διασκέδαση! Λιώνει, αναπηδά, σπάει. Παίρνει ό,τι σχήμα θές. Τέντωσε και τράβηξέ το! Κάνει σφραγίδες. Είναι αντι-στρες! Σε απίθανα Μεταλλικά χρώματα!
as company
Κωδ.: 1863-34050
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου των αγαπημένων σας αυτοκινήτων Cars. Αυτοκίνητα, ρόδες και άλλα αξεσουάρ Cars περιμένουν να τα ζωντανέψετε! Ο Κεραυνός Μακουίν, ο Μπάρμπας, ο Λουίτζι αλλά και το κύπελλο Πίστον θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03567
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Ο Spiderman και οι κακοί από την αγαπημένη σου ταινία Spiderman σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου τη διάφανη τσάντα στις απογευματινές σου βόλτες, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε όμορφες σκηνές της ταινίας στο μπλοκ ζωγραφικής Spiderman, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές σου και αναμιγνύοντας τις νερομπογιές σου, όπως εσύ θέλεις. Ο αγαπημένος σου ήρωας αλλά και οι σκηνές δράσης του, θα ζωντανέψουν μέσα από τις ζωγραφιές σου. Αν θέλεις να κάνεις τις δημιουργίες σου ακόμα πιο εντυπωσιακές, πρόσθεσε αυτοκόλλητα με το Spiderman αλλά και διάφορα άλλα σχέδια βγαλμένα από τις περιπέτειές του. Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Οι διάφανες τσάντες με σετ ζωγραφικής της σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες. Η συσκευασία περιλαμβάνει - 10 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 λευκές σελίδες - 6 νερομπογιές - 1 πινέλο - 6 κηρομπογιές - 2 φύλλα αυτοκόλλητα - Μια έκπληξη!
as company
Κωδ.: 1023-68003
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Η Έλσα, η Αννα και ο Όλαφ από την αγαπημένη σου ταινία Frozen σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου τη διάφανη τσάντα στις απογευματινές σου βόλτες, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε όμορφες σκηνές της ταινίας στο μπλοκ ζωγραφικής Frozen, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές σου και αναμιγνύοντας τις νερομπογιές σου, όπως εσύ θέλεις. Οι αγαπημένοι σου ήρωες θα μοιάζουν πια αληθινοί. Αν θέλεις να κάνεις τις δημιουργίες σου ακόμα πιο εντυπωσιακές, πρόσθεσε αυτοκόλλητα με την Έλσα, την Αννα, τον Όλαφ, αλλά και διάφορα άλλα παγωμένα σχέδια βγαλμένα από την ταινία Frozen. Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Οι διάφανες τσάντες με σετ ζωγραφικής της σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες. Η συσκευασία περιλαμβάνει - 10 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 λευκές σελίδες - 6 νερομπογιές - 1 πινέλο - 6 κηρομπογιές - 2 φύλλα αυτοκόλλητα - Μια έκπληξη!
as company
Κωδ.: 1023-68001
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Η Πέππα, η Ρεβέκκα, ο Τζορτζ και ο Εντμοντ από την αγαπημένη σου σειρά Πέππα το γουρουνάκι σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου τη διάφανη τσάντα στις απογευματινές σου βόλτες, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε όμορφες σκηνές της σειράς στο μπλοκ ζωγραφικής της Πέππα, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές σου και αναμιγνύοντας τις νερομπογιές σου, όπως εσύ θέλεις. Οι αγαπημένοι σου ήρωες θα μοιάζουν πια αληθινοί. Αν θέλεις να κάνεις τις δημιουργίες σου ακόμα πιο εντυπωσιακές, πρόσθεσε αυτοκόλλητα με τους αγαπημένους σου ήρωες αλλά και διάφορα άλλα παιχνιδιάρικα σχέδια βγαλμένα τις περιπέτειες της Πέππα και των φίλων της. Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Οι διάφανες τσάντες με σετ ζωγραφικής της σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες. Η συσκευασία περιλαμβάνει - 10 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 λευκές σελίδες - 6 νερομπογιές - 1 πινέλο - 6 κηρομπογιές - 2 φύλλα αυτοκόλλητα - Μια έκπληξη!
as company
Κωδ.: 1023-68002
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!