Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 169-192 από 602

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Θέλετε να παίζετε και να δημιουργείτε όπου κι αν βρίσκεστε; Το κουβαδάκι Spiderman είναι η ιδανική επιλογή για να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας πλαστελίνη και τα εργαλεία Spiderman, όπου κι αν πηγαίνετε. 4 βαζάκια πλαστελίνης Spiderman 50g το καθένα, σε 4 διαφορετικά χρώματα, σας περιμένουν να τα συνδυάσετε και να τα πλάσετε σε ό,τι σχήμα θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον πλάστη σας ώστε να απλώσετε την πλαστελίνη σας και διαλέξτε ένα από τα 6 καλουπάκια (κόφτες και 3D καπάκια - καλουπάκια) για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια Spiderman. Χρησιμοποιήστε το πλαστικό μαχαιράκι του σετ και αφαιρέστε από τις δημιουργίες σας τα υπολείμματα πλαστελίνης που δεν χρειάζεστε. Όπου κι αν είστε, μπορείτε να απολαύσετε το δημιουργικό παιχνίδι με πλαστελίνα Spiderman. Το σετ περιλαμβάνει 4 καπάκια - καλουπάκια 4 cutters Spiderman 2 3D cutters Spiderman 1 roller Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03603
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Φτιάξτε λαχταριστά μπισκότα παρέα με την αγαπημένη σας Minnie. Στήστε το σετ φωνάξτε τους φίλους σας. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και δημιουργήστε λαχταριστά μπισκότα με τα αξεσουάρ της Minnie και τα διάφορα χρώματα της πλαστελίνης της. Ιδανικό για ατομικό αλλά και για ομαδικό παιχνίδι, δίνοντας στα παιδιά το ερέθισμα να δημιουργούν παρέα, συμπληρώνοντας το ένα τις ιδέες του άλλου και απολαμβάνοντας τις "λιχουδιές" τους παρέα με την αγαπημένη τους ηρωίδα Minnie. Το σετ περιλαμβάνει: - 5 βαζάκια πλαστελίνης 50γρ το καθένα - 1 δίσκος με σχέδια - 1 πλάστης με σχέδια - 1 σπάτουλα - 1 μαχαιράκι - 1 πιρουνάκι - 6 cutters - 1 extruder Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου.
as company
Κωδ.: 1045-03593
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. - Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο: Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Μεγάλωσε τη συλλογή και τον Superzings κόσμο σου με αυτό το σετ. Βρες 4 Superzings (1 σπάνιο ασημένιο) και 2 Aerowagons. Ακόμα μία περιπέτεια στην πόλη Kaboom!
Superzings
Κωδ.: 1013-61604
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superzing! Τα Superzings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μεταμορφωθεί σε Σούπερ Ήρωες και Σούπερ Κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του και όλοι μένουν στην πόλη Kaboom ζώντας απίθανες περιπέτειες. Η σειρά 5 περιλαμβάνει περισσότερα από 80 για να συλλέξεις! Βρες τα σπάνια ασημένια και χρυσά Superzings και το Υπερ-σπάνιο Kid Fury!
Superzings
Κωδ.: 1013-61104
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Στη σειρά 5 εμφανίζονται τα Aerowagons, πίεσε ταυτόχρονα το μπροστινό και το πίσω μέρος και τα φτερά τους θα ξεδιπλωθούν. Μπορείς επίσης να τα ενώσεις μεταξύ τους και να φτιάξεις το δικό σου ιπτάμενο τρένο για να μεταφέρεις τα Superzings σου. Δώσε απίστευτες μάχες στον αέρα της πόλης Kaboom! Υπάρχουν 4 Aerowagon για να συλλέξεις, το καθένα σε 2 διαφορετικά χρώματα.
Superzings
Κωδ.: 1013-61204
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Τα Superzings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μοναδικές δυνάμεις κι έχουν μεταμορφωθεί σε Σούπερ ήρωες και Σούπερ κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του. Στη σειρά 4 υπάρχουν περισσότερα από 80 Superzings για να συλλέξεις. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 10 διαφορετικά Superzings, το ένα από αυτά είναι χρυσό. Με 10 Superzings σε 1 συσκευασία, η συλλογή σου θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα!
Superzings
Κωδ.: 1013-61134
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Ανακάλυψε τα Skyracers! Υπάρχουν 4 διαφορετικά Skyracer για να συλλέξεις, το καθένα σε δύο διαφορετικά χρώματα και με τη δική του μοναδική μέθοδο επίθεσης. Ο Hungry Hunter "καταβροχθίζει" κάθε Superzings που θα βρεθεί μπροστά του, το Mighty Cannon εκτοξεύει πυρά με μεγάλη ακρίβεια, το Rusty Blades "συνθλίβει" κάθε εμπόδιο και το Turbo Kicker εκτοξεύει μακριά κάθε Superzing που θα βρεθεί στο δρόμο του. Χρησιμοποίησε το πίσω μέρος για να συνδέσεις το Skyracer σου με οποιοδήποτε Aerowagon και δημιούργησε το πιο απίθανο ιπτάμενο τρένο! Είσαι έτοιμος να απογειωθείς στους ουρανούς;
Superzings
Κωδ.: 1013-61304
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,49 €
Παλετίνα ειδική για τη ζωγραφική, είναι φανταστική, ΠΑΛΕΤΙΝΑ! Έχει σχήμα από καρδιά για σούπερ ζωγραφιές και πούδρες μαγικές! Χρώματα, πινέλα, glitter, αυτοκόλλητα gems, μπλοκ ζωγραφικής και stencils για υπέροχα σχέδια, περιμένουν το παιδί για ασταμάτητη ζωγραφική. Φτιάξτε μονόκερους, αστέρια, καρδιές, μουσικά σύμβολα και άλλα μαγικά σχέδια με τις πούδρες ζωγραφικής και στολίστε τα με glitter και αυτοκόλλητα. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει! Το αγαπημένο προϊόν των 90s είναι ξανά κοντά μας ανανεωμένο και έτοιμο να το αγαπήσουν και οι νεότερες γενιές! Ιδανική επιλογή για δώρο, καθώς δίνει αμέτρητες επιλογές στο παιδί να εξασκήσει τη δημιουργικότητά του με διάφορες τεχνικές ζωγραφικής, αναπτύσσοντας παράλληλα τη φαντασία του. Περιλαμβάνει 1 παλέτα ζωγραφικής σε σχήμα καρδιάς 6 χρώματα πούδρας 6 πινέλα- σφουγγαράκια 6 φύλλα stencils 5 μαρκαδόρους (glitter και color) 2 lipstick μαρκαδόρους 2 βαζάκια glitter κόλλα Μπλοκ ζωγραφικής Αυτοκόλλητα gems
as company
Κωδ.: 1023-56361
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και νιώστε πραγματικός σεφ στην κουζίνα σας. Καπέλο σεφ, donut σουβέρ και λαχταριστό burger, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 καπέλο σεφ - 2 donut σουβέρ - 1 λαχταριστό burger *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31007
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στη ζούγκλα με τα άγρια ζώα. Κουστούμι με ουρά και πόδια λιονταριού, μάσκα λιονταριού και κορνίζα τίγρης, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 κουστούμι με ουρά και πόδια λιονταριού - 1 μάσκα λιονταριού - 1 κορνίζα τίγρης *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31006
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στον κόσμο της δράσης. Επιδαπέδιος δρόμος, οχήματα αστυνομίας και πυροσβεστικής, καπέλα αστυνομικού και πυροσβέστη, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 επιδαπέδιος δρόμος - 1 όχημα αστυνομίας - 1 όχημα πυροσβεστικής - 1 καπέλο αστυνομικού - 1 καπέλο πυροσβέστη *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31005
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και ζήστε στην εποχή των δεινοσαύρων. Κοστούμι με καπέλο, ουρά και πόδια δεινοσαύρου, μάσκα και αυτοκόλλητα απολιθώματα δεινοσαύρων, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 κοστούμι με καπέλο - 1 ουρά και πόδια δεινοσαύρου - 1 μάσκα και αυτοκόλλητα απολιθώματα δεινοσαύρων *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31004
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στο μαγικό κόσμο του βυθού. Γοργόνα, θαλάσσιο παλάτι, στέμμα και κοκαλάκι με γοργονό-μαλλιά, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 γοργόνα - 1 θαλάσσιο παλάτι - 1 στέμμα - 1 κοκαλάκι με γοργονό-μαλλιά *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31003
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στο μαγευτικό κόσμο των πριγκιπισσών. Στέμμα, μαγικό ραβδί και κάπα πριγκίπισσας, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 στέμμα - 1 μαγικό ραβδί - 1 κάπα πριγκίπισσας *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31002
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στον ονειρικό κόσμο των μονόκερων. Μάσκα, στέκα και χνουδωτό ζωάκι μονόκερος, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 headband - 1 μονόκερο-κουκλάκι (stuffed animal) - 1 μασκα μονοκερος *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31001
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ο πιο μοδάτος μονόκερος σας περιμένει να γίνετε αληθινοί στυλίστες με το Magnet Box Fantasy Dreams. Το σετ περιλαμβάνει 1 μαγνητική ξύλινη κούκλα μονόκερο1 ξύλινη μαγνητική βάση 46 ξύλινους μαγνήτες ρούχων και αξεσουάρ για να ντύσετε το μονόκερό σας με όσους διαφορετικούς συνδυασμούς θέλετε και να δημιουργήσετε μοναδικά στυλ. Ο ξύλινος μαγνητικός μονόκερος Fantasy Dreams τοποθετείται γρήγορα και εύκολα στην ξύλινη βάση της και σας περιμένει για ασταμάτητο παιχνίδι μίμησης. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να ντύσει το μονόκερο Fantasy Dreams και να σας διηγηθεί μια ιστορία για το πώς διαλέγει και συνδυάζει τα ρούχα του. Το σετ είναι ιδανικό για ατομικό αλλά και ομαδικό παιχνίδι καθώς το παιδί μπορεί να παίξει με αδέρφια και φίλους ανταλλάσσοντας στιλιστικές απόψεις, σαν να βρίσκονται σε ένα fashion studio. Περιέχονται: - 1 μαγνητική ξύλινη κούκλα μονόκερος - 1 ξύλινη μαγνητική βάση - 46 ξύλινοι μαγνήτες ρούχων και αξεσουάρ Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64059
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360 στο πιο girly, ροζ χρώμα. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Αμάξωμα διπλής όψεως LED φώτα Urban σχεδιασμός Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 25m 12km/h Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 1 χειριστήριο 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20250
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Όση πλαστελίνη Spiderman κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! 10 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 28γρ το καθένα, για να απελευθερώσουν τα παιδιά τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας πληθώρα χρωμάτων από την εύχρηστη συσκευασία σακούλας! Πλάστε, σχηματίστε, αναμίξτε και διαμορφώστε τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 10 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου του Spiderman με 10 διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου
as company
Κωδ.: 1045-03599
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Όση πλαστελίνη Frozen κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! 10 βαζάκια δημιουργικής διασκέδασης με πλαστελίνη, 28γρ το καθένα, για να απελευθερώσουν τα παιδιά τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας πληθώρα χρωμάτων από την εύχρηστη συσκευασία σακούλας! Πλάστε, σχηματίστε, αναμίξτε και διαμορφώστε τις δικές σας δημιουργίες. Χρησιμοποιήστε τα 10 καπάκια - καλουπάκια και φτιάξτε στοιχεία του φανταστικού κόσμου της Frozen με 10 διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης. Κάθε παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής! Κάθε βαζάκι πλαστελίνης AS περιέχει ένα χρωματιστό μίγμα που συντροφεύει το παιδί σε νέες ανακαλύψεις. Μέσα από το παιχνίδι με την πλαστελίνη AS το παιδί θα μετατρέψει τις καθημερινές του εικόνες σε στοιχεία του δικού του φανταστικού κόσμου και θα ονειρευτεί μέσα σε αυτόν. Θα δημιουργήσει και θα μάθει με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θα αναπτύξει τη λεπτή του κινητικότητα, την οπτική επεξεργασία και την παρατηρητικότητά του αλλά και την αυτο-έκφραση και αυτοπεποίθησή του. *Το υλικό της πλαστελίνης AS είναι ασφαλές, μαλακό, μη τοξικό και αποτελείται από μίγμα νερού και σιτάλευρου
as company
Κωδ.: 1045-03598
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Βοηθήστε τον Σκιουράκο Γιαμ Γιαμ να μαζέψει όλα τα βελανίδια του για το χειμώνα! Όμως προσέξτε τα βλέφαρά του, όταν φτάσουν στη κορυφή, σημαίνει πως έχει χορτάσει και είναι έτοιμος να εκραγεί! Μαζέψτε όλα τα βελανίδια που σκορπίζονται από το δέντρο του Σκιουράκου, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και γεμίστε πρώτοι το μυστικό σας απόθεμα για να κερδίσετε το παιχνίδι! Το παιχνίδι κρατάει τα παιδιά σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς περιμένουν πότε ο σκιουράκος θα είναι έτοιμος να σκάσει, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον ενθουσιασμό και την αγωνία τους, ενώ παράλληλα, αναπτύσσει τα αντανακλαστικά τους και τον συντονισμό ματιού - χεριού. -Συντονισμός ματιού-χεριού: Τα παιδιά είναι σε εγρήγορση, καθώς πρέπει να παρατηρούν τα βλέφαρα του σκιουράκου, ώστε να μαζέψουν τα βελανίδια. - Αγωνία και ενθουσιασμός: Όσο ταϊζετε τον σκιουράκο, τόσο θα ανεβαίνουν τα βλέφαρά του, μόλις φτάσουν στην κορυφή, είναι έτοιμος να σκάσει! Οι παίκτες δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα γίνει η έκρηξη κι έτσι διατηρείται ο ενθουσιασμός κάθε φορά που παίζουν! - Αντανακλαστικά: Αν ο σκιουράκος σκάσει, προσπαθήστε να μαζέψετε στο μυστικό σας απόθεμα, όσα περισσότερα βελανίδια μπορείτε! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Δεν Απαιτούνται Μπαταρίες Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 1 Σκιουράκι - 26 Βελανίδια - 1 Βάση Κορμού Δέντρου - 1 Θήκη Βελανιδιών - 4 Κάρτες Κρυψώνες - 1 Ζάρι - 1 Φύλλο με αυτοκόλλητα - Οδηγίες
as games
Κωδ.: 1040-28912
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Magic Shell μετατρέπει το gel σε κοσμήματα μέσα σε λίγα λεπτά! Ρίξε λίγη ποσότητα από το υγρό στο καλούπι και πρόσθεσε διακοσμητικά. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το δίσκο του καλουπιού μέσα στο κοχύλι και άναψε το φως. Με UV ακτινοβολία, το gel θα γίνει κόσμημα σε μόλις 3 λεπτά! Τώρα μπορείς να βγάλεις τα κοσμήματα σου από το καλούπι και να τους μετατρέψεις σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις έως και 50 κοσμήματα τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις σε αξεσουάρ μαλλιών, κολιέ, μπρελόκ και πολλά άλλα. Γρήγορο στέγνωμα, μη κολλώδης φόρμουλα. Περιεχόμενα: - 1 Magic Shell Λάμπα Κοχύλι - 25gr Gel - 2 Καλούπια - 1 Βραχιόλι - 1 Σακουλάκι με θηλιές - 2 Αξεσουάρ Μαλλιών - 1 Ζευγάρι Σκουλαρίκια με κλιπ - 3 Διακοσμητικά (Τυχαία) - 1 Εργαλείο Ανάδευσης - 1 Εγχειρίδιο Οδηγιών
as company
Κωδ.: 1080-88987
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Refill Gemex Υγρό Τζελ, Καλούπι και Αξεσουάρ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το σετ προορίζεται ως πακέτο αναπλήρωσης / συμπλήρωσης για χρήση με το Παίζω & Δημιουργώ Τζελ & Αξεσουάρ Για Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Gemex Magic Shell Για 5+ Χρονών. Περιεχόμενα: - 25gr Gel - 1 Καλούπι - 1 Σετ Διακοσμητικά (Τυχαία)
as company
Κωδ.: 1080-88994
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψεως - LED φώτα - Urban σχεδιασμός - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 12km/h - Τρία Χρώματα: Πράσινο, Κόκκινο, Κίτρινο Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!