Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 5+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 49-72 από 136

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 5+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. - Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο: Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360 στο πιο girly, ροζ χρώμα. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Αμάξωμα διπλής όψεως LED φώτα Urban σχεδιασμός Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 25m 12km/h Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 1 χειριστήριο 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20250
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Magic Shell μετατρέπει το gel σε κοσμήματα μέσα σε λίγα λεπτά! Ρίξε λίγη ποσότητα από το υγρό στο καλούπι και πρόσθεσε διακοσμητικά. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το δίσκο του καλουπιού μέσα στο κοχύλι και άναψε το φως. Με UV ακτινοβολία, το gel θα γίνει κόσμημα σε μόλις 3 λεπτά! Τώρα μπορείς να βγάλεις τα κοσμήματα σου από το καλούπι και να τους μετατρέψεις σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις έως και 50 κοσμήματα τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις σε αξεσουάρ μαλλιών, κολιέ, μπρελόκ και πολλά άλλα. Γρήγορο στέγνωμα, μη κολλώδης φόρμουλα. Περιεχόμενα: - 1 Magic Shell Λάμπα Κοχύλι - 25gr Gel - 2 Καλούπια - 1 Βραχιόλι - 1 Σακουλάκι με θηλιές - 2 Αξεσουάρ Μαλλιών - 1 Ζευγάρι Σκουλαρίκια με κλιπ - 3 Διακοσμητικά (Τυχαία) - 1 Εργαλείο Ανάδευσης - 1 Εγχειρίδιο Οδηγιών
as company
Κωδ.: 1080-88987
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Refill Gemex Υγρό Τζελ, Καλούπι και Αξεσουάρ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το σετ προορίζεται ως πακέτο αναπλήρωσης / συμπλήρωσης για χρήση με το Παίζω & Δημιουργώ Τζελ & Αξεσουάρ Για Το Εργαστήριο Κοσμημάτων Gemex Magic Shell Για 5+ Χρονών. Περιεχόμενα: - 25gr Gel - 1 Καλούπι - 1 Σετ Διακοσμητικά (Τυχαία)
as company
Κωδ.: 1080-88994
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψεως - LED φώτα - Urban σχεδιασμός - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 12km/h - Τρία Χρώματα: Πράσινο, Κόκκινο, Κίτρινο Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Supercolor με θέμα Disney Classic. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. Τεμάχια Παζλ: 3x48 Σειρά: Supercolor Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 27x18,5cm Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-25285
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,49 €
Το SHOKO X-Speed Light Fantasy είναι ένα scooter νέας γενιάς! Ασφαλές, πρακτικό, ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο κι εντυπωσιακό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν ατελείωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλειά τους. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (66εκ-80εκ) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει. Αναδιπλούμενο: Αναδιπλώνει με ένα μόνο τράβηγμα της λαβής, έως ότου κλειδώσει και ασφαλίσει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση μετά τη βόλτα. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. Led φως: Το κόκκινο, μπλε και πράσινο LED φως στις ρόδες δίνει μία έξτρα διασκεδαστική νότα στις βόλτες και αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα. Το φως δε λειτουργεί με μπαταρίες. Fantasy σχέδιο: Το εντυπωσιακό fantasy σχέδιο του deck χαρίζει στο πατίνι ακόμη πιο εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση για βόλτες με στυλ. Το SHOKO X-Speed Light Fantasy στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της ισορροπίας των παιδιών, αλλά και στο συνολικό συντονισμό μερών του σώματός τους. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους. Ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150cm. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO - CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών, με μέγιστο βάρος έως 50 κιλά. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι,αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 Scooter Shoko και εγχειρίδιο οδηγιών.
Shoko
Κωδ.: 5004-50510
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο Star Rush! Με πλήρη έλεγχο λειτουργίας 2,4 Ghz και ανθεκτικά ελαστικά, το Star Rush στρίβει και αγωνίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με ακρίβεια και ταχύτητα. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:28 - Αγωνιστικό αμάξωμα - Urban σχεδιασμός - Πλήρης έλεγχος λειτουργίας 2,4Ghz - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 8km/h Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20640
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color με θέμα Peppa Pig. Τα διακριτικά φινιρίσματα και τα πρωτότυπα εφέ μετατρέπουν το κλασικό παιδικό χόμπι σε μια σύγχρονη, συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μοναδικές δημιουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την παιδική κρεβατοκάμαρα. Μια τεράστια ποικιλία από παζλ ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά για να τα βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα τους καθώς και τις λογικές και χειρωνακτικές τους δεξιότητες. Εικόνες με ζωηρά ελκυστικά χρώματα, που απεικονίζουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για ώρες διασκέδασης με φίλους και οικογένεια. Συντονισμένα με τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τα παζλ Clementoni φτιάχνονται με εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση από τυχόν συστατικά που περιέχουν ρύπους. - Τεμάχια Παζλ: 2x60 - Σειρά: Supercolor - Διαστάσεις Ολοκληρωμένου Παζλ: 27x19cm - Κατασκευάζεται στην Ιταλία - Τυπωμένο σε αντιθαμβωτικό χαρτί - Κομμάτια από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι
Κωδ.: 1200-24793
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,49 €
Έτοιμοι για ένα μαγικό ταξίδι στο διάστημα; Με το AS Magnet Box Πλανητάριο το παιδί εξερευνεί & εξοικειώνεται με το ηλιακό σύστημα. Πλανήτες, αστερισμοί, δορυφόροι, αστροναύτες, παρέχονται σε μορφή μαγνητών για τοποθέτηση στο μαγνητικό ξύλινο χάρτη του ηλιακού συστήματος. Μάθετε την απόσταση των πλανητών από τον ήλιο & τη διάμετρό τους, χάρη στην εκπαιδευτική αφίσα που περιλαμβάνεται. Ιδανικό για δώρο για κάθε παιδί που ενδιαφέρεται να μάθει τι υπάρχει πέρα από το δικό μας πλανήτη. Το πλανητάριο λειτουργεί επίσης και ως ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο αφού διαθέτει κορδόνι για να μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο. Περιλαμβάνει Ξύλινη μαγνητική βάση Εκπαιδευτική αφίσα 30 μαγνήτες Φύλλο με αυτοκόλλητα Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
as company
Κωδ.: 1029-64062
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ζήσε όλη την εμπειρία της περιποίησης στο σαλόνι ομορφιάς Κουβαροζωάκια. Πάρε τη μηχανή και κούρεψε τη γούνα τους! Έπειτα, λούσε τα, στέγνωσε τα, χτένισε τα και πρόσθεσε μοντέρνα αξεσουάρ για να τα κάνεις να δείχνουν ξεχωριστά! Μπορείς ακόμα και να βάψεις τα νύχια τους! Προτιμάς μοβ ή ροζ σκυλάκι να υιοθετήσεις; Διάλεξε το χρώμα και ανακάλυψε τη ράτσα του. Θα είναι Yorkie ή Frenchie;
as company
Κωδ.: 1863-30112
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Αυτά τα μικρά ζωάκια χρειάζονται κούρεμα! Χρησιμοποίησε το ψαλίδι που περιλαμβάνεται για να κουρέψεις τη γούνα του και να αποκαλύψεις το χαριτωμένο ζωάκι φιλαράκι σου! Πάρε τα παντού μαζί σου με το μοναδικό τσαντάκι, σύλλεξε και τα 16 ζωάκια με 4 επίπεδα σπανιότητας: - Κοινό: Μονόχρωμο τρίχωμα - Ασυνήθιστο: Δίχρωμο όμπρε τρίχωμα - Σπάνιο: Glittery τρίχωμα και μάτια - Υπερ-Σπάνιο: Πολύχρωμο τρίχωμα και μάτια Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 1 μυστηριώδες Κουβαροζωάκι Μωράκι Σαλόνι Ομορφιάς, 1 τσαντάκι, 1 ψαλίδι, 1 χτένα και 1 φυλλάδιο συλλέκτη.
as company
Κωδ.: 1863-30161
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Το SHOKO X-Speed Light Fantasy είναι ένα scooter νέας γενιάς! Ασφαλές, πρακτικό, ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο κι εντυπωσιακό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν ατελείωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλειά τους. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (66εκ-80εκ) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει. Αναδιπλούμενο: Αναδιπλώνει με ένα μόνο τράβηγμα της λαβής, έως ότου κλειδώσει και ασφαλίσει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση μετά τη βόλτα. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. Led φως: Το κόκκινο, μπλε και πράσινο LED φως στις ρόδες δίνει μία έξτρα διασκεδαστική νότα στις βόλτες και αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα. Το φως δε λειτουργεί με μπαταρίες. Fantasy σχέδιο: Το εντυπωσιακό fantasy σχέδιο του deck χαρίζει στο πατίνι ακόμη πιο εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση για βόλτες με στυλ. Το SHOKO X-Speed Light Fantasy στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της ισορροπίας των παιδιών, αλλά και στο συνολικό συντονισμό μερών του σώματός τους. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους. Ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150cm. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να "εντυπωσιάσουν" με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 Scooter Shoko και εγχειρίδιο οδηγιών.
Shoko
Κωδ.: 5004-50509
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost Monster Stunt για απίστευτα κόλπα! Οδήγησε το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Monster Stunt και κάνε απίστευτα ακροβατικά! Εύκολο στην οδήγηση, με τη μικρή ρόδα στο επάνω μέρος να επιτρέπει μεγαλύτερη σταθεροποίηση! Ειδικά σχεδιασμένο για μοναδικές μανούβρες! Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Με ειδική ρόδα σταθεροποίησης RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 15m 10 km/h Οδήγησέ το και μάθε όλα τα κόλπα! Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20241
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Σάρωσε όλα τα τερέν με κίνηση 360° με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 360 Tornado! Η πολύ μεγαλύτερη έκδοση του αγαπημένου Exost Cross 360 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης με εντυπωσιακές μανούβρες και κίνηση 360 μοιρών. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε έως και 10 αντιπάλους! Τα ελαστικά του φουσκώνουν με την τρόμπα (περιλαμβάνεται) και απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Kλίμακα 1:10 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Αμάξωμα διπλής όψης RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Τρόμπα για φούσκωμα ελαστικών 15km/h Σαρώνει όλα τα τερέν με κίνηση 360! Σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Robo DR7! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ με 7 λειτουργίες. Λέει ιστορίες, οι κινήσεις του προγραμματίζονται, έχει πλήρη έλεγχο λειτουργίας, μιλάει, κάνει quiz, χορεύει και παίζει μουσική. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Robo DR7 και ένα έξυπνο χειριστήριο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand. Όλες οι λειτουργίες και εντολές είναι στα ελληνικά!
silverlit
Κωδ.: 7530-88046
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Kombat Mega! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες πρέπει να φανταστούν ότι το πάτωμα είναι λιωμένη καυτή λάβα! Περιστρέψτε τον τροχό χρωμάτων και πηδήξτε στα σωστά σημεία με ασφάλεια. Το παιχνίδι προωθεί τη σωματική δραστηριότητα, αναπτύσσει τη φαντασία και τον ενθουσιασμό! - Σωματική δραστηριότητα: Τα παιδιά πηδούν και παίζοντας βελτιώνουν τη δύναμη, την ισορροπία και την αντοχή τους! - Διασκέδαση για όλους! Κάθε παιδί ή ενήλικας θα διασκεδάσει παίρνοντας μέρος σε αυτό το γρήγορο και εύκολο παιχνίδι! - It's party time! Παίξτε το στο επόμενο πάρτι σας. Εύκολοι κανόνες, γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι! Μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν με αυτό το παιχνίδι! Αριθμός Παικτών: 2-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 25 μαλακά, ανθεκτικά και αντιολισθητικά πλακίδια - 27 κάρτες δοκιμασιών - 1 τροχό χρωμάτων
as games
Κωδ.: 1040-26479
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το SHOKO SC-PRO είναι ένα πατίνι για κόλπα! Μοντέρνο, δυναμικό και με υψηλές αντοχές, είναι ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση από παιδιά που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση πατινιού και να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Ιδανικό για την πρώτη μετάβαση παιδιών από πατίνια με 3 ρόδες σε αυτά με 2 ρόδες, αλλά και για πιο εξοικειωμένα παιδιά που θέλουν πλέον να διασκεδάζουν με την παρέα τους κάνοντας πατίνι. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 2 θέσεις (70cm - 80cm), για μεγαλύτερη άνεση αλλά και για να συντροφεύει το παιδί μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο ατσάλινος σκελετός, η αντιολισθητική του βάση, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο και ελαφρύ: Η φαρδιά αντιολισθητική βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. 360ο στροφή: Η δυνατότητα του τιμονιού να στρίβει 360ο , oι PU ρόδες 120mm και τα ABEC-5 ρουλεμάν διευκολύνουν την οδήγηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αλλά και βοηθούν τα μεγαλύτερα παιδιά να εξασκηθούν σε φιγούρες. Το SHOKO SC-PRO συντροφεύει το παιδί από 5 ετών έως και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας, εισάγοντάς το στην οδήγηση σε 2 ρόδες και βοηθώντας το να εξελίξει τις φιγούρες του. Έτσι, καταφέρνει να αναπτύξει στο έπακρο τις κινητικές του δεξιότητες με ασφάλεια. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα του εμφάνιση και το δυναμικό σχεδιασμό του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για παιδιά που τους αρέσει η δράση και θέλουν να ξεχωρίζουν! Ιδανικό για παιδιά 5 ετών και άνω με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150εκ. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του.
Shoko
Κωδ.: 5004-50508
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι στο φανταστικό κόσμο των λέξεων. Με πολλά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά ερωτήματα και διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα. Μπορεί να παιχτεί από 2 ή 4 άτομα. Καθώς τα παιδιά ολοκληρώνουν το διασκεδαστικό μονοπάτι του παιχνιδιού, μπορούν να εξασκήσουν τις δεξιότητες λεξικού και χωροταξικού προσανατολισμού. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63590
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα παζλ γεμάτο λεπτομέρειες, σχεδιασμένο να ενισχύει τη μαθηματική σκέψη, χάρη στα πολλά αντικείμενα που απεικονίζει. Το παιδί πρέπει να αναζητήσει, να μετρήσει και στη συνέχεια να γράψει τον αριθμό που ανιχνεύει. Υποστηρίζει την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της συγκέντρωσης και την παρατηρητικότητα. Με στυλό που σβήνει και πολλές κάρτες που απεικονίζουν τα στοιχεία από την αναζήτηση και την καταμέτρηση. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63277
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα προοδευτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Οι πολύχρωμες κάρτες γραφής προτρέπουν το παιδί να μάθει να γράφει και να διαβάζει. Ξεκινώντας από απλές ασκήσεις προγραφής, κάρτα με την κάρτα το παιδί μαθαίνει να συνδέει αντικείμενα με τα πρώτα γράμματα, κάνει εξάσκηση και γράφει πολλές λέξεις. Επιπλέον χάρη στον ειδικό μαρκαδόρο και το σφουγγαράκι, μπορεί να επαναλάβει τις ασκήσεις όσες φορές το επιθυμεί. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και κατηγοριοποίηση αντικειμένων (ισότητα, διαφορά, μέγεθος, οριοθέτηση στο χώρο) - Ανάγνωση και Γραφή - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Γράμματα από την αλφαβήτα - Σύνθεση λέξεων - Γραμματική - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Αριθμοί - Ποσότητες - Υπολογισμοί - Ανάγνωση και γραφή αριθμών - Συσχετισμός αριθμών/ποσοτήτων - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και κατάλληλων μέτρων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63778
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι επιτρέπει στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των βασικών συναισθημάτων. Όχι μόνο έννοιες, αριθμοί, ανάγνωση ή γραφή, αλλά συναισθήματα, αγάπη, φαντασία και διαίσθηση. Επειδή οι άνθρωποι είναι ένα συνδυασμός λογικής και συναισθήματος και έτσι η μάθηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Ο στόχος είναι να μαντέψει το παιδί το συναίσθημα που προκαλεί μια εικόνα στον παίκτη που είναι η σειρά του. Σχολιάζοντας την εικόνα και συζητώντας μεταξύ τους, τα παιδιά θα μπουν ο ένας στην θέση του άλλου γνωρίζοντας την έννοια της αντιπαράθεσης και της ενσυναίσθησης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι συνεργασίας, τα παιδιά κερδίζουν ή χάνουν μαζί. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63328
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Robo Kombat Viking! Τα αγαπημένα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά τώρα σε έκδοση Viking για ακόμα πιο σκληρή δοκιμασία! Αποσπώμενη πανοπλία. Δώσε την πιο δυνατή γροθιά σου για να αφαιρέσεις την πανοπλία του αντιπάλου σου. Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Μείνε όρθιος μέχρι το τέλος και βγες νικητής! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά - Αποσπώμενη πανοπλία 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία πρόκλησης (μάχη με Τεχνητή Νοημοσύνη) - Λειτουργία μάχης (παιχνίδι με φίλους) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 2 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ - 2 χειριστήρια προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88059
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!