Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 73-96 από 602

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ψηφιακό ρολόι σε 3 διαφορετικά σχέδια με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας. - Μονόκερος - Γοργόνα - Βασίλισσα
as company
Κωδ.: 1027-64230
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Ζωγράφισε αμέτρητα σχέδια όπου κι αν βρίσκεσαι με τον πίνακα Γράψε - Σβήσε Sonic the Hedgehog.. Ένας καμβάς, μια μαγική σβήστρα κι ένα μαγνητικό στυλό με κορδόνι για να μη χάνεται δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει και να σβήνει αμέτρητες φορές. Έτσι η διασκέδαση δεν έχει όρια! Η travel έκδοση του πίνακα Γράψε-Σβήσε αποτελεί την καλύτερη επιλογή για απασχόληση του παιδιού εντός κι εκτός σπιτιού, καθώς μπορεί να τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει και να δημιουργεί παρέα με τον αγαπημένο του σκαντζόχοιρο Sonic. Μαζί στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο σπίτι κάποιου φίλου, ή ακόμη και στο εστιατόριο με την οικογένεια, το παιδί παραμένει δημιουργικά απασχολημένο! Γράψε, σβήσε στη στιγμή και ξεκίνα πάλι από την αρχή! Ιδανικό για δώρο, βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αυτοέκφρασής του παιδιού. Επιπλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί ή λερώσει το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Δεν περιλαμβάνει χρώματα και άρα δε λερώνει. - Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για ατέλειες στις ζωγραφιές αφού μπορείτε να σβήσετε και να ζωγραφίσετε όσες φορές θέλετε!
as company
Κωδ.: 1028-13068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Ατζέντα με στυλό σε 3 σχέδια για να διαλέξεις! Γράψε τα μυστικά σου και κλείδωσε τα με την κλειδαριά!
as company
Κωδ.: 1027-64232
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,49 €
Τσαντάκι backpack με αξεσουάρ σε 3 διαφορετικά σχέδια. Το κάθε τσαντάκι, περιέχει 1 mini backpack και 10 διαφορετικά αξεσουάρ. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο!
as company
Κωδ.: 1027-64236
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Σε αυτό το κουτάκι κρύβονται 500g πλαστελίνης σε δέκα διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε ό,τι φαντάζεστε από τον κόσμο του αγαπημένου σας Spiderman. Συνδυάστε τα χρώματα πλαστελίνης όπως σας αρέσει και δημιουργήστε τον Spiderman και διάφορες σκηνές δράσης του. Τα 3D καπάκια - καλουπάκια θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή μορφή στις δημιουργίες σας, καθώς σας καθοδηγούν να σχηματίσετε πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Πλάστε, σχηματίστε και δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο μακριά από οθόνες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03611
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,49 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας - Χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του δυναμικού κόσμου του Spiderman. Ο Spiderman, ο ιστός του, η αράχνη θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03609
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Σε αυτό το κουτάκι κρύβονται 500g πλαστελίνης σε δέκα διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε ό,τι φαντάζεστε από τον κόσμο της Frozen. Συνδυάστε τα χρώματα πλαστελίνης όπως σας αρέσει και δημιουργήστε την Έλσα, την Άννα, τον 'Ολαφ και πολλές άλλες μοναδικές εικόνες από τον αγαπημένο σας παγωμένο κόσμο Frozen. Τα 3D καπάκια - καλουπάκια θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή μορφή στις δημιουργίες σας, καθώς σας καθοδηγούν να σχηματίσετε πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Πλάστε, σχηματίστε και δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο μακριά από οθόνες. Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03610
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,49 €
5 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 114γρ το καθένα, για να δώσουν τα παιδιά ζωή σε αντικείμενα της φαντασίας τους χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικά χρώματα. Μεγάλη ποσότητα πλαστελίνης (σύνολο 570g) γιατί όση κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Και όλα τα βαζάκια τοποθετημένα σε μία εύχρηστη συσκευασία σακούλας. Παίξτε πλάθοντας, σχηματίζοντας, αναμιγνύοντας χρώματα και διαμορφώνοντας τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 5 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Έλσας και της Άννας. Ο Όλαφ, η Έλσα, η Άννα, παγωμένα έλατα και νιφάδες θα πάρουν μορφή μπροστά στα μάτια σας! Ιδανικό δώρο για πάρτυ, επισκέψεις σε μικρούς φίλους αλλά και εύχρηστο για μεταφορά κατά τη διάρκεια οικογενειακών εξορμήσεων ή διακοπών. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03608
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Κράνος Sonic με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50259
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κράνος Marvel Spidey And His Amazing με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50257
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κράνος Disney Minnie με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50258
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Κράνος Disney Frozen με τρύπες αερισμού. Ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή!Για την ασφάλεια των παιδιών είναι απαραίτητο, όταν χρησιμοποιούν scooter, πατίνια, τρίκυκλα, κ.λπ. να φορούν οπωσδήποτε κράνος και προστατευτικά. Παιδικά προστατευτικά κράνη για ποδήλατα και σκούτερ από την AS Company!
as company
Κωδ.: 5004-50256
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Scooter Plus Spidey And His Amazing Friends με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τον αγαπημένο σου ήρωα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόλυτη ασφάλεια - Η συναρμολόγηση γίνεται με μια κίνηση - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 3+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50253
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Scooter Plus Minnie με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με την αγαπημένη σου ήρωίδα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόλυτη ασφάλεια - Η συναρμολόγηση γίνεται με μια κίνηση - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 3+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50236
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Scooter Plus Frozen με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με την αγαπημένη σου ήρωίδα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόλυτη ασφάλεια - Η συναρμολόγηση γίνεται με μια κίνηση - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 3+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50234
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Πατίνι Marvel Spiderman με 2 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τον αγαπημένο σου ήρωα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόύτη ασφάλεια - Διπλώνει και ξεδιπλώνει εύκολα - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 5+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50255
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Πατίνι Frozen με 2 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με την αγαπημένη σου ηρωίδα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόύτη ασφάλεια - Διπλώνει και ξεδιπλώνει εύκολα - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 5+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50254
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Πάντα χρειάζεται ένα - Χρώμα πλαστελίνης ακόμα. Ποιο σας τελείωσε; Ποιο χρησιμοποιείτε περισσότερο; Διαλέξτε το - Χρώμα που σας αρέσει ή αυτό που σας λείπει από μία ποικιλία 13 διαφορετικών χρωμάτων και ξεκινήστε να πλάθετε. Η Elsa και η Άννα θα σας συντροφεύουν σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι για να αποτυπώσετε μαζί στοιχεία από το μαγικό τους κόσμο. Μαζί με το βαζάκι θα βρείτε κι ένα καπάκι - καλουπάκι έκπληξη, σε διάφορα σχέδια των αγαπημένων σας ηρώων. H Έλσα, η Άννα, ο Όλαφ, χιονονιφάδες και έλατα σας περιμένουν να τους δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε γι αυτούς ένα μαγικό περιβάλλον για χορό και διασκέδαση. Ετοιμαστείτε! Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03596
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Η αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie σε περιμένει να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε την Minnie, το φιόγκο της, καρδούλες και λουλουδάκια, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68101
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Justice League. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Τεμάχια Παζλ: 3x48 Σειρά: Super Color Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 21x20.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-25296
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Marvel Avengers. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Τεμάχια Παζλ: 3x48 Σειρά: Super Color Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 21x20.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-25315
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Marvel Spidey Και Οι Απίθανοι Φίλοι Του. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Τεμάχια Παζλ: 3x48 Σειρά: Super Color Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 21x20.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-25294
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Disney Frozen II. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Τεμάχια Παζλ: 3x48 Σειρά: Super Color Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 21x20.5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-25306
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!