Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 6 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 10 months+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
  3. Ηλικία 9 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 49-54 από 54

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 6 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 10 months+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
  3. Ηλικία 9 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
Λεωφορειάκι Disney Baby με 9 πολύχρωμα τουβλάκια σε 6 διαφορετικά σχήματα. Το λεωφορειάκι χρησιμεύει και σαν αποθηκευτικό μέσο και έχει πρακτική λαβή. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-14395
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Πάγκος εργασίας κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένα υλικά με προσεγμένο σχεδιασμό και στυλ για νέες, φανταστικές κατασκευές! Περιέχει 3 εργαλεία και 6 αξεσουάρ που διασκεδάζουν το παιδί όπως τα ανακαλύπτει, εξασκούν το συντονισμό ματιών-χεριών, τη λογική και τις χειρωνακτικές του δεξιότητες. Ο πάγκος μετατρέπεται σε δοχείο για αποθήκευση εργαλείων και αξεσουάρ, με βολική λαβή για εύκολη μετακίνηση. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17042
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Με 6 πολύχρωμα σχήματα: Κύλινδρο Τρίγωνο Τετράγωνο Λουλούδι Αστέρι Καρδιά Το παιδί μπορεί να τα εισάγει στο καπάκι από το κουβαδάκι. Με λαβή και ειδικά σχεδιασμένο καπάκι για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση των παιχνιδιών Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Ο κόσμος των ενηλίκων αποκτά νόημα και ενδιαφέρον! Τα παιδιά μιμούνται τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των γονιών τους μέσα από το laptop που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτά! Τα εφέ φωτισμού, η οθόνη-καθρέπτης , οι τυπικοί ήχοι στον κόσμο των υπολογιστών και ο σχεδιασμός ενός πραγματικού φορητού υπολογιστή απελευθερώνουν τη φαντασία του παιδιού! Με 5 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες μπορεί να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση με τους φίλους του τα ζωάκια, να ακούσει μουσική, να κοιτάξει εικόνες και να κάνει υπολογισμούς σε μια αριθμομηχανή. Ελαφρύ για να το έχετε πάντα μαζί σας! Διδάσκει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, σχήματα, αριθμούς και χρώματα εικονογραφημένων φρούτων, αλλά και μικρές λέξεις χάρη στα αστεία ποιηματάκια και τραγούδια. - Ενισχύει την ανάπτυξη της γλώσσας: πατώντας τα μεγάλα πλήκτρα και κουμπιά αφής, το παιδί μπορεί να ακούσει τραγούδια και ποιηματάκια που το βοηθούν να μάθει γράμματα, αριθμούς, σχήματα και χρώματα. Το προσεγμένο και γεμάτο ζωντάνια ηχητικό περιεχόμενο υποστηρίζει την ανάπτυξη της γλώσσας του παιδιού. - Διασκεδαστικό και ελκυστικό: οι δραστηριότητες του φορητού υπολογιστή προσελκύουν το παιδί με μουσική και τραγούδια. Το παιδί μπορεί επίσης να πειραματιστεί με διαφορετικές εκφράσεις του προσώπου χάρη στον άθραυστο καθρέφτη στην οθόνη. - Διεγείρει το παιχνίδι φαντασίας: το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει το Baby Laptop για να προσποιηθεί ότι δουλεύει ακριβώς όπως η μαμά και ο μπαμπάς! Είναι το δικό του laptop φτιαγμένο ειδικά για αυτό με μουσική, φως, ήχους και δραστηριότητες που στοχεύουν στη διέγερση της περιέργειάς του και στηρίζουν την ανάπτυξή του. - Ενισχύει τη σωματική και αισθητηριακή ανάπτυξη: το Baby Laptop βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής και αισθητηριακής ανάπτυξης με τα εφέ φωτισμού, το πληκτρολόγιο αφής και τα ανάγλυφα σύμβολα, τους ήχους και τη μουσική του. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν διαφορετικές κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου και προσφέρει διαφορετικά ερεθίσματα για κάθε δραστηριότητα. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63375
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ξεκινήστε το ταξίδι σας στον κόσμο της μάθησης γνωρίζοντας τον Μάκη Αυτοκινητάκη! Αυτό το διασκεδαστικό αυτοκίνητο είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο δραστηριοτήτων. Έχει 3 διαδραστικά κουμπιά και 4 χρωματιστά σχήματα. Πατώντας τα κουμπιά στην οροφή του αυτοκινήτου ή τοποθετώντας τα σχήματα στις εσοχές, το παιδί μαθαίνει τα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Το προσαρμοσμένο κορδόνι επιτρέπει στο παιδί να το σύρει και να κάνει τις πρώτες του βόλτες, ενώ τα διαδραστικά κουμπιά κάνουν τη μάθηση παιχνίδι! Καθώς κάθεται και παίζει, μπουσουλάει, περπατάει και τραβάει το αυτοκινητάκι. Ο χώρος αποσκευών ανοίγει ώστε το παιδί να μπορεί να πάρει τα σχήματα και να ξεκινήσει πάλι! Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν και διασκεδάζουν το παιδί όπως κουμπάκια, σχήματα και τροχοί: - Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες και την οπτική αντίληψη - Αναπτύσσει τη φαντασία και την αφήγηση ιστοριών - Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη - Ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης για το παιδί Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63265
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο, γεμάτο με χαρούμενους ήχους και μουσική. Βοηθά στην ανάπτυξη των χειρονακτικών δεξιοτήτων και στο συντονισμό χεριών-ματιών. Η βεντούζα στον πάτο διευκολύνει την ασφάλεια του παιχνιδιού επάνω στο τραπέζι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17915
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!