Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 5+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 97-120 από 136

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 5+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Το SHOKO X-Speed Light είναι ένα scooter νέας γενιάς! Ασφαλές, πρακτικό, ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο κι εντυπωσιακό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν ατελείωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλειά τους. Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (66cm - 80cm) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει. Αναδιπλούμενο: Αναδιπλώνει με ένα μόνο τράβηγμα της λαβής, έως ότου κλειδώσει και ασφαλίσει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση μετά τη βόλτα. Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του. Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι. Led φως: Το κόκκινο, μπλε και πράσινο LED φως στις ρόδες δίνει μία έξτρα διασκεδαστική νότα στις βόλτες και αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα. Το φως δε λειτουργεί με μπαταρίες. Το SHOKO X-Speed Light στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της ισορροπίας των παιδιών, αλλά και στο συνολικό συντονισμό μερών του σώματός τους. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους. Ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150cm. Τι είναι τα SHOKO scooters Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους! Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια. Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του.
Shoko
Κωδ.: 5004-50503
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Πατίνι Avengers με 2 ρόδες για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με τους αγαπημένους σου ήρωες!
as company
Κωδ.: 5004-50196
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Music Star Hair Braider για να φτιάξεις τις πιο απίθανες πλεξούδες με 3 απλά και εύκολα βήματα. - Βάλτε τις άκρες από τις τούφες των μαλλιών σας στα γαντζάκια, πιέζοντας κάθε βάση προς τα κάτωκαι αφήνοντάς την να επανέλθει στην αρχικής της θέση. - Πιέστε το κουμπί προς τα πάνω για να κάνετε μονές λεπτές πλεξούδες.
Πιέστε το κουμπί προς τα κάτω για να κάνετε χοντρή πλεξούδα. - Κρατήστε και βγάλτε τα μαλλιά σας από τις βάσεις προσεκτικά και δέστε τις άκρες με τα λαστιχάκια. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 συσκευή για πλεξούδες - 25 λαστιχάκια - 4 glitter λαστιχάκια *Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AA(LR6) (Δεν Περιλαμβάνονται).
as company
Κωδ.: 1080-06518
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί τα ζώα και να δημιουργήσει νέα, αναπτύσσοντας τη φαντασία του! Οποιοδήποτε ζώο αποτελείται χάρη στον συνδυασμό δύο ή περισσότερων καρτών που σχηματίζουν τόσο το ζώο όσο και το όνομά του. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63271
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει 6 καρτέλες και 36 κάρτες με λέξεις. Με αυτό το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει τα πρώτα του αγγλικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο μέσα από κάρτες με όμορφες εικόνες. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63214
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει 26 εικονογραφημένες κάρτες και πίνακες γράψε-σβήσε. Με αυτό το παιχνίδι το παιδί είναι σε θέση να μάθει γραφή γραμμάτων και λέξεων σε κεφαλαία και πεζά γράμματα, αλλά και πλάγια γραφή. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63215
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Robo Dackel Jr. το διαδραστικό ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο με την κίνηση του χεριού αλλά και αισθητήρα αφής! Κούνησε το χέρι σου κοντά στο Robo Dackel Jr. δεξιά ή αριστερά και θα γυρίσει προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Το σώμα του ρομπότ μακραίνει φτάνοντας έως και τα 26 εκ. Έρχεται με ένα Έξυπνο Μπαλάκι, μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου και το Robo Dackel Jr. θα σε ακολουθεί όπου και αν πας. Πέτα το Έξυπνο Μπαλάκι στο έδαφος και το ρομπότ θα το ακολουθήσει και θα σου το φέρει πίσω! Χάιδεψε το και δες πως αντιδράει! Προχώρα και θα σε ακολουθήσει. Γαβγίζει και περπατάει σαν αληθινό κουταβάκι με LED φωτιζόμενα μάτια και αληθινά ηχητικά εφέ! Είναι απίθανο σαν αληθινό σκυλάκι! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Έξυπνο μπαλάκι-Το κρατάς και το Robo Dackel Jr σε ακολουθάει παντού - Λειτουργία με την κίνηση του χεριού - Λειτουργία με αισθητήρα αφής - Σώμα που μακραίνει έως και 70% - LED φωτιζόμενα μάτια - Αληθινά ηχητικά εφέ Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 Robo Dackel Jr. - 1 έξυπνο μπαλάκι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88578
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Exost Jump Stunt for incredible tricks! It has special Exost and Urban design tires. The package is converted into a 3 in 1 ramp for 3 different moves! 3 different types of accessories included for more fun! No batteries required. Exost RC Cars, from Silverlit, are a brand that has established its presence in Greece during the last years and are a byword for high quality. The range covers the need of children in different ages and respond even to the high expectations of the most demanding consumer through the modern design and the innovative functions.
exost
Κωδ.: 7530-20620
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Γνώρισε τις μεγαλύτερες αδερφές των HairDooz, τις Salondooz! 12 κούκλες σε μπουκάλι από άρωμα με καθρέφτη και αξεσουάρ. Ανοιξε κι ανακάλυψε! Νέα μαλλιά, απίθανα ρούχα!
as company
Κωδ.: 1013-78904
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Γνώρισε τις HairDooz. 12 κουκλίτσες που λατρεύουν τα μαλλιά τους. Ανοιξε το σαμπουάν και ανακάλυψε όλες τις εκπλήξεις. Ποιο είναι το χτένισμα τις δικής σου κούκλας; Σύλλεξέ τες όλες!
as company
Κωδ.: 1013-78522
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 6,99 €
Η αγαπημένη σου, κρεμώδης, ζουληχτή χλαπάτσα Slimy Sweet Ice Dream σε κυπελάκι παγωτού, σε λαχταριστή απόχρωση μονόκερου με χρωματιστή τρούφα για μαγικά αποτελέσματα! Ανάμιξε την, ζούληξε την και φτιάξε το πιο ονειρεμένο Unicorn παγωτό!
as company
Κωδ.: 1863-33918
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Αυτοκίνητο Exost Jump για απίθανα κόλπα! Ένα friction αυτοκίνητο με τριβή υψηλής ταχύτητας χωρίς μπαταρίες! Σπρώξε προς τα πίσω, επιτάχυνε και κάνε απίθανα ακροβατικά και άλματα. Η συσκευασία μετατρέπεται σε ράμπα αναπήδησης. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Αυτοκίνητο υψηλής ταχύτητας με τριβή - Δεν απαιτούνται μπαταρίες - Επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία - Urban σχεδιασμός - Αποκλειστικά ελαστικά Exost - 6 διαφορετικά σχέδια Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 αυτοκίνητο Exost Jump - Συσκευασία που μετατρέπεται σε ράμπα αναπήδησης - Ενημερωτικό φυλλάδιο Exost Jump, σειρά με friction αυτοκίνητα με την υπογραφή και την ποιότητα της Exost. Η πρώτη σειρά χωρίς μπαταρίες! Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20616
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Χλαπάτσα με Συλλεκτική Φιγούρα Γοργόνα! 12 για να συλλέξεις! 3 διαφορετικές στρώσεις αφράτης χλαπάτσας στο βαζάκι, 2 μεταλλικά χρώματα και η νέα χλαπάτσα Alpaca. Ανάμιξε και δημιούργησε το δικό σου χρώμα. Σύλλεξε τες όλες!
as company
Κωδ.: 1863-33915
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Νέα Χλαπάτσα με Συλλεκτική Φιγούρα Dino! 12 για να συλλέξεις! 3 διαφορετικές στρώσεις αφράτης χλαπάτσας στο βαζάκι, 2 μεταλλικά χρώματα και η νέα χλαπάτσα Alpaca. Ανάμιξε και δημιούργησε το δικό σου χρώμα. Σύλλεξέ τες όλες!
as company
Κωδ.: 1863-33913
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Ανακάλυψε τις ζουληχτές και απολαυστικές χλαπάτσες Sweet Slimy ροφήματα! 2 διαφορετικά ροφήματα, για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο: - Χλαπάτσα Slimy Sweet Flaffuccino: Παίξε με την πιο αφράτη και ελαστική χλαπάτσα Slimy Sweet Flaffuccino. Δύο διαφορετικά χρώματα χλαπάτσας Slimy μέσα στη συσκευασία, ό,τι πιο απολαυστικό σαν αληθινό flaffuccino! - Χλαπάτσα Slimy Sweet Milkshake: Παίξε με την πιο αφράτη και ελαστική χλαπάτσα Slimy Sweet Milkshake. Ανάμιξε με τα sprinkles που περιλαμβάνονται και δημιούργησε το πιο απολαυστικό slimy milkshake! - Σε 2 υπέροχα χρώματα - Μωβ - Ροζ Χαρακτηριστικά: - Φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens - Ελβετική φόρμουλα
as company
Κωδ.: 1863-33467
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Ανακάλυψε την πιο απίθανη και απολαυστική χλαπάτσα Slimy σε κυπελάκι παγωτού! Το πιο κρεμώδες Slimy, μοιάζει σαν αληθινό παγωτό! Σύλλεξε τα όλα, ανάμειξε τα και φτιάξε το δικό σου μοναδικό Slimy παγωτό! Σε 4 μοναδικά χρώματα και αρώματα: - Πράσινο (μέντα) - Ροζ (φράουλα) - Καφέ (σοκολάτα) - Κίτρινο (βανίλια) Χαρακτηριστικά: - Δερματολογικά ελεγμένο - Φυσικό και ασφαλές - Χωρίς parabens
as company
Κωδ.: 1863-33459
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 3,99 €
Νέα Χλαπάτσα με Συλλεκτική Φιγούρα Unicorn! 12 για να συλλέξεις! 3 διαφορετικές στρώσεις αφράτης χλαπάτσας στο βαζάκι, 2 μεταλλικά χρώματα και η νέα χλαπάτσα Alpaca. Ανάμιξε και δημιούργησε το δικό σου χρώμα. Σύλλεξέ τες όλες!
as company
Κωδ.: 1863-33911
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Γύρισε την διπλή κλεψύδρα και δες τον Αφρό σου να τρέχει, είναι ζωντανός, είναι Foam Alive! Χρησιμοποίησε την κλεψύδρα ξανά και ξανά! Περιέχει 100gr προϊόντος (50gr σε κάθε χρώμα) Διαθέσιμα χρώματα - Μωβ - Πράσινο
as company
Κωδ.: 1863-59040
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 4,99 €
Με το Ztringz μπορείς να φτιάξεις με τα χέρια σου όσα μπορείς να φανταστείς! Θα το βρεις στα χρώματα του ουράνιου τόξου και σου υπόσχεται ατέλειωτη διασκέδαση! Επισκέψου την Ακαδημία Ztringz τώρα!
as company
Κωδ.: 1863-10107
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 2,99 €
Τώρα και τα μικρότερα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με το πιο συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων! Μία ειδική έκδοση, όπου τα παιδιά καλούνται να ανακαλύψουν Τι ζωάκι είναι, κάνοντας ερωτήσεις κλειστού τύπου στους συμπαίκτες τους. Ζω στη Ζούγκλα; Έχω φτερά; Μήπως έχω ρίγες; Οι παίκτες χρησιμοποιούν τις κάρτες στοιχείων που τους βοηθούν να κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις και τον χάρτη με τα ζωάκια, για να περιορίσουν τις επιλογές τους! Το παιδί όχι μόνο θα διασκεδάσει, αλλά ταυτόχρονα θα γνωρίσει τα ζώα και θα κατανοήσει το περιβάλλον στο οποίο ζουν! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 4 στεφάνια 24 καρτέλες με ζωάκια 1 χάρτης με ζωάκια 32 χάρτες στοιχείων Φυλλάδιο οδηγιών
as games
Κωδ.: 1040-21144
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Προσέξτε, τα τερατάκια είναι ελεύθερα! Μην τα αφήσετε να ξεφύγουν! Όποιος βλέπει το τερατάκι, γρήγορα το πιάνει με το βεντουζοχεράκι του. Παρατήρησε προσεκτικά τι δείχνει το τερατομίξερ, γιατί τα τερατάκια μοιάζουν τόσο πολύ! Όποιος πιάσει πρώτος 5 τερατάκια, κερδίζει στο πιο διασκεδαστικό κυνήγι! Τα άτακτα Τερατάκια είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τερατάκια για μικρούς και μεγάλους! Με το πάτημα ενός κουμπιού, το τερατομίξερ περιστρέφει κάθε ένα από τα τρία επίπεδα εικόνων. Μόλις σταματήσει, οι εικόνες κλειδώνουν σε τυχαία θέση και δείχνουν ένα από τα τερατάκια που απεικονίζονται στις κάρτες. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί γρήγορα να βρει την κάρτα που αντιστοιχεί στο τερατάκι που δείχνει το τερατομίξερ και να την πιάσει με το βεντουζοχεράκι του, πριν από τους υπόλοιπους. Το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το παιδί να εξασκήσει διάφορες δεξιότητες, όπως αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων και συντονισμό ματιού-χεριού. Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει Βεντουζοχεράκια Κάρτες με τερατάκια με διαφορετικά χαρακτηριστικά Φανταστικό τερατομίξερ (Δεν απαιτούνται μπαταρίες)
as games
Κωδ.: 1040-20195
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Junior έκδοση του γνωστού Τικ Τακ Μπουμ προσφέρει γέλιο και χαρά σε παίκτες μικρότερης ηλικίας. Ένα παιχνίδι γρήγορο και διασκεδαστικό, με ειδικά σχεδιασμένες κάρτες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την πρώιμη ανάπτυξη του παιδιού. Ενεργοποίησε τη βόμβα, γύρισε την κάρτα και σκέψου γρήγορα ένα αντικείμενο που να σχετίζεται με την εικόνα της κάρτας. Δώσε τη βόμβα στον επόμενο παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να ονομάσει ένα διαφορετικό αντικείμενο για την ίδια εικόνα. Ξεφορτώσου τη βόμβα πριν σκάσει στα χέρια σου! Προσοχή: Ο χρόνος ανατίναξης είναι τυχαίος και έτσι η βόμβα μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή! Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 1 ηλεκτρονική βόμβα 55 εικονογραφημένες κάρτες
as games
Κωδ.: 1040-20161
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Η Λιχούδα γιαγιά αγαπά τόσο πολύ τα μπισκότα που μπορεί να κοιμηθεί με τον δίσκο στην αγκαλιά της! 12 διαφορετικά πεντανόστιμα μπισκότα. Αποστολή σου είναι να πάρεις ένα μπισκότο κάθε είδους από το δίσκο της όσο πιο προσεκτικά μπορείς! Γύρισε τον τροχό και δες τι πρέπει να κάνεις. Να πάρεις ένα μπισκότο από τον δίσκο Να επιστρέψεις ένα μπισκότο στον δίσκο Να χάσεις τη σειρά σου Να πάρεις ένα μπισκότο από έναν άλλο παίκτη Μία λάθος κίνηση και η γιαγιά θα ξυπνήσει! Πρόσεχε, θα πεταχτεί η μασέλα της! Θα ρισκάρεις για ένα μπισκότο; Η γιαγιά ξυπνάει σε ανύποπτο χρόνο κάθε φόρα κι έτσι διατηρείται η αγωνία και ο ενθουσιασμός σε κάθε γύρο παιχνιδιού! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει Τη γιαγιά Μπισκότα 1 τροχό
as games
Κωδ.: 1040-20197
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
H junior έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου Μυστήρια στο Πεκίνο! 24 μυστήρια και 5 ύποπτοι σε περιμένουν να λύσεις τα πιο παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στους δρόμους του Πεκίνο. Ποιος έσπασε το πορσελάνινο βάζο; Ποιος έριξε το κόκκινο κρασί; Ο Σιν Σον ή μήπως ο μυστηριώδης Πατ Κιουτ; Οι καλύτεροι κατάσκοποι καλούνται να βοηθήσουν ώστε να λύσεις τα μυστήρια και να πιάσεις τους ενόχους! Συνάντησε τους κατοίκους της περιοχής και ρώτησέ τους. Υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τον ένοχο. Έχει σκουλαρίκι; Φοράει καπέλο; Μήπως έχει μουστάκι; Χρησιμοποίησε τον κόκκινο αποκωδικοποιητή για να αποκαλύψεις τα χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν στη σύλληψη. Βρες τον ένοχο πρώτος, έλεγξε αν έχεις δίκιο με την ειδική κάρτα-μάσκα και κέρδισε! Αριθμός Παικτών: 2-4 Καταλληλότητα Ηλικίας: 5+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 24 κάρτες μυστηρίων 42 κάρτες μαρτύρων 18 κάρτες αντικειμένων 12 κάρτες τυχερά μπισκότα 1 κάρτα-μάσκα ποιος το έκανε 1 λίστα ενόχων 1 κινέζικο δράκο 1 κόκκινο αποκωδικοποιητή 1 μεγεθυντικό φακό 1 μπλοκ έρευνας Οδηγίες
as games
Κωδ.: 1040-10018
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!