Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 3+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 313-336 από 399

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 3+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Ηλεκτρονικό ρομπότ Maze Breaker με έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού! Ένα μοναδικό ρομπότ με περισσότερα από 8 χαρακτηριστικά που ενισχύει τη φαντασία των παιδιών. Βάλε το στο λαβύρινθο και θα βρει το δρόμο για να βγει! Μπορεί να ακολουθήσει μια μαύρη γραμμή, να βγει από το λαβύρινθο ή να παραμείνει σε ένα κλειστό πλαίσιο μαύρης γραμμής. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται χάρτης διαδρομών. Αντιδρά σε ήχους και έχει λειτουργία εγγραφής και αναπαραγωγής φωνής. Χορεύει με διαφορετικά ηχητικά εφέ και μελωδίες. Διαφορετικά Mazebreaker μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού - Λειτουργία ακολούθησης - Λειτουργία εγγραφής - Λειτουργία αναπαραγωγής - Λειτουργία χορού - Ηχητικά εφέ και μελωδίες - LED μάτια - Λειτουργία πολλαπλών παικτών Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88044
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το SHOKO Go Fit είναι ένα άνετο και πρακτικό scooter που ήρθε για να συντροφεύει το παιδί σε όλες του τις βόλτες. Ο λεπτός του σχεδιασμός το κάνει κομψό αλλά και εκπαιδευτικό, αφού μαθαίνει στο παιδί να οδηγεί χρησιμοποιώντας το σωματικό τους βάρος, γέρνοντας δεξιά και αριστερά στις στροφές, ενώ παράλληλα αναπτύσσει την ισορροπία του διασφαλίζοντας τη μέγιστη σταθερότητα και ασφάλειά του. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (55cm - 62cm - 69cm), ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει και να του χαρίζει αρκετά χρόνια βόλτας και ξεγνοιασιάς. Εκπαιδευτικό: Το παιδί μαθαίνει να χρησιμοποιεί το σωματικό του βάρος και να στρίβει σε στροφές, διατηρώντας την ισορροπία του, χάρη στο τιμόνι κατεύθυνσης. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. Το SHOKO Go Fit στοχεύει στην ανάπτυξη της οδηγικής συμπεριφοράς του παιδιού, αναπτύσσοντας τις κινητικές του δεξιότητες, την ισορροπία του αλλά και το συντονισμό μερών του σώματός του, ώστε να μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του με άνεση και ασφάλεια. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την κομψή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους. Ιδανικό για παιδιά άνω των 3 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 120εκ. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του.
Shoko
Κωδ.: 5004-50502
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
"Γνώρισε τα Cry Babies Magic Tears Tutti Frutti! Τα Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα μεταφέρονται στον όρμο Tutti Frutti, φοράνε πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και έχουν απίθανη, φρουτένια μυρωδιά. Ζούνε στο milkshake σπιτάκι τους με την glitter οροφή. Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με ζελεδένια δάκρυα Jellies, ακριβώς όπως στα επεισόδια στο Youtube! Το κάθε σπιτάκι είναι διακοσμημένο ανάλογα με την προσωπικότητα της κούκλας. Κάθε σπιτάκι περιλαμβάνει 1 χαρακτήρας Cry Baby Magic Tears Tutti Frutti, 3 βασικά αξεσουάρ, 4 εξατομικευμένα και ένα μοναδικό αξεσουάρ ανάλογα με τον χαρακτήρα. Υπάρχουν 12 διαφορετικοί φρουτένιοι χαρακτήρας. Ψάξε τη σπάνια Μελ και τα σπάνια χρυσά αξεσουάρ. Σύλλεξε τα όλα!"
cry babies
Κωδ.: 1013-93355
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
"Το ζαχαροπλαστείο της Coney είναι ότι πιο γλυκό θα βρεις στον μαγικό κόσμο των Cry Babies Magic Tears! Παίξε με την Κόνι, το Κλαψουλίνι που αγαπάει να φτιάχνει γλυκά και να τα μοιράζεται με τους φίλους της, και φτιάξε cupcakes και macaroons. Τάισε την με το μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα της και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Όταν τα δάκρυα της Κόνι πέφτουν μέσα στο συλλέκτη δακρύων. ο φούρνος ενεργοποιείται! Τα φώτα ανάβουν και καπνός βγαίνει από το φούρνο. Τα γλυκά σου είναι έτοιμα για σερβίρισμα, όπως ακριβώς στα επεισόδια στο Youtube! Περιλαμβάνει - Αποκλειστική φιγούρα της Coney ντυμένη ζαχαροπλάστης - Ζαχαροπλαστείο-καροτσάκι με φούρνο και μηχανή για macaroon - Πιπίλα - Μπιμπερό - Πολλά αξεσουάρ για ψήσιμο"
cry babies
Κωδ.: 1013-80867
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
"Ανακάλυψε τo Φτερωτό Σπιτάκι Glitter Cry Babies Magic Tears Fantasy! Τα Μίνι Κλαψουλίνια Fantasy κατοικούν μέσα στο Φτερωτό, Glitter σπιτάκι τους. Κάθε σπιτάκι είναι διακοσμημένο ανάλογα με την προσωπικότητα του χαρακτήρα που περιλαμβάνει. ’νοιξέ το για να ανακαλύψεις ποιον έτυχες και βρες τα αξεσουάρ έκπληξη. Υπάρχουν 4 κοινά + 2 εξατομικευμένα glitter αξεσουάρ. Η κουβερτούλα και τα αυτοκόλλητα ταιριάζουν επίσης με τον χαρακτήρα που θα βρεις. Μήπως έτυχες τα σπάνια, διαμαντένια αξεσουάρ; Σύλλεξε και τους 12+ χαρακτήρες. Ψάξε για το σπάνιο που αλλάζει χρώμα όταν το αγγίζεις! Τάισε τα Μίνι Κλαψουλίνια με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με χρωματιστά δάκρυα, όπως ακριβώς στα επεισόδια στο Youtube! Κάθε Cry Babies Magic Tears Fantasy Φτερωτό Σπιτάκι Glitter περιλαμβάνει - 1 φιγούρα - 4 βασικά αξεσουάρ - 1 εξατομικευμένη κουβερτούλα - 1 σελίδα αυτοκόλλητα - 2 εξατομικευμένα αξεσουάρ"
cry babies
Κωδ.: 1013-90378
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
"Ανακάλυψε τα Cry Babies Magic Tears Σειρά Ντύσε Με! Τα Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα ζούνε στο σπιτάκι ντουλάπα τους και φοράνε για πρώτη φορά ρούχα και παπούτσια! Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα, ακριβώς όπως στα επεισόδια στο YouTube! Υπάρχουν πάνω από 12 χαρακτήρες για να συλλέξεις! Ψάξε τη σπάνια Sidney και τα σπάνια ιριδίζοντα αξεσουάρ. Σύλλεξε τα όλα και ντύσε το Κλαψουλίνι σου! Κάθε σπιτάκι ντουλάπα περιλαμβάνει - 1 χαρακτήρα Cry Babies Magic Tears Ντύσε Με - 1 μαγικό μπιμπερό - 1 πιπίλα - 1 ρούχο - 1 ζευγάρι παπούτσια - 1 κρεμάστρα για ρούχα - 1 καθρέφτης - Αυτοκόλλητα "
cry babies
Κωδ.: 1013-81970
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
"Τα αγαπημένα σου Cry Babies Magic Tears τώρα σε Enchanted έκδοση με γιορτινή αμφίεση Halloween! Φάρσα ή κέρασμα; Τα Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα Enchanted λάμπουν στο σκοτάδι και φοράνε Halloween πιτζάμες Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα, όπως ακριβώς στα επεισόδια στο Youtube! Κατοικούν σε σπιτάκι ? μπιμπερό με ιστό αράχνης στην κορυφή που επίσης λάμπει στο σκοτάδι! Σύλλεξε και τους 6 διαφορετικοί χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας Cry Babies Magic Tears περιλαμβάνει 4 αξεσουάρ + 2 εξατομικευμένα. Θα βρεις τα σπάνια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι;"
cry babies
Κωδ.: 1013-91368
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Ανακάλυψε το τροχόσπιτο της Koali στον κόσμο των Cry Babies Magic Tears! Παίξε με την Κόαλι και το απίθανο τροχόσπιτό της, μαγείρεψε μαζί της, οργάνωσε ένα barbeque, πήγαινέ την βόλτα με το ποδήλατο ή βάλε την για ύπνο! Η Koali μπορεί να γλιστρήσει από την τσουλήθρα της κατευθείαν στο τζακούζι! Τα μαγικά της δάκρυα ενεργοποιούν το τζακούζι. Τάισε την με το μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα της και θα κλάψει με αληθινά δάκρυα, όπως ακριβώς στα επεισόδια του Youtube. Όταν τα δάκρυα της Κόαλι πέφτουν μέσα στο τζακούζι.βγάζει πραγματικές φυσαλίδες! Ουάου, οι καλύτερες διακοπές! Στο τροχόσπιτο περιλαμβάνεται αποκλειστική φιγούρα της Κόαλι, μπιμπερό, πιπίλα, και περισσότερα από 7 αξεσουάρ και αυτοκόλλητα, για ατελείωτα ταξίδια.
cry babies
Κωδ.: 1013-91931
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
"Ειδική έκδοση Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears! Τα αγαπημένα σου Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα γίνονται χρυσά και ακόμα πιο λαμπερά. Κατοικούν σε χρυσό σπιτάκι που έχει σχήμα δάκρυ. ’νοιξε το, δες ποιο έτυχες και ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τον χαρακτήρα σου. Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με χρυσαφένια δάκρυα, όπως ακριβώς στα επεισόδια στο Youtube! Κάθε Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears 1 φιγούρα, 4 βασικά αξεσουάρ + 2 εξατομικευμένα + 2 αξεσουάρ έκπληξη. Σε κάποια σπιτάκια, θα βρεις τα σπάνια, χρυσά glitter αξεσουάρ. Σύλλεξε και τους 7 χρυσαφένιους χαρακτήρες. Ψάξε για τη σπάνια Narvie με το έξτρα χρυσό αξεσουάρ γεμάτο glitter!"
cry babies
Κωδ.: 1013-93348
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
"Ανακάλυψε τα Cry Babies Magic Tears Fantasy Πιπιλόσπιτο! Το Πιπιλόσπιτο ξεκλειδώνει μαγικά με τα δάκρυά τους! Χρησιμοποίησε το ειδικό αξεσουάρ, ρίξε μερικές σταγόνες και δες το να ανοίγει! Μέσα κατοικούν τα glitter Cry Babies Magic Tears Fantasy! Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με χρωματιστά δάκρυα, όπως ακριβώς στα επεισόδια στο Youtube! Σε κάθε Πιπιλόσπιτο θα βρεις επιπλέον πάνω από 8 αξεσουάρ έκπληξη. Γύρισε τον τροχό για να τα ανακαλύψεις! Υπάρχουν 6+ διαφορετικοί χαρακτήρες για να συλλέξεις. Ψάξε για τον σπάνιο με πιτζάμες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και.σύλλεξε τα όλα!"
cry babies
Κωδ.: 1013-90309
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
"Η Κρίσταλ είναι αρρωστούλα. To Cry Baby σου χρειάζεται φροντίδα. Έχει ανεβάσει πυρετό, έχει κρυολογήσει και έχει βήχα ή κόλλησε ανεμοβλογιά; Δώσε της το σωστό φάρμακο και μερικές αγκαλιές για να νιώσει καλύτερα! Αν έχει βήχα, δώσε της σιρόπι. Αν έχει πυρετό βάλε κομπρέσες στο μέτωπό της. Αν έχει ανεμοβλογιά, θα χρειαστεί ένεση για να εξαφανιστεί. Περαστικά Κρίσταλ! Κάθε κούκλα Cry Babies Κρίσταλ περιλαμβάνει: - 1 πιπίλα - Πιτζάμες - Στηθοσκόπιο - Κομπρέσα - Σιρόπι - Θερμόμετρο - Ενεση. Όπως όλες τις διαδραστικές κούκλες Cry Babies, αν αφαιρέσεις την πιπίλα της, κλαίει με αληθινά δάκρυα και κάνει ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε της την πιπίλα και φρόντισέ της για να σταματήσει να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-98206
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Ένα απλό και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, που προσφέρει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας έναν εύκολο τρόπο εκμάθησης της Αλφαβήτας και πολλών νέων λέξεων. Διεγείρει την ανάπτυξη της μνήμης, της παρατηρητικότητας, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Σύνθεση λέξεων - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση - Συσχέτιση - Ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και εκτέλεσης κατάλληλων ενεργειών - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Μνήμη Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 52 κάρτες-παζλ μανιταράκια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63879
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Music Star μικρόφωνο για να τραγουδάς παρέα με τα αγαπημένα σου τραγούδια ή ακαπέλα. Διαθέτει διακόπτη ενεργοποίησης μικροφώνου. Σύνδεσε το με συσκευές αναπαραγωγής ήχου και άκου την αγαπημένη σου μουσική όπου κι αν πάς. *Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA(LR03) (Περιλαμβάνονται).
as company
Κωδ.: 6010-62635
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Karaoke μικρόφωνο με με φωτιζόμενη βάση Music Star! Τραγούδα α καπέλα και δείξε την φωνή σου! Περιέχεται 1 ενσωματωμένο τραγούδι! Σύνδεσε το karaoke σε άλλη συσκευή με θύρα jack όπως το κινητό ή τον υπολογιστή σου και τραγούδα παρέα με την αγαπημένη σου μουσική! Το προϊόν έχει ρυθμιζόμενο ύψος. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA (Δεν Περιλαμβάνονται).
as company
Κωδ.: 7510-56903
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Karaoke Music Star με LED φώτα! Τραγούδα α καπέλα και δείξε την φωνή σου! Περιέχονται 2 ενσωματωμένα τραγούδια, καθώς και 3 ηχητικά εφέ και 2 voice changer! Ηχογράφησε τον εαυτό σου και άκουσέ τον! Σύνδεσε το karaoke σε άλλη συσκευή με θύρα jack όπως κινητό και υπολογιστή και τραγούδα παρέα με την αγαπημένη σου μουσική! Το προϊόν έχει χερούλι για εύκολη μεταφορά! Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA (Δεν Περιλαμβάνονται).
as company
Κωδ.: 7510-56902
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Μέσα από την άσκηση της επιδεξιότητας το παιδί θα μάθει τη γεωμετρία με έναν εύκολο και φυσικό τρόπο, τοποθετώντας τα χρωματιστά κορδόνια στις μορφές χαρτονιού με μικρές τρύπες στο περίγραμμα. Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63223
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το παιχνίδι είναι εύκολο και διαισθητικό, χάρη στα τρία περιβάλλοντα πλαίσια στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα διαμορφωμένα ζώα σε χαρτόνι. Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63224
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superzing! Τα Superzings είναι αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν μοναδικές και απίθανες δυνάμεις. Μπορείς να αναγνωρίσεις ένα Superzing από τα εκπληκτικά τους ονόματα, την ειδική φορεσιά τους και την απίστευτη υπερ-δύναμή τους. Υπάρχουν σούπερ-ήρωες και σούπερ-κακοί, κοίταξέ τους στα μάτια και θα καταλάβεις τι είναι. Αν έχουν λευκά μάτια είναι ήρωες ενώ αν έχουν κίτρινα είναι κακοί. Μένουν στην πόλη Kaboom και ζούνε απίστευτες περιπέτειες! Κάθε συσκευασία περιέχει - Αστυνομικό τμήμα της πόλης Kaboom - 2 αποκλειστικές φιγούρες Superzings - 1 μηχανή Πιάσε τους σούπερ-κακούς και βρες τη μυστική έξοδο για να αποδράσεις. Χρησιμοποίησε το κανόνι που βρίσκεται στην ταράτσα του αστυνομικού τμήματος. Κάνε περιπολία στους δρόμους της πόλης Kaboom. Ζήσε νέες περιπέτειες με τις αποκλειστικές φιγούρες του Captain Justice και του ChuckChain!
Superzings
Κωδ.: 1013-61112
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Το Robo Heads Up? είναι ένα ηλεκτρονικό διαδραστικό ρομπότ που φεύγει και έρχεται με ένα άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα γαβγίσει και θα πάει μπροστά! Πίεσε το κεφάλι του προς τα πάνω, θα γαβγίσει και θα πάει πίσω! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Διαδραστικό ρομποτικό ζωάκι με λειτουργία αφής - Λειτουργία κίνησης προς τα εμπρός με πίεση του κεφαλιού προς τα κάτω - Λειτουργία κίνησης προς τα πίσω με πίεση του κεφαλιού προς τα πάνω - Λειτουργία γαβγίσματος με άγγιγμα του κεφαλιού - Ηχείο για αληθινά ηχητικά εφέ - LED μάτια - Διαθέσιμο σε 2 σχέδια - Χαριτωμένο κουταβάκι - Μαγικός μονόκερος Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88523
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ με περισσότερα από έξι χαρακτηριστικά, διαθέσιμο σε δύο σχέδια και έξι χρώματα. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωνής και διάφορων κινήσεων χάρη στους αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει εφαρμογή για το κινητό, αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα ρομπότ της σειράς και διαθέτει φωτιζόμενο πρόσωπο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88529
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Είσαι έτοιμος για την πρώτη σου Superzings αποστολή; Έκρηξη στο φούρνο στην πόλη Kaboom! Ο ηρωικός Doghnut πρέπει να πιάσει τον πονηρό Croissant και να καταφέρει να σταματήσει την έκρηξη. Έχει στη διάθεση του το Atomic Van με το κανόνι αλλά και το Thunder Slider του Croissant είναι πολύ ισχυρό. Μια γλυκιά μάχη με πολλή δράση! Καθετί κρύβει μέσα του μια υπερδύναμη. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει Superzing! Κάθε συσκευασία περιέχει - 2 αποκλειστικές φιγούρες Superzings - 2 αποκλειστικά οχήματα με εκτοξευτές και αξεσουάρ
Superzings
Κωδ.: 1013-61216
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη και το περιβάλλον με τη χλαπάτσα Slimy Green Planet! Η αγαπημένη MEGA χλαπάτσα, τώρα από φυσικά συστατικά! Σε πλαστικό δοχείο - κάδο ανακύκλωσης που είναι βιοδιασπώμενος και ανακυκλώσιμος. Το ίδιο και το σακουλάκι. Η χάρτινη συσκευασία είναι από ανακυκλωμένο χαρτί και τυπωμένη με μελάνι σόγιας! - Χωρίς φορμαλδεΰδη - Χωρίς parabens - Χωρίς γλουτένη - Χωρίς BPA - Δερματολογικά ελεγμένη - Σε 4 χρώματα για να ανακυκλώσεις διαφορετικά υλικά: - Κόκκινο - Μπλε - Κίτρινο - Πράσινο Ζούληξε, διασκέδασε, μάθε για την ανακύκλωση και προστάτευσε το περιβάλλον με Slimy Green Planet!
as company
Κωδ.: 1863-46020
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Οχήματα φορτηγά container από την Teamsterz για ατέλειωτο παιχνίδι! - Σε 3 διαφορετικά σχέδια - Metal - Street Machines Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-13771
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!