Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 97-120 από 203

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες πρέπει να φανταστούν ότι το πάτωμα είναι λιωμένη καυτή λάβα! Περιστρέψτε τον τροχό χρωμάτων και πηδήξτε στα σωστά σημεία με ασφάλεια. Το παιχνίδι προωθεί τη σωματική δραστηριότητα, αναπτύσσει τη φαντασία και τον ενθουσιασμό! - Σωματική δραστηριότητα: Τα παιδιά πηδούν και παίζοντας βελτιώνουν τη δύναμη, την ισορροπία και την αντοχή τους! - Διασκέδαση για όλους! Κάθε παιδί ή ενήλικας θα διασκεδάσει παίρνοντας μέρος σε αυτό το γρήγορο και εύκολο παιχνίδι! - It's party time! Παίξτε το στο επόμενο πάρτι σας. Εύκολοι κανόνες, γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι! Μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν με αυτό το παιχνίδι! Αριθμός Παικτών: 2-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 25 μαλακά, ανθεκτικά και αντιολισθητικά πλακίδια - 27 κάρτες δοκιμασιών - 1 τροχό χρωμάτων
as games
Κωδ.: 1040-26479
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το SHOKO SC-PRO είναι ένα πατίνι για κόλπα! Μοντέρνο, δυναμικό και με υψηλές αντοχές, είναι ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση από παιδιά που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση πατινιού και να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Ιδανικό για την πρώτη μετάβαση παιδιών από πατίνια με 3 ρόδες σε αυτά με 2 ρόδες, αλλά και για πιο εξοικειωμένα παιδιά που θέλουν πλέον να διασκεδάζουν με την παρέα τους κάνοντας πατίνι. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 2 θέσεις (70cm - 80cm), για μεγαλύτερη άνεση αλλά και για να συντροφεύει το παιδί μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο ατσάλινος σκελετός, η αντιολισθητική του βάση, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο και ελαφρύ: Η φαρδιά αντιολισθητική βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. 360ο στροφή: Η δυνατότητα του τιμονιού να στρίβει 360ο , oι PU ρόδες 120mm και τα ABEC-5 ρουλεμάν διευκολύνουν την οδήγηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αλλά και βοηθούν τα μεγαλύτερα παιδιά να εξασκηθούν σε φιγούρες. Το SHOKO SC-PRO συντροφεύει το παιδί από 5 ετών έως και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας, εισάγοντάς το στην οδήγηση σε 2 ρόδες και βοηθώντας το να εξελίξει τις φιγούρες του. Έτσι, καταφέρνει να αναπτύξει στο έπακρο τις κινητικές του δεξιότητες με ασφάλεια. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα του εμφάνιση και το δυναμικό σχεδιασμό του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για παιδιά που τους αρέσει η δράση και θέλουν να ξεχωρίζουν! Ιδανικό για παιδιά 5 ετών και άνω με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150εκ. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του.
Shoko
Κωδ.: 5004-50508
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι στο φανταστικό κόσμο των λέξεων. Με πολλά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά ερωτήματα και διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα. Μπορεί να παιχτεί από 2 ή 4 άτομα. Καθώς τα παιδιά ολοκληρώνουν το διασκεδαστικό μονοπάτι του παιχνιδιού, μπορούν να εξασκήσουν τις δεξιότητες λεξικού και χωροταξικού προσανατολισμού. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63590
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Γράψε, σβήσε, ξαναγράψε. η μάθηση είναι πάντα ένα καινούργιο παιχνίδι! Ένα σετ με 10 μαυροπίνακες και 10 κάρτες με λέξεις που σχετίζονται με τις εικόνες. Χάρη στις κιμωλίες και τη γόμα, το παιδί μπορεί να παίξει ξανά και ξανά! Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63281
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το Τρενάκι μήκους 2 μέτρων, με τις πολύχρωμες κάρτες-παζλ, το σφουγγαράκι και το μαρκαδόρο που σβήνει, μαθαίνει στο παιδί να γράφει την Αλφαβήτα και τις πρώτες τους λέξεις! Περιλαμβάνονται ασκήσεις προγραφής, ενθαρρύνεται ο συσχετισμός γραμμάτων-λέξεων και η σύνθεση των πρώτων λέξεων. Τσαφ τσουφ! Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανακάλυψης της γραφής! Μόλις το παιδί σας συναρμολογήσει το τρενάκι παζλ, μπορεί να κάνει πολλές ασκήσεις προγραφής και να μάθει πώς να γράφει γράμματα και λέξεις ακολουθώντας τις διακεκομμένες γραμμές με το μαρκαδόρο που σβήνει. Ενώνοντας τις κάρτες-παζλ με τις εικόνες στο επάνω μέρος του κάθε βαγονιού, θα μάθει την αλφαβήτα και να συσχετίζει κάθε γράμμα με την αντίστοιχη λέξη. Θα είναι επίσης σε θέση να συνθέσει πολλές λέξεις, τοποθετώντας τις τετράγωνες καρτούλες με τα γράμματα στα κατάλληλα κουτάκια στο τελευταίο βαγόνι του τρένου. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Αλφαβήτα - Σύνθεση λέξεων - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Διεύρυνση λεξιλογίου - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση και συσχέτιση συμβόλων - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και κατάλληλων ενεργειών - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63342
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Ένα παζλ γεμάτο λεπτομέρειες, σχεδιασμένο να ενισχύει τη μαθηματική σκέψη, χάρη στα πολλά αντικείμενα που απεικονίζει. Το παιδί πρέπει να αναζητήσει, να μετρήσει και στη συνέχεια να γράψει τον αριθμό που ανιχνεύει. Υποστηρίζει την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της συγκέντρωσης και την παρατηρητικότητα. Με στυλό που σβήνει και πολλές κάρτες που απεικονίζουν τα στοιχεία από την αναζήτηση και την καταμέτρηση. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63277
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα προοδευτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Οι πολύχρωμες κάρτες γραφής προτρέπουν το παιδί να μάθει να γράφει και να διαβάζει. Ξεκινώντας από απλές ασκήσεις προγραφής, κάρτα με την κάρτα το παιδί μαθαίνει να συνδέει αντικείμενα με τα πρώτα γράμματα, κάνει εξάσκηση και γράφει πολλές λέξεις. Επιπλέον χάρη στον ειδικό μαρκαδόρο και το σφουγγαράκι, μπορεί να επαναλάβει τις ασκήσεις όσες φορές το επιθυμεί. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και κατηγοριοποίηση αντικειμένων (ισότητα, διαφορά, μέγεθος, οριοθέτηση στο χώρο) - Ανάγνωση και Γραφή - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Γράμματα από την αλφαβήτα - Σύνθεση λέξεων - Γραμματική - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Αριθμοί - Ποσότητες - Υπολογισμοί - Ανάγνωση και γραφή αριθμών - Συσχετισμός αριθμών/ποσοτήτων - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και κατάλληλων μέτρων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63778
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι επιτρέπει στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των βασικών συναισθημάτων. Όχι μόνο έννοιες, αριθμοί, ανάγνωση ή γραφή, αλλά συναισθήματα, αγάπη, φαντασία και διαίσθηση. Επειδή οι άνθρωποι είναι ένα συνδυασμός λογικής και συναισθήματος και έτσι η μάθηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Ο στόχος είναι να μαντέψει το παιδί το συναίσθημα που προκαλεί μια εικόνα στον παίκτη που είναι η σειρά του. Σχολιάζοντας την εικόνα και συζητώντας μεταξύ τους, τα παιδιά θα μπουν ο ένας στην θέση του άλλου γνωρίζοντας την έννοια της αντιπαράθεσης και της ενσυναίσθησης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι συνεργασίας, τα παιδιά κερδίζουν ή χάνουν μαζί. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63328
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Η υπολογιστική σκέψη διεγείρεται καλώντας το παιδί να ταιριάξει με τους αριθμούς και τις κάρτες των συμβόλων, μαθαίνοντας να αναγνωρίζει τους ζυγούς και τους μονούς αριθμούς. Χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής στις κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τα αριθμητικά σύμβολα, ενώ ακόμα γράφοντας στο μαυροπίνακα, θα μάθουν να αντιστοιχίζουν τους αριθμούς με τις ποσότητες, όπως επίσης και τη διαφοροποίηση μεταξύ μονών και ζυγών αριθμών. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 10 κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου από το 0-9 - Μαυροπίνακας - Κιμωλίες - Σφουγγαράκι - 10 μικρές κάρτες με αριθμούς - 10 εικονογραφημένες κάρτες με ποσότητες - 59 μάρκες μονών και ζυγών αριθμών (55 για το παιχνίδι και 4 ανταλλακτικές) - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63221
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι συνδυάζει την κλασική tombola με την ανακάλυψη του υπέροχου κόσμου των ζώων. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63213
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει 12 εικονογραφημένες καρτέλες και 24 κάρτες λέξεων. Με αυτό το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει τις πρώτες του λέξεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο μέσα από κάρτες με όμορφες εικόνες από το περιβάλλον του σπιτιού και του σχολείου. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63212
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Το παιχνίδι αυτό, καλεί το παιδί να ταιριάξει τις κάρτες με τις εικόνες με εκείνες με τις αντίστοιχες λέξεις. Ο στόχος είναι να τονωθεί η ανάπτυξη του λεξιλογίου με φυσικό τρόπο. Η σειρά Montessori-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Maria Montessori ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63222
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα ντόμινο 28 κομματιών που προτείνει μία πρώτη προσέγγιση στη θεωρία των συνόλων και τη δεξιότητα της μέτρησης, μέσω της σύνθεσης διασκεδαστικών και χρωματιστών εικόνων ζώων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τη φαντασία και τη μαθηματική σκέψη. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63272
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Robo Kombat Viking! Τα αγαπημένα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά τώρα σε έκδοση Viking για ακόμα πιο σκληρή δοκιμασία! Αποσπώμενη πανοπλία. Δώσε την πιο δυνατή γροθιά σου για να αφαιρέσεις την πανοπλία του αντιπάλου σου. Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Μείνε όρθιος μέχρι το τέλος και βγες νικητής! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά - Αποσπώμενη πανοπλία 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία πρόκλησης (μάχη με Τεχνητή Νοημοσύνη) - Λειτουργία μάχης (παιχνίδι με φίλους) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 2 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ - 2 χειριστήρια προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88059
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Kombat! Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ μαχητής με τη δυνατή γροθιά τώρα σε μοναδική συσκευασία προπόνησης! Προπονήσου μόνος σου με το σάκο προπόνησης για να είσαι έτοιμος για την πραγματική μάχη. Εξασκήσου με το Σάκο Προπόνησης και προετοιμάσου για την αληθινή μάχη! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά 3 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία προπόνησης σε ειδικό σάκο προπόνησης - Λειτουργία πρόκλησης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) - Λειτουργία μάχης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ - 1 χειριστήριο - 1 σάκο προπόνησης - 1 βάση για το σάκο προπόνησης προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο, προγραμματιζόμενο ρομπότ Robo Up με δυνατότητα να σηκώνει και να μετακινεί αντικείμενα! Περιλαμβάνονται 4 παιχνίδια. Ζήτησέ του να ισορροπήσει ή να καθίσει με το SmartControl. Χρησιμοποίησε το Flex-Tray? για να σηκώσεις και να μεταφέρεις το χάρτινο κιβώτιο. 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία δίσκου: Τοποθέτησε αντικείμενα επάνω του και δες το να τον χρησιμοποιεί και να ισορροπεί περπατώντας προς τα μπροστά - Λειτουργία γάτζου: Κρέμασε και τράβηξε αντικείμενα. Δες το να τα μεταφέρει 2 χαρτοκιβώτια περιλαμβάνονται Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Προγραμματιζόμενο έως και 50 βήματα - Αμεσες λειτουργίες - Παιχνίδι ανύψωσης αντικειμένων - 2 τρόποι μεταφοράς με το Flex-Tray - Παιχνίδι μεταφοράς αντικειμένων - Κάθεται και ισορροπεί όρθιο με το SmartControl - Λειτουργία Ακολούθησε Με - Λειτουργία Ισορροπίας - LED μάτια με 3 χρώματα - Ζωντανά ηχητικά εφέ Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88050
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Robo Kombat RC ρομπότ μάχης με LED μάτια, ηχητικά εφέ και τεχνολογία AI. Περιλαμβάνεται εκπαιδευτικό bot. 3 Συναρπαστικά επίπεδα παιχνιδιού - Versus mode - Challenge mode - Training Ένα πακέτο περιλαμβάνει - 2 robos - 2 πομπούς Είναι υπέρυθρα ελεγχόμενα Υπάρχουν 5 δράσεις - Εμπρός - Εμπρός αριστερά - Εμπρός δεξιά - 2 κινήσεις γροθιάς Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Αναβοσβήνουν τα μάτια τους - Κάθε φορά που χτυπούν, υπάρχει ένα ηχητικό εφέ διάτρησης - Μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση έως και 5 μέτρα περίπου Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88054
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
HairDooz σειρά 2 σε Neon χρώματα! 12 νέες κουκλίτσες που λατρεύουν τα μαλλιά τους. Ανοιξε το σαμπουάν και ανακάλυψε όλες τις εκπλήξεις. Ποιο είναι το χτένισμα τις δικής σου κούκλας; Σύλλεξέ τες όλες!
as company
Κωδ.: 1013-78902
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Γύρισε την κλεψύδρα και δες τον αφρό σου να τρέχει. Είναι Ζωντανός, είναι Foam Alive! Χρησιμοποίησε την κλεψύδρα ξανά και ξανά! Περιέχει 50gr προϊόντος Διαθέσιμα χρώματα - Μπλε - Μωβ - Πράσινο
as company
Κωδ.: 1863-59020
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Ήρθαν τα φασόλια φιγούρες με τις super μούρες! Σύλλεξέ τα όλα, αντάλλαξέ τα με τους φίλους σου και κάνε τα πιο απίθανα κόλπα. Πάνω από 100 φασόλια συλλεκτικά και τα νέα τετράγωνα beanz! Το σακουλάκι περιλαμβάνει 2 Mighty Beanz.
as company
Κωδ.: 1865-66043
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 0,19 €
Clementoni Παιδικό Παζλ 33 τεμαχίων Maxi της σειράς Play For Future με θέμα Έλα Στον Κήπο Μου. Η σημερινή κοινωνία έχει γίνει πολύ ευαίσθητη σε όλα όσα σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη των πόρων της γης και πολλές εταιρείες και ιδρύματα βρίσκονται στη διαδικασία εξέτασης των πολιτικών και των κανονισμών τους. Η Clementoni πάντα πίστευε ότι το παιχνίδι είναι ένα εγγενές μέρος της ενηλικίωσης και μιας ζωτικής συνεισφοράς στην υγιή διαμόρφωση των ενηλίκων του αύριο, για το λόγο αυτό προωθεί και λανσάρει στην αγορά προϊόντα που είναι βιώσιμα. Τα προϊόντα Play For Future είναι ένα απτό σημάδι της δέσμευσης της Clementoni, επειδή η εταιρεία θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση των νέων γενεών και να χρησιμεύσει ως πρεσβευτής ενός σημαντικού μηνύματος, του σεβασμού προς τη φύση. Ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς θα είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από πλήρως ανακυκλωμένα υλικά. Το ίδιο φύλλο θα χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει στο σπίτι μια σειρά από θετικά μηνύματα που απευθύνονται στους γονείς για να τα μοιραστούν με τα παιδιά τους. - Τεμάχια Παζλ: 33 - Σειρά: Play For Future Collection - Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Κωδ.: 1265-16219
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Minnie Happy Helper. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 104 - Σειρά: Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 48.5x33.5cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-27982
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Maxi Super Color με θέμα Peppa Pig. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Τα παζλ Maxi αποτελούνται από κομμάτια που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, κατάλληλα για μικρά παιδιά και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παρατήρησης, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 104 - Σειρά: Maxi Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 62x42cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-23752
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Maxi Super Color με θέμα Frozen 2. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Τα παζλ Maxi αποτελούνται από κομμάτια που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, κατάλληλα για μικρά παιδιά και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παρατήρησης, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 104 - Σειρά: Maxi Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 62x42cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1210-23757
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!