Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 337-360 από 466

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Τάισε τον Μπούλη Φαταούλη και δες την κοιλίτσα του να φουσκώνει! Ρίξε το ζάρι, πάρε ένα χάμπουργκερ στο ίδιο χρώμα και τάισέ τον. Πίεσε το κεφάλι του όσες φορές δείχνει το χάμπουργκερ. Η κοιλίτσα του φουσκώνει όλο και πιο πολύ! Πρόσεχε, αν σκάσει η ζώνη του, έχασες! Αναγνώριση αριθμών και χρωμάτων: Τα χάμπουργκερ έχουν 4 διαφορετικά χρώματα. Οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι και επιλέγουν ένα χάμπουργκερ με το αντίστοιχο χρώμα. Στη συνέχεια, ελέγχουν το κάτω μέρος του χάμπουργκερ, το οποίο έχει έναν αριθμό από το 1 έως το 4. Διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι: Κάθε παίκτης με τη σειρά ταΐζει τον Μπούλη Φαταούλη με το χάμπουργκερ που υποδεικνύει το ζάρι. Στη συνέχεια, πατάει προς τα κάτω το κεφάλι του όσες φορές αναγράφεται στο χάμπουργκερ. Προκαλεί στα παιδιά αγωνία και ενθουσιασμό: Κάθε φορά που το παιδί πιέζει το κεφάλι του Μπούλη Φαταούλη, η κοιλιά του μεγαλώνει. όπως και ο ενθουσιασμός! Η κοιλίτσα του μεγαλώνει, μεγαλώνει και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ μέχρι να σκάσει! Αριθμός Παικτών: 2-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει Τον Μπούλη Φαταούλη Χάμπουργκερ σε 4 διαφορετικά χρώματα 1 ζάρι
as games
Κωδ.: 1040-30672
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Πού ζουν τα ζώα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες. Τα παιδιά μαθαίνουν με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, τις ονομασίες των ζώων και το περιβάλλον στο οποίο ζουν! Μέσα από χαρούμενες εικόνες τα παιδιά θα ανακαλύψουν: το Δάσος, τη Σαβάνα, το Βόρειο Πόλο και τη Φάρμα. Ακόμη, θα ανακαλύψουν τα ζωάκια που συναντάμε σε καθένα από αυτά και τις συνθήκες μέσα στις οποίες επιβιώνουν. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γνώσεις για τα ζώα και το περιβάλλον τους - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων - Ανάγνωση και Γραφή - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Ξένη Γλώσσα - Εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας - Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων - Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63771
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής, ιδανικό για την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών καθώς τους μαθαίνει να ζωγραφίζουν χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους ως πινέλα, αναμιγνύοντας τα πέντε χρώματα δαχτυλομπογιάς που περιλαμβάνονται. Γεμίστε με δαχτυλομπογιές την παλέτα, βουτήξτε τα δάχτυλά σας μέσα σε αυτήν και με τη βοήθεια του αναλυτικού εικονογραφημένου οδηγού χρωματίστε τα σημεία των 20 προτυπωμένων εικόνων όπως σας προτείνεται. Τα σχέδια έχουν διαβαθμισμένη δυσκολία, από χρήση ενός μόνο χρώματος στις εικόνες αρχικά, στη χρήση μίξεων χρωμάτων για δυσκολότερες δημιουργίες αργότερα. Η ζωγραφική με δαχτυλομπογιές αφήνει το παιδί να διασκεδάσει με αισθητηριακό παιχνίδι, να εξερευνήσει και να δημιουργήσει τα πρώτα του μοναδικά έργα τέχνης. Περιέχει - 20 προτυπωμένες ημι-χρωματισμένες εικόνες - 5 μπουκαλάκια με νερομπογιές - Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης της τεχνικής χρήσης δαχτυλομπογιάς H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21063
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ο συλλαβισμός γίνεται διασκέδαση με τις συλλαβές! Αποτελείται από αυτοδιορθωτικα κομμάτια παζλ και βοηθάει τα παιδιά να μάθουν τα ονόματα αντικειμένων και ζώων αρχίζοντας σιγά-σιγά να συλλαβίζουν. Πρώτα, μέσα από απλές λέξεις, το παιδί αρχίζει να κατανοεί τους μηχανισμούς που καθορίζουν το πώς χωρίζονται οι λέξεις σε συλλαβές και στη συνέχεια, αφού αποκτήσει μια εξοικείωση, προχωράει σε μεγαλύτερες λέξεις που αποτελούνται απο 3 συλλαβές. Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες για την πρώτη προσέγγιση του συλλαβισμού και της ανάγνωσης από τα παιδιά με ευχάριστο τρόπο. Ξεκινώντας από απλές λεξούλες, το παιδί αρχίζει να κατανοεί τους μηχανισμούς που καθορίζουν το χωρισμό των λέξεων σε συλλαβές και μέσα από χαρούμενες εικόνες και διασκεδαστικά παιχνίδια μαθαίνει να συλλαβίζει και να διαβάζει. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Εκμάθηση συλλαβών - Σύνθεση λέξεων - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Γραμματική - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αντικειμένων, γραμμάτων, λέξεων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) - Ξένη Γλώσσα - Εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας - Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων - Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63786
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Μέσα από τις χαρούμενες εικόνες το παιδί μαθαίνει την αλφαβήτα και τον ήχο των γραμμάτων. Βοηθά να γράψει τις πρώτες του λέξεις στα ελληνικά και αγγλικά. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και σύστημα αυτοδιόρθωσης, ώστε το παιδί να μπορεί μόνο του να ελέγξει αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Αλφαβήτα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες για την πρώτη προσέγγιση της αλφαβήτα και της αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο τρόπο. Μέσα από τις χαρούμενες εικόνες το παιδί μαθαίνει την αλφαβήτα αλλά και τον ήχο των γραμμάτων. Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της αλφαβήτα στο οποίο το παιδί δοκιμάζει τον εαυτό του ή συμμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια προκαλώντας φίλους και συγγενείς. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63766
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες ώστε να μάθει το παιδί να ζωγραφίζει με πινέλο και νερομπογιές δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα τέχνης για διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Οι 7 προτυπωμένες και ημιχρωματισμένες καρτολίνες που περιλαμβάνονται δημιουργούν μία σειρά διαβαθμισμένης δυσκολίας εκμάθησης των χρωμάτων και της τεχνικής της ζωγραφικής με νερομπογιά. Ο αναλυτικός εικονογραφημένος οδηγός που περιλαμβάνεται καθοδηγεί το παιδί να ξεκινήσει από απλό χρωματισμό ενός χρώματος στο ευκολότερο από τα σχέδια πεταλούδων που περιλαμβάνονται, έως χρήση μίξεων χρωμάτων στα δυσκολότερα σχέδια πεταλούδων. Με τον τρόπο αυτό το παιδί εξοικειώνεται βήμα - βήμα με τη χρήση του πινέλου και δημιουργεί έργα τέχνης που μοιάζουν με αληθινούς πίνακες ζωγραφικής. Το παιδί διασκεδάζει, μαθαίνει και απασχολείται δημιουργικά, μακριά από οθόνες. Περιέχει - 7 προ-τυπωμένες ημι-χρωματισμένες καρτολίνες διαβαθμισμένης δυσκολίας - 3 νερομπογιές - Παλέτα - Πινέλο - Αναλυτικό οδηγό για την βήμα-βήμα εκμάθηση της χρήσης νερομπογιάς H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις τον φανταστικό κόσμο του αγαπημένου σου ήρωα Spiderman, δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε διάφορες σκηνές της δράσης του Spiderman, όπου αγωνίζεται να προστατέψει τους ανθρώπους από τους αντιπάλους της πόλης τους. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με τον Spiderman, τον ιστό του, τη στολή του και τους αντιπάλους του, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62737
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ποιο παιδί δεν αγαπά τους μονόκερους; Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να μπεις στον κόσμο μοναδικών μονόκερων και να τους χρωματίσεις με όμορφα χρώματα, κάνοντάς τους να μοιάζουν αληθινοί. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε το μαγικό τους κέρατο, τη χαίτη τους, τις ουρές τους, ουράνια τόξα και πολλές άλλες εικόνες από το μαγικό τους κόσμο. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθεσε αυτοκόλλητα μονόκερων και άλλων μοναδικών στοιχείων του μαγικού τους κόσμου, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62740
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις το αγαπημένο σου γουρουνάκι Peppa και να μπεις στον φανταστικό του κόσμο δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε την Peppa σε διάφορες σκηνές της καθημερινής της ζωής, κάνοντάς τις να μοιάζουν αληθινές. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με αυτήν, το George, το μπαμπά Γουρουνάκι και τη μαμά Γουρουνίτσα, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη πληθώρα. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62735
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τους 12 άθλους του Ηρακλή και να τους χρωματίσεις με τα χρώματα που εσύ θέλεις, κάνοντάς τους να φαίνονται αληθινοί σαν να συμβαίνουν τη στιγμή που τους χρωματίζεις. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους που συμμετείχαν στους άθλους του Ηρακλή δίνοντας έτσι μια δική σου πινελιά σε αυτούς. Για πιο εντυπωσιακό και δυναμικό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με τον Ηρακλή, με ζώα, τόξα και άλλα στοιχεία της ελληνικής μυθολογία, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62742
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής το οποίο καθοδηγεί βήμα - βήμα το παιδί ώστε να μάθει να ζωγραφίζει με κηρομπογιές, απεικονίζοντας τα αγαπημένα του ζώα. Το παιδί μαθαίνει να πειραματίζεται με χρώματα και υφές, καθώς το σετ περιλαμβάνει ανάγλυφα μοτίβα προς χρήση στις προτυπωμένες σελίδες. Πιέστε τις κηρομπογιές επάνω στα μοτίβα και δημιουργήστε τα δικά σας εφέ στα προσχεδιασμένα ζώα ή σε άλλα δικά σας σχέδια. Τα χρωματισμένα φύλλα μπορούν στη συνέχεια να τοποθετηθούν σε έναν από τους εικονογραφημένους φακέλους για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό έργο τέχνης για διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικός χρόνος μακριά από οθόνες. Περιέχει - 2 προ-τυπωμένους φακέλους με 2 αντίστοιχα προ-τυπωμένα περιγράμματα σχεδίων - 5 προ-τυπωμένες εικόνες - 1 φύλλο μοτίβων - 6 κηρομπογιές - Αναλυτικό οδηγό για τη χρήση κηρομπογιάς H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21051
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα σετ ζωγραφικής με εκπαιδευτικό περιεχόμενο το οποίο καθοδηγεί βήμα - βήμα το παιδί ώστε να μάθει να ζωγραφίζει με μαρκαδόρους, δημιουργώντας έργα τέχνης σε μορφή παζλ. Το παιδί διαλέξει ένα από τα 4 παζλ που περιλαμβάνονται και μαθαίνει να συνδυάζει τα κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους, αναπτύσσοντας το συντονισμό ματιού-χεριού και την αντιληπτική του ικανότητα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του αναλυτικού εικονογραφημένου οδηγού που περιλαμβάνεται, ενώστε τα κομμάτια του παζλ που επιλέξατε κι έπειτα χρωματίστε τα χρησιμοποιώντας τα έξι διαφορετικά χρώματα μαρκαδόρων, ώστε να μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης. Διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικός χρόνος μακριά από οθόνες. Περιέχει - 2 παζλ διπλής όψης (με 6 μεγάλα κομμάτια) - 6 μαρκαδόρους - Αναλυτικό οδηγό για τη χρήση των μαρκαδόρων H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21052
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα σετ ζωγραφικής, με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, που μαθαίνει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ξυλομπογιές, απεικονίζοντας όμορφες πριγκίπισσες. Το παιδί μαθαίνει να πειραματίζεται με χρώματα και υφές, καθώς το σετ περιλαμβάνει ανάγλυφα μοτίβα για χρήση στις εκτυπωμένες σελίδες. Τρίψτε τις ξυλομπογιές στα μοτίβα και δημιουργήστε τα δικά σας εφέ στα προ-τυπωμένα φορέματα, στα μαλλιά ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος των προ-τυπωμένων εικόνων θέλετε, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης διαφορετικού στυλ. Οι πριγκίπισσες ζωντανεύουν μέσα από διαφορετικά χρώματα και υφές και σας μεταφέρουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο για διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικό χρόνο μακριά από τις οθόνες. Περιέχει - 12 προτυπωμένες ημι-χρωματισμένες εικόνες - 2 σελίδες με μοτίβα - 8 ξυλομπογιές - Αναλυτικό οδηγό με καθοδήγηση βήμα-βήμα για την εκμάθηση της ζωγραφικής με ξυλομπογιές και μοτίβα H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. *Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
as company
Κωδ.: 1038-21054
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τους 12 Θεούς του Ολύμπου, τα ονόματά τους, το τι αντιπροσωπεύει ο καθένας. Μπορείς στη συνέχεια να τους χρωματίσεις με τα χρώματα που σου αρέσουν κάνοντάς τους να φαίνονται αληθινοί όπως εσύ τους φαντάζεσαι. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε τον κάθε θεό και το περιβάλλον του. Νιώσε πως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς και ζεις μαζί τους στον Όλυμπο. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα των θεών και στοιχείων της ελληνικής μυθολογίας που έχουν ταυτιστεί με τον καθένα τους, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη πληθώρα. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62743
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις το φανταστικό κόσμο της αγαπημένης σου Minnie δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε τη Minnie, τη Daisy, το Mickey, τον Goofy σε διάφορες σκηνές της καθημερινότητάς τους όπου μαστορεύουν, μαγειρεύουν παίζουν και κάνουν βόλτες. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθεσε αυτοκόλλητα της Minnie, των φίλων της και των αγαπημένων της αξεσουάρ, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη πληθώρα αυτοκολλήτων. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 10 νερομπογιές - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62733
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!