Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 529-535 από 535

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Τα Superzings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μοναδικές δυνάμεις κι έχουν μεταμορφωθεί σε σούπερ ήρωες και σούπερ κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του. Στη σειρά 4 υπάρχουν περισσότερα από 80 Superzings για να συλλέξεις. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 10 διαφορετικά Superzings, το ένα από αυτά είναι χρυσό. Με 10 Superzings σε 1 συσκευασία, η συλλογή σου θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα!
Superzings
Κωδ.: 1013-61133
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Τώρα έχεις την ίδια δύναμη με τον Professor K και τον Enigma με το Kazoom: μπορείς να μεταμορφώσεις αντικείμενα της καθημερινότητας και να τα μετατρέψεις σε Σούπερ-ήρωες ή Σούπερ-κακούς! Υπάρχουν 3 Kazoom Machines για να συλλέξεις, το καθένα σε 2 διαφορετικά χρώματα. Σε κάθε πόρτα της μηχανής, υπάρχει το σχέδιο του αντικειμένου που θα ζωντανέψει: ένα γλειφιτζούρι, ένα ρολόι και μία κονσόλα. Θα τα μετατρέψεις σε Σούπερ-Ήρωα ή Σούπερ-Κακό; Πάτησε το αντίστοιχο κουμπί…και θα εμφανιστεί το Superzing που δημιούργησες! Φανταστικό!
Superzings
Κωδ.: 1013-61163
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Αυτό το Superzings Tin περιλαμβάνει 5 Σούπερ-Κακούς που απαρτίζουν την Team Terrible, την ομάδα τρόμου σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Με επικεφαλής τον Goldor, ο οποίος σκέφτεται μόνο τη νίκη με οποιοδήποτε τίμημα, τα Superzings στην Team Terrible κάνουν το έδαφος να τρέμει καθώς περπατούν. Ο Pani Pack είναι ένας γλιστερός σταρ του χόκεϊ, Ο Red Kicker είναι ο μεγαλύτερος κακοποιός στο ποδόσφαιρο. O Slam είναι ένας τρελός και μανιακός παίκτης του τένις και ο Tacklehead είναι ανίκητος στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Είναι οι πιο ανταγωνιστικοί κακοί, πάντα έτοιμοι για να κερδίσουν κάθε αγώνα. Προφανώς, δεν παίζουν ποτέ τίμια! Οι 5 χαρακτήρες έχουν μεταλλικά τελείωμα και διατίθενται αποκλειστικά στο Tin το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μεταφέρεις ή να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου Superzings!
Superzings
Κωδ.: 1013-61164
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Τώρα το πεδίο της μάχης θα περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα με τα Battle Spinners! Τοποθέτησέ τα Battle Spinners στο έδαφος και άφησε τα να στρίβουν χωρίς να σταματήσουν. Ποιος θα μείνει όρθιος μέχρι το τέλος και ποιος θα είναι ο νικητής της μάχης; Ο αγώνας θα είναι επικός! Υπάρχουν 4 Battle Spinners για να συλλέξεις, το καθένα σε 2 διαφορετικά χρώματα με τη δική τους αποκλειστική φιγούρα Superzing! Frozen Flash με Ice Cool, Jungle Raider με Cactubular, Volcano Vider με Big Lava και Electric Storm με Power Batt. Η δράση είναι εγγυημένη!
Superzings
Κωδ.: 1013-61165
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Χλαπάτσα Glitzy DIY! Η αγαπημένη Original χλαπάτσα τώρα σε 4 νέα χρώματα. Παίξε με τη ζουληχτή χλαπάτσα Glitzy DIY. Απίστευτη αίσθηση στην αφή που θα σε κάνει να μην την αφήνεις από τα χέρια σου! Αποθήκευσε τη στο επανακλειόμενο σακουλάκι μόλις τελειώσεις το παιχνίδι σου. - Ελβετική φόρμουλα που καθιστά το προϊόν φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens - Δερματολογικά ελεγμένο
as company
Κωδ.: 1863-34029
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Scooter Plus Jurassic World με 3 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τον αγαπημένο σου ήρωα! Ανέβα πάνω στο πατίνι και κάνε ατελείωτες βόλτες! - Το πατίνι περιέχει αντιολισθητική βάση και φρένο για απόλυτη ασφάλεια - Η συναρμολόγηση γίνεται με μια κίνηση - Έχει ρυθμιζόμενο ύψος στο τιμόνι του - Είναι για παιδιά 3+ και σωματικό βάρος έως και 50 κιλά
as company
Κωδ.: 5004-50237
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Πόσες και ποιες είναι οι εποχές; πόσοι και ποιοι είναι οι μήνες του χρόνου; Ποια είναι τα φρούτα, οι δραστηριότητες που χαρακτηρίζουν κάθε μήνα; Ποιο μήνα είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καρναβάλι, οι σχολικές εξετάσεις; Οι μήνες και εποχές είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι γνώσης! Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν τα φρούτα, τις δραστηριότητες και τις ιδιαίτερες στιγμές που χαρακτηρίζουν κάθε μήνα και αντιλαμβάνονται τις διαφορές των 4 εποχών. Ποιο μήνα είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καρναβάλι και οι διακοπές; Το παιδί τα ανακαλύπτει όλα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Έννοια του χρόνου - Συσχετισμός δραστηριοτήτων με τις εποχές και τους μήνες - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση, κατηγοριοποίηση αντικειμένων και καταστάσεων - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση μηνών και εποχών του έτους - Αναγνώριση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε μήνα και εποχής - Ανάγνωση και Γραφή - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Ξένη Γλώσσα - Εκμάθηση της αγγλικής ονομασίας από τους μήνες και τις εποχές - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες του παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63256
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!