Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 217-240 από 466

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
5 χαρακτήρες και ένα μεγάλο τρισδιάστατο σπίτι. Ένα διαχρονικό παιχνίδι με το οποίο το παιδί δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του! Αναλαμβάνει τη φροντίδα του πρώτου του σπιτιού, μιμούμενο τις ενέργειες των ενηλίκων και αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξή του. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63278
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Γράψε, σβήσε, ξαναγράψε. η μάθηση είναι πάντα ένα καινούργιο παιχνίδι! Ένα σετ με 10 μαυροπίνακες και 10 κάρτες με λέξεις που σχετίζονται με τις εικόνες. Χάρη στις κιμωλίες και τη γόμα, το παιδί μπορεί να παίξει ξανά και ξανά! Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63281
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες λογικής και παρατήρησης, μέσα από πολύχρωμες και πρωτότυπες εικόνες. Διασκεδάστε με τα παιδιά σας, συνθέτοντας τους πιο παράξενους και αστείους ήρωες! Συνδυάστε τα πολύχρωμα κομμάτια, για να δημιουργήσετε χαριτωμένα Ρομπότ! Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63276
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Το Τρενάκι μήκους 2 μέτρων, με τις πολύχρωμες κάρτες-παζλ, το σφουγγαράκι και το μαρκαδόρο που σβήνει, μαθαίνει στο παιδί να γράφει την Αλφαβήτα και τις πρώτες τους λέξεις! Περιλαμβάνονται ασκήσεις προγραφής, ενθαρρύνεται ο συσχετισμός γραμμάτων-λέξεων και η σύνθεση των πρώτων λέξεων. Τσαφ τσουφ! Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανακάλυψης της γραφής! Μόλις το παιδί σας συναρμολογήσει το τρενάκι παζλ, μπορεί να κάνει πολλές ασκήσεις προγραφής και να μάθει πώς να γράφει γράμματα και λέξεις ακολουθώντας τις διακεκομμένες γραμμές με το μαρκαδόρο που σβήνει. Ενώνοντας τις κάρτες-παζλ με τις εικόνες στο επάνω μέρος του κάθε βαγονιού, θα μάθει την αλφαβήτα και να συσχετίζει κάθε γράμμα με την αντίστοιχη λέξη. Θα είναι επίσης σε θέση να συνθέσει πολλές λέξεις, τοποθετώντας τις τετράγωνες καρτούλες με τα γράμματα στα κατάλληλα κουτάκια στο τελευταίο βαγόνι του τρένου. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Αλφαβήτα - Σύνθεση λέξεων - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Διεύρυνση λεξιλογίου - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση και συσχέτιση συμβόλων - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και κατάλληλων ενεργειών - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63342
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Αυτό το διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι συνδυάζει την κλασσική τόμπολα με την δραστηριότητα της ονοματολογίας Montessori, επιτρέποντας στο παιδί να μάθει νέες λέξεις με παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο τρόπο. Το σετ περιέχει καρτέλες περιβάλλοντος, κάρτες με εικόνες καθώς και ετικέτες με τα ονόματα που αντιστοιχούν σε κάθε εικόνα. Παίζοντας μπίνγκο, τα παιδιά θα επεκτείνουν το λεξιλόγιό τους μαθαίνοντας σταδιακά νέες λέξεις μέσα από τα δύο επίπεδα δυσκολίας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Το παιχνίδι αυτό είναι εμπνευσμένο από την εκπαιδευτική μέθοδο που ανέπτυξε η Μαρία Μοντεσσόρι, διεθνώς φημισμένη Ιταλίδα επιστήμονας, αναγνωρισμένη για την ανεκτίμητη συμβολή της στον παιδαγωγικό τομέα. Η προσέγγισή της είναι βασισμένη στην ανεξαρτησία και στο σεβασμό των φυσικών χαρακτηριστικών των παιδιών, ενθαρρύνοντας την μάθηση χωρίς πίεση. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, τα παιχνίδια μας αναπτύσσονται σε συνεργασία με τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς Μοντεσσόρι και προτείνουν δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν απευθείας στα Μοντεσσοριανά σχολεία, ή αλλιώς από την ίδια τη Μοντεσσόρι. Γιαυτό τα παιχνίδια της Clementoni είναι τα μόνα πραγματικά Μοντεσσόρι! Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63325
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Η υπολογιστική σκέψη διεγείρεται καλώντας το παιδί να ταιριάξει με τους αριθμούς και τις κάρτες των συμβόλων, μαθαίνοντας να αναγνωρίζει τους ζυγούς και τους μονούς αριθμούς. Χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής στις κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τα αριθμητικά σύμβολα, ενώ ακόμα γράφοντας στο μαυροπίνακα, θα μάθουν να αντιστοιχίζουν τους αριθμούς με τις ποσότητες, όπως επίσης και τη διαφοροποίηση μεταξύ μονών και ζυγών αριθμών. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 10 κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου από το 0-9 - Μαυροπίνακας - Κιμωλίες - Σφουγγαράκι - 10 μικρές κάρτες με αριθμούς - 10 εικονογραφημένες κάρτες με ποσότητες - 59 μάρκες μονών και ζυγών αριθμών (55 για το παιχνίδι και 4 ανταλλακτικές) - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63221
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Τα παιδιά μαθαίνουν τα ονόματα των χρωμάτων, τη διάκριση μεταξύ πρωτεύοντος και δευτερεύοντος χρώματος και διασκεδάζουν με τη μίξη των χρωμάτων για να δημιουργήσουν τις αποχρώσεις. Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63219
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι συνδυάζει την κλασική tombola με την ανακάλυψη του υπέροχου κόσμου των ζώων. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63213
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει 12 εικονογραφημένες καρτέλες και 24 κάρτες λέξεων. Με αυτό το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει τις πρώτες του λέξεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο μέσα από κάρτες με όμορφες εικόνες από το περιβάλλον του σπιτιού και του σχολείου. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63212
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Το παιχνίδι αυτό, καλεί το παιδί να ταιριάξει τις κάρτες με τις εικόνες με εκείνες με τις αντίστοιχες λέξεις. Ο στόχος είναι να τονωθεί η ανάπτυξη του λεξιλογίου με φυσικό τρόπο. Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63222
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα ντόμινο 28 κομματιών που προτείνει μία πρώτη προσέγγιση στη θεωρία των συνόλων και τη δεξιότητα της μέτρησης, μέσω της σύνθεσης διασκεδαστικών και χρωματιστών εικόνων ζώων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τη φαντασία και τη μαθηματική σκέψη. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63272
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει 10 εικονογραφημένες κάρτες και 10 μάρκες με αριθμούς. Με αυτό το παιχνίδι του Εξυπνούλη, τα παιδιά μαθαίνουν τους πρώτους τους αριθμούς με τη βοήθεια εντυπωσιακών καρτών. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63211
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Αυτό το διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι διδάσκει στο παιδί τα γράμματα της αλφαβήτου. Με 52 εικονογραφημένες κάρτες, το παιδί θα μάθει να συσχετίζει τα γράμματα της αλφαβήτου με τα αντικείμενα και τα γεγονότα που είναι μέρος της ημέρας του. Η διδασκαλία των γραμμάτων της αλφαβήτου είναι απαραίτητη για να μάθουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε. Για να παρουσιάσουμε τα γράμματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε πρώτα με τους ήχους τους. Για τα παιδιά, ακόμη και για τα πιο μικρά παιδιά, αυτή είναι σίγουρα μια διασκεδαστική δραστηριότητα και είναι ακόμη ευκολότερο για αυτά να δοκιμάσουν εάν μπορούν φυσικά και συναισθηματικά να σχετιστούν με τις προτεινόμενες λέξεις. Αυτό είναι που κάνει το Αλφαβητάριο τόσο ξεχωριστό: Φ για το φιλάκι που μου δίνει η μαμά, E σαν τον ελέφαντα που ζωγράφισα στο σχολείο, Π για τον πατέρα που με μεταφέρει στους ώμους του. Πολλές γλυκές εικόνες που απεικονίζουν οικογενειακά και καθημερινά σενάρια, για να αντιστοιχηθούν με γράμματα της αλφαβήτου. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63217
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Tο παιχνίδι αυτό εξηγεί το ανθρώπινο σώμα, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του, και διδάσκει τα ονόματα των τμημάτων του.Αυτό το παιχνίδι διδάσκει στο παιδί πώς δημιουργείται το ανθρώπινο σώμα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, χρησιμοποιώντας επικαλυπτόμενα αποσπώμενα παζλ που τοποθετούνται στο ταμπλό για την ανασύνθεση των μοντέλων των διαφόρων μερών του σώματος και των οργάνων. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - Ένα ταμπλό με το σώμα ενός παιδιού - Παζλ για τη σύνθεση του σώματος, των μυών, του σκελετού και των οργάνων - 4 καρτέλες πληροφοριών με τις ονοματολογίες - 30 κάρτες λέξεων - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63225
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Η τοποθέτηση και η ταξινόμηση είναι δύο από τις σημαντικότερες δραστηριότητες με τις οποίες ασχολήθηκε η Montessori. Χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι σε αυτό το παιχνίδι, το παιδί παροτρύνεται να εξασκήσει τις χειρωνακτικές δυνατότητές του και να ταξινομήσει αντικείμενα διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 3 διάφανα κύπελλα - 1 σακουλάκι με τα πομ-πομ - 36 αποσπώμενα αντικείμενα από αφρολέξ - 1 τσιμπιδάκι - 6 δίσκους ταξινόμησης από χαρτόνι - 3 ένθετα κομμάτια από χαρτόνι (φίλτρα) για τα κύπελλα - 3 μεγάλες καρτέλες εικόνας από χαρτόνι με 3 διαφορετικά περιβάλλοντα - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63220
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Robo Beats?, το Μουσικό και Χορευτικό ρομπότ με τις 2 διαφορετικές λειτουργίες και το κουμπί αφής στο κεφάλι του! Αγγιξε το κεφάλι του στη Λειτουργία Μουσικής και θα αρχίσει να χορεύει στις 2 διαφορετικές μελωδίες που περιλαμβάνονται! Με τη λειτουργία DJ μπορείς να κάνεις εκπληκτικές ρομποτικές μίξεις αγγίζοντας το κεφάλι του για να αναμίξει διαφορετικά ηχητικά εφέ με τη μουσική που περιλαμβάνεται, ακριβώς όπως ένας αληθινός DJ! 2 Λειτουργίες Παιχνιδιού - Λειτουργία Χορού: Αγγιξε το κεφάλι του και θα αρχίσει να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής! - Λειτουργία DJ: Αγγιξε το κεφάλι του και θα μιξάρει διαφορετικά ηχητικά εφέ με τη μουσική που περιλαμβάνεται. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Ηχείο για ηχητικά εφέ και μουσική - 2 μελωδίες περιλαμβάνονται - LED μάτια - Κουμπί αφής Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88587
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Έτοιμοι για διάσωση! Σώσε τον κροκόδειλο και μετάφερέ τον με ασφάλεια στη δεξαμενή του οχήματος σου. Ο κροκόδειλος κινείται πάνω κάτω μέσα στο κλουβί με μοναδικά ηχητικά εφέ. Ήχοι συναγερμού, εκτόξευσης νερού, φώτα και κίνηση προς τα εμπρός! Θα τα καταφέρεις να τον σώσεις; Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-17285
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Ζωγράφισε αμέτρητα σχέδια όπου κι αν βρίσκεσαι με τον πίνακα Γράψε - Σβήσε Δεινόσαυρος. Ένας καμβάς, μια μαγική σβήστρα, ένα μαγνητικό στυλό με κορδόνι για να μην χάνεται και δύο σφραγίδες δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει και να σβήνει αμέτρητες φορές. Έτσι η διασκέδαση δεν έχει όρια! Ζωγράφισε δυναμικά σχέδια δεινοσαύρων και κάνε τα ακόμη πιο εντυπωσιακά χρησιμοποιώντας τις σφραγίδες και δημιουργώντας αυγά και αποτυπώματα δεινοσαύρων. Γράψε, σβήσε στη στιγμή και ξεκίνα πάλι από την αρχή! Ιδανικό για δώρο, βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αυτοέκφρασής του παιδιού. Επιπλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί ή λερώσει το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Δεν περιλαμβάνει χρώματα και άρα δε λερώνει.
- Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για ατέλειες στις ζωγραφιές αφού μπορείτε να σβήσετε και να ζωγραφίσετε όσες φορές θέλετε!
as company
Κωδ.: 1028-12264
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ελικόπτερο κλίμακας 1:48 με φώτα και ήχους Teamsterz για ατελείωτο παιχνίδι! Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-72250
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Ζωγράφισε αμέτρητα σχέδια όπου κι αν βρίσκεσαι με τον πίνακα Γράψε - Σβήσε Spiderman. Ένας καμβάς, μια μαγική σβήστρα κι ένα μαγνητικό στυλό με κορδόνι για να μη χάνεται δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει και να σβήνει αμέτρητες φορές. Έτσι η διασκέδαση δεν έχει όρια! Η travel έκδοση του πίνακα Γράψε-Σβήσε αποτελεί την καλύτερη επιλογή για απασχόληση του παιδιού εντός κι εκτός σπιτιού, καθώς μπορεί να τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει και να δημιουργεί παρέα με τον αγαπημένο του Spiderman. Μαζί στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο σπίτι κάποιου φίλου, ή ακόμη και στο εστιατόριο με την οικογένεια, το παιδί παραμένει δημιουργικά απασχολημένο αποτυπώνοντας σκηνές δράσης του αγαπημένου του ήρωα Spiderman! Γράψε, σβήσε στη στιγμή και ξεκίνα πάλι από την αρχή! Ιδανικό για δώρο, βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αυτοέκφρασής του παιδιού. Επιπλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί ή λερώσει το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Δεν περιλαμβάνει χρώματα και άρα δε λερώνει.
- Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για ατέλειες στις ζωγραφιές αφού μπορείτε να σβήσετε και να ζωγραφίσετε όσες φορές θέλετε!
as company
Κωδ.: 1028-13063
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Τρενάκι die-cast μηχανή κλίμακας 1:55 με φως και ήχο σε 3 διαφορετικά χρώματα. Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-70063
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Το ρολό χαρτί Magnet Box αποτελεί συμπληρωματικό αξεσουάρ του πίνακα της σειράς Mega Easel Deluxe, καθώς και μεμονωμένο χαρτί για χρήση σε οποιονδήποτε άλλο πίνακα. - Διαστάσεις: 43cm πλάτος x 20m μήκος
as company
Κωδ.: 1029-64065
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Μίνι ηλεκτρονικό ρομπότ με χειριστήριο και φωτιζόμενα μάτια που κινείται σε 2 κατευθύνσεις. Διαθέσιμο σε 2 σχέδια. Σε διάφανη συσκευασία. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88058
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ζωγράφισε αμέτρητα σχέδια όπου κι αν βρίσκεσαι με τον πίνακα Γράψε - Σβήσε Peppa. Ένας καμβάς, μια μαγική σβήστρα κι ένα μαγνητικό στυλό με κορδόνι για να μη χάνεται δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να γράφει και να σβήνει αμέτρητες φορές. Έτσι η διασκέδαση δεν έχει όρια! Η travel έκδοση του πίνακα Γράψε-Σβήσε αποτελεί την καλύτερη επιλογή για απασχόληση του παιδιού εντός κι εκτός σπιτιού, καθώς μπορεί να τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει και να δημιουργεί παρέα με την αγαπημένη του Peppa. Μαζί στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο σπίτι κάποιου φίλου, ή ακόμη και στο εστιατόριο με την οικογένεια, το παιδί παραμένει δημιουργικά απασχολημένο αποτυπώνοντας σκηνές από την καθημερινή ζωή της αγαπημένης του Peppa, του George, της μαμάς γουρουνίτσας και του μπαμπά γουρουνάκη! Γράψε, σβήσε στη στιγμή και ξεκίνα πάλι από την αρχή! Ιδανικό για δώρο, βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αυτοέκφρασής του παιδιού. Επιπλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί ή λερώσει το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Δεν περιλαμβάνει χρώματα και άρα δε λερώνει.
- Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για ατέλειες στις ζωγραφιές αφού μπορείτε να σβήσετε και να ζωγραφίσετε όσες φορές θέλετε!
as company
Κωδ.: 1028-13047
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!