Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 121-144 από 535

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Η Έλσα, η Αννα και ο Όλαφ από την αγαπημένη σου ταινία Frozen σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε την Έλσα, την Αννα, τον Όλαφ, αλλά και διάφορα άλλα παγωμένα σχέδια βγαλμένα από την ταινία Frozen, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68102
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ζωγράφισε, χρωμάτισε και δημιούργησε όπου κι αν βρίσκεσαι με το Art Case Sonic The Hedgehog της AS. Σχεδίασε ένα σκίτσο με το μολύβι σου και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα από τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές ή τις κηρομπογιές Sonic και χρωμάτισέ το, κάνοντάς το να μοιάζει αληθινό. Το σετ περιλαμβάνει: - 12 κηρομπογιές - 12 μαρκαδόρους - 6 ξυλομπογιές - 1 χάρακα - 1 μολύβι - 1 γόμα - 1 ξύστρα *Όλα αυτά σε μια υπέροχη θήκη με τον αγαπημένο σου ήρωα Sonic The Hedgehog. Το Art Case της σειράς Art Greco της AS αποτελεί μια θήκη με ζωγραφικά αξεσουάρ και διαφορετικά χρώματα, η οποία μεταφέρεται άνετα και εύκολα όπου κι αν βρίσκεται το παιδί, χάρη στο πρακτικό μέγεθός της. Κάθε Art Case είναι ειδικά σχεδιασμένο με αγαπημένους ήρωες και φιγούρες των παιδιών, ώστε να νιώθουν ότι ζωγραφίζουν μαζί τους. Ιδανική επιλογή για δώρο γενεθλίων αλλά και για οικογενειακές διακοπές καθώς κρατά το παιδί απασχολημένο δημιουργικά, μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-66231
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις τον φανταστικό κόσμο του αγαπημένου σου σκαντζόχοιρου Sonic, δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές, ή τους μαρκαδόρους, ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε διάφορες σκηνές της δράσης του Sonic, του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου.Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με τον Sonic, τον Tails, τον Knuckles, την Amy και τον Doctor Eggman,διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62748
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ο Spiderman και οι κακοί από την αγαπημένη σου ταινία Spiderman σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε τον αγαπημένο σου ήρωα αλλά και σκηνές δράσης του χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68103
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ανακάλυψε τα Cry Babies Magic Tears - Σειρά Beach Babies !Τα Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα ζούνε που ζουνε στο Tropical Island, φοράνε για πρώτη φορά μαγιό με σωσίβια και μπρατσάκια! Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα, ακριβώς όπως στα επεισόδια. Έρχονται σε νέα συσκευασία blister για να διαλέξεις τον αγαπημένο σου χαρακτήρα. 12 χαρακτήρες για να συλλέξεις! Σύλλεξε τα όλα και ντύσε το Κλαψουλίνι σου! Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 χαρακτήρα Cry Babies Magic Tears Beach Babies - 1 μαγικό μπιμπερό - 1 πιπίλα - 1 ζευγάρι μπρατσάκια - 1 σωσίβιο
cry babies
Κωδ.: 1013-91609
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Όσα - Χρώματα κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά για τη ζωγραφική σου! Στην κασετίνα deluxe My World θα βρεις 50 αξεσουάρ για να ζωγραφίσεις τα αγαπημένα σου σχέδια και να μυηθείς σε διάφορες τεχνικές. Και όλα αυτά σε μία θήκη με χερούλι που μπορείς να την παίρνεις παντού μαζί σου! Περιλαμβάνει: - 10 πλενόμενους μαρκαδόρους - 10 ξυλομπογιές - 8 νερομπογιές - 18 φύλλα ζωγραφικής - 1 μολύβι σχεδίου - 1 πινέλο - 1 σβήστρα - 1 ξύστρα
as company
Κωδ.: 1038-82053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Ετοιμαστείτε να κάνετε unboxing και να συναρμολογήσετε το δικό σας τηλεκατευθυνόμενο αγωνιστικό όχημα. Ανακαλύψτε τους κινητήρες και τα γρανάζια της - Σειράς BUILD 2 DRIVE με περισσότερα από 20, εύκολα στην κατασκευή, εξαρτήματα που μπορείτε να τοποθετήσετε χωρίς κατσαβίδι. Η μετάδοση στα 2,4Ghz προσφέρει τόσο τον έλεγχο 2 ταχυτήτων επιτάχυνσης όσο ακριβή τηλεχειρισμό. Τα οχήματα έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για γρήγορη επαναφόρτιση και πολλά αξεσουάρ για να απογειώσουν την εμπειρία στο παιχνίδι. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά: - Κλίμακα 1:24 - Μετάδοση 2.4Ghz - Εμβέλεια 20-25m - Μέγιστη ταχύτητα : 8km/h - Χρόνος φόρτισης : 90 λεπτά - Χρόνος παιχνιδιού : 30 λεπτά - Μπαταρία οχήματος : 1 x 500mAh επαναφορτιζόμενη ( περιλαμβάνεται) - Μπαταρία χειριστηρίου : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται ) - Ηλικία : 6+ - Χρώματα : Κόκκινο, Μπλε Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 όχημα προς συναρμολόγηση - 1 χειριστήριο - Διαφορετικά αξεσουάρ για κάθε όχημα - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα Exost, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20700
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το Dino Heads Up, είναι ένας διαδραστικός δεινόσαυρος που πηγαίνει μπρος/πίσω με ένα μόλις άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα βρυχηθεί και θα πάει μπροστά! Ανασήκωσέ το, θα βρυχηθεί και θα πάει πίσω! - Διαθέσιμο σε 2 στυλ, Τ-Ρεξ και Στεγόσαυρο - Ζωηροί Ήχοι και LED Μάτια - Μπαταρίες : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται) Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88592
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Robo Blast One! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που εκτοξεύει! Ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση και ενθουσιασμό με το ROBO BLAST ONE! Τηλεκατευθυνόμενο, με εργονομικό μέγεθος. Ισχυρή μηχανική εκτόξευση με το πάτημα ενός κουμπιού στον βραχίονα. - Περιλαμβάνονται 3 βέλη στη συσκευασία - Διατίθεται σε 2 Χρώματα: Μαύρο ή Λευκό - Διαθέτει τηλεχειριστήριο με έλεγχο 4 κατευθύνσεων Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88589
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή για απίθανα κόλπα! Κατάκτησε όλα τα τερέν! Η νέα RC μηχανή Motorfrift X έχει δυνατές πίσω ρόδες που περιστρέφονται 180 μοίρες και πραγματοποιεί απίθανα drift 360! Μοντέρνος σχεδιασμός με μπλε LED φως για να φωτίζει στο σκοτάδι! - Μετάδοση: 2.4Ghz - Κλίμακα : 1:18 - LED φώτα - Περιστρεφόμενος πίσω τροχός - Μέγιστη ταχύτητα : 8km/h - Εμβέλεια : 20-25m - Χρόνος παιχνιδιού : 25 λεπτά - Μπαταρία μηχανής: 3 x AA (δεν περιλαμβάνονται) - Μπαταρία χειριστηρίου: 2 x AA (δεν περιλαμβάνονται) Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20288
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Τα VIP Pets είναι τα πιο μοδάτα κατοικίδια με απίστευτα μακριά μαλλιά. Έρχονται σε νεα ανανεωμένη συσκευασία που βλέπεις ποιον χαρακτήρα θα πάρεις. Χρησιμοποίησε φιόγκους, κορδέλες κι άλλα υπέροχα αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο ωραία χτενίσματα σαν αληθινή κομμώτρια! Υπάρχουν 6 για να συλλέξεις. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 VIP pet - 1 Βούρτσα - 1 Κορδέλα - 1 Αξεσουάρ Φροντίδας Μαλλιών - 1 Διακοσμητικό Αξεσουάρ - 1 Ζευγάρι Γυαλιά Ηλίου - 1 Τιάρα - 1 Φυλλάδιο
as company
Κωδ.: 1013-71496
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Η CB BFF είναι μια συλλεκτική κούκλα μόδας η οποία σε βοηθάει να εκφράσεις τον εαυτό σου, να παίξεις με την μόδα και να ταυτιστείς απόλυτα, με τον πλέον έφηβο, αγαπημένο σου χαρακτήρα Magic Tear. Είναι χαριτωμένοι, φιλικοί και περιπετειώδης χαρακτήρες που έχουν ομαδικό πνεύμα, ενσυναίσθηση και αναδεικνύουν την διαφορετικότητα. Στη Σειρά 1 μπορείς να διαλέξεις την αγαπημένη σου BFF, στριφογυρίζοντας τους κυλίνδρους της συσκευασίας ώστε να εμφανιστεί ο χαρακτήρας. Χαρακτηριστικά: - Ύψος 20cm - 6 αρθρωτά μέρη - 15cm Μαλλιά Μοναδικό περιεχόμενο για να παρακολουθήσεις στο κανάλι του youtube. *5 για να συλλέξεις με Trendy ρούχα κι αξεσουάρ.
cry babies
Κωδ.: 4104-84346
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Ειδική έκδοση Disney Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears. Τα αγαπημένα σου Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα γίνονται χρυσά και ακόμα πιο λαμπερά. Κατοικούν σε χρυσό σπιτάκι που έχει σχήμα Mini. Διάλεξε τον αγαπημένο σου χαρακτήρα και δες ποια αξεσουάρ τον συνοδεύουν. Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα. Κάθε Disney Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears περιλαμβάνει: - 1 φιγούρα - 4 βασικά αξεσουάρ - 3 αποκλειστικά αξεσουάρ σε κάθε φιγούρα *Σύλλεξε και τους 6 χρυσαφένιους χαρακτήρες!
cry babies
Κωδ.: 1013-82663
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Χλαπάτσα Goat! Η αγαπημένη Original χλαπάτσα τώρα σε νέα χρώματα. Παίξε με τη ζουληχτή χλαπάτσα Goat. Απίστευτη αίσθηση στην αφή που θα σε κάνει να μην την αφήνεις από τα χέρια σου! Αποθήκευσε τη στο επανακλειόμενο σακουλάκι μόλις τελειώσεις το παιχνίδι σου. - Ελβετική φόρμουλα που καθιστά το προϊόν φυσικό και ασφαλές. - Χωρίς parabens. - Δερματολογικά ελεγμένο.
as company
Κωδ.: 1863-32281
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,49 €
Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superthing! Τα Superthings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μεταμορφωθεί σε Σούπερ Ήρωες και Σούπερ Κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του και όλοι μένουν στην πόλη Kaboom ζώντας απίθανες περιπέτειες. - Η σειρά Super Spies περιλαμβάνει περισσότερα από 80 για να συλλέξεις! - Βρες τα σπάνια ασημένια και χρυσά Superthings και το Υπερ-σπάνιο Oculus Max! Περιεχόμενα: - 1 Superthing 1 Φυλλάδιο Συλλέκτη
Superzings
Κωδ.: 1013-61105
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,99 €
Στη σειρά Secret Spies επανεμφανίζονται οι μυστικές κρυψώνες. Σπάσε τον κωδικό και ξεκλείδωσε την κρυψώνα! - Υπάρχουν 8 μυστικές κρυψώνες για να συλλέξεις. Περιεχόμενα: - 1 Μυστική κρυψώνα - 1 Superthing - 1 Φυλλάδιο Συλλέκτη
Superzings
Κωδ.: 1013-61205
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Οι κατάσκοποι της νέας σειράς, χρειάζονται οχήματα να τους ταιριάζουν.Ανακάλυψε τα Spyjets! Υπάρχουν 4 διαφορετικά Spyjets για να συλλέξεις, το καθένα σε δύο διαφορετικά χρώματα και με τη δική του μοναδική μέθοδο επίθεσης. - Tο Monster Bike "εκτοπίζει" κάθε Superthing που θα βρεθεί μπροστά του - Το Bite Boat ανοίγει τα «σαγόνια» του και εκτοξεύει πυρά με μεγάλη ακρίβεια - Το Sky Gripper αρπαζει κάθε αντίπαλο με τις «δαγκάνες» του - Το Speed Jumper εκτοξεύει μακριά κάθε Superthing που θα βρεθεί στο δρόμο του. Όλα τελευταίας τεχνολογίας κατασκοπευτικά οχήματα! Περιεχόμενα: - Spyjet - 1 SuperThing - 1 Φυλλάδιο Συλλέκτη
Superzings
Κωδ.: 1013-61305
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,49 €
Τα Superthings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μοναδικές δυνάμεις κι έχουν μεταμορφωθεί σε Σούπερ ήρωες και Σούπερ κακούς. Κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του. Στη σειρά Secret Spies υπάρχουν περισσότερα από 80 Superzings για να συλλέξεις. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 10 διαφορετικά Superthings, το ένα από αυτά είναι χρυσό και 3 από αυτά είναι κατάσκοποι. Με 10 Superzings σε 1 συσκευασία, η συλλογή σου θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα! Περιεχόμενα: - 9 Superthings - 1 Χρυσό Superthing
Superzings
Κωδ.: 1013-61135
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Μεγάλωσε τη συλλογή και τον Superthings κόσμο σου με αυτό το σετ. Βρες 1 Ανιχνευτή Κατασκόπων (Spy Detector), 1 Μυστική Κρυψώνα, και 4 Superthings (1 σπάνιο ασημένιο) Ακόμα μία περιπέτεια στην πόλη Kaboom! Περιεχόμενα: - 1 Μυστική Κρυψώνα - 1 Spy Detector - 3 Superthings - 1 Ασημένιο Superthing​
Superzings
Κωδ.: 1013-61605
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Superthings Σειρά 2 Χρυσό Tin! Περιέχει όλες τις σπάνιες φιγούρες από τη σειρά 2, τον σούπερ Υπερ-σπάνιο Professor K, τα 2 χρυσά και τα 6 ασημένια Superthings, καθώς και 2 χρυσές Μυστικές Κρυψώνες, μία για Σούπερ Ήρωες και μία για Σούπερ Κακούς. Περιεχόμενα: - 1 Tin - 6 Ασημένια - 2 χρυσά - 1 Υπερσπάνιο - 2 χρυσές κρυψώνες
Superzings
Κωδ.: 1013-61168
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ο Kid Kazoom και ο Kid Fury έρχονται αντιμέτωποι με τα νέα τους οχήματα! Θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους από ξηρά ή από αέρος. - Βάλτε τους σε "λειτουργία πτήσης" ή αφήστε τους να προκαλέσουν ο ένας τον άλλον με 'ρόδες". Εσείς αποφασίζετε πώς θα συνεχιστεί η περιπέτεια! - Και όταν έρθει η ώρα, καθώς πετάνε πάνω από την πόλη χρησιμοποιήστε τη "λειτουργία μάχης": Ρίξτε τα spinners στο έδαφος είτε από τα οχήματα είτε από την καμπίνα κι αφήστε τα να περιστραφούν, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Ποιος θα κερδίσει; Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Περιεχόμενα: - 1 Kazoom Racer όχημα - 1 αποκλειστική Kid Kazoom φιγούρα
Superzings
Κωδ.: 1013-62114
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Τι γίνεται όταν υπάρχει φωτιά στην πόλη Kaboom; Σ'αυτήν την περιπέτεια ο Water Rescuer πρέπει να προσπαθήσει να πιάσει τον Wildfyre, ο οποίος διαφεύγει με το ελικόπτερό του αφού πρώτα έβαλε φωτιά στη μισή πόλη. Θα μπορέσει ο σουπερ ήρωας να σβήσει την φωτιά εγκαιρως και να πιάσει τον Υπερκακο που την προκάλεσε; Non-stop δραση στην πόλη Kaboom. Περιεχόμενα: - 2 Αποκλειστικά SuperThings - 2 Αποκλειστικά οχήματα - Αξεσουάρ
Superzings
Κωδ.: 1013-61220
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ραβδί για σαπουνόφουσκες Spidey and his amazing friends για να κάνεις αμέτρητες φούσκες! - Το ραβδί έχει χωρητικότητα 118ml - Διατίθεται σε 2 διαφορετικά σχέδια
as company
Κωδ.: 5200-01370
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,49 €
3 Μπουκαλάκια για σαπουνόφουσκες Spidey and his amazing friends για να κάνεις αμέτρητες φούσκες! - Το μπουκαλάκι έχει χωρητικότητα 50ml - Πάνω στο μπουκαλάκι υπάρχει και παιχνίδι λαβύρινθος για να παίζει το παιδί
as company
Κωδ.: 5200-01368
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 1,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!