Παιχνίδια

Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 6 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 10 months+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια

Προϊόντα 1-24 από 26

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Έχετε επιλέξει:
  1. Ηλικία 6 months + Διαγραφή Αυτού του Είδους
  2. Ηλικία 10 months+ Διαγραφή Αυτού του Είδους
Ένας κύβος γεμάτος ανάγλυφες υφές για εξερεύνηση, πολλές δραστηριότητες για την τόνωση των χειρωνακτικών δεξιοτήτων του παιδιού και 4 μαλακά τούβλακια για παιχνίδι. Κάθε όψη του κύβου αισθήσεων Clemmy έχει και μια δραστηριότητα για εξερεύνηση και επαφή, ποικίλες υφές για ανακάλυψη και εξογκώματα Clemmy τα οποία μπορούν να αποτελέσουν βάση παιχνιδιού. Το παιδί μπορεί να εισάγει τα τούβλακια μέσα από τη διάτρητη πλευρά και να τα ανακτήσει ανοίγοντας τη μικρή πόρτα με τις μπάλες που θα σπρώξει. Η μαλακή κατασκευή αναπηδά πάνω και κάτω όταν πατηθεί ο διακόπτης διασκέδασης . Ο κύβος Clemmy διεγείρει την ανάπτυξη των αισθήσεων και τον συντονισμό κινήσεων. Χαρακτηριστικά : - Αισθητηριακός κύβος 6 πλευρών. - Κάθε πλευρά έχει διαφορετική υφή και χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν την εξερεύνηση. - Περιλαμβάνει 4 μαλακά τουβλάκια Clemmy - Τα τουβλάκια Clemmy συμβάλλουν στην πολυαισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού καθώς και στη χειρονακτική επιδεξιότητα. - Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
as company
Κωδ.: 1033-17902
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα ωραίο μικρόφωνο με ήχους, σχεδιασμένο να διεγείρει τη δημιουργικότητα και να συνοδεύει το παιδί στις πρώτες του εμπειρίες με τη μουσική και το τραγούδι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17913
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Σκυλάκι με αισθητηριακές υφές, καπάκι με εγκοπές τεμαχίων και 4 μαλακά τουβλάκια.​ Οι δραστηριότητες αυτές βοηθούν στην ανάπτυξη των λογικών συνδέσεων, της επιδεξιότητας και του συντονισμού ματιού-χεριού. Επίσης, οι ανάγλυφες υφές διεγείρουν την ανάπτυξη της αφής.​ Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
as company
Κωδ.: 1033-17904
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό βιβλίο που μιλάει για μάθηση με συντροφιά από ζώα της φάρμας!​ Γυρνώντας τις σελίδες και πατώντας το κουμπί με το φως στην οροφή του φάρμας, το παιδί μπορεί να γνωρίσει τα ζώα και τους ήχους τους, να ανακαλύψει τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς και τα σχήματα.​ Ένα βιβλίο γεμάτο διασκεδαστικούς ήχους, τραγούδια και πολύχρωμες ζωγραφιές σε θέμα "φάρμα".​ Το φως διδάσκει επίσης τα παιδιά, να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ 'on' και 'off'.​ Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63723
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Συρόμενο μονόκερος. Ένας γλυκός διαδραστικός μονόκερος. Το παιδί μπορεί να ακούσει αληθινούς ήχους και πολλές μελωδίες πατώντας το πλήκτρο στη σέλα. Ακόμη, μπορεί να σύρει τον μονόκερο από το κορδόνι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17813
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Ενα παιχνίδι για τη μικρή ηλικία που προωθεί την εκμάθηση σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Το μωρό θα διεγείρει τις αισθήσεις του και θα αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Ένα ιδανικό παιχνίδι συντονισμού και λογικής, για χρήση στο δωμάτιο ή στο μπάνιο .Ένα παιχνίδι πρώιμης εκμάθησης που βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τη λογική του μωρού. Ο συντονισμός χεριού-ματιού διεγείρεται όταν το μωρό πρέπει να φωλιάσει αυγά. Ένα τέλειο παιχνίδι για να δουλέψει το παιδί στην αναγνώρισή του χρωμάτων και σχημάτων. Το μωρό μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Κάθε αστείο κοχύλι έχει διαφορετικές τρύπες για να ρέει ένα ρεύμα νερού. Ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να βοηθήσετε το μωρό να μάθει για το νερό. Αποτελείται από 5 διαφορετικά χρωματιστά αυγά. Πατώντας στο κεφάλι ενός από τα αστεία αυγά, εκπέμπεται ένας μικρός ήχος. Το μωρό θα αφυπνίσει την ηχητική του οξύτητα ενώ θα κατανοήσει τις συνέπειες των συνεπειών της πράξης του. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73564
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που αποτελείται από 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το παιδί ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους και το παιδί δεν βαριέται ποτέ! Χάρη στο σύστημα αλληλασφάλισης και το συμπαγές του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Τέλειο δώρο για μικρά παιδιά και ιδανικό για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παιδιού σε μεγάλα οικογενειακά ταξίδια. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73563
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Εκπαιδευτικό διπλό παιχνίδι!!! 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το νήπιο ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους για να μην το βαριέται ποτέ το νήπιο. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73560
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με δύο από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Πριγκίπισσας της Disney και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πολλές από τις δικές τους ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17843
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με τους χαρακτήρες της Disney Simba και Dumbo και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να επιτρέπει στο παιδί να δημιουργήσει πολλές ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17817
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού. Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 20 μαλακά τουβλάκια σε πρακτικό πλαστικό κουβαδάκι για να τα αποθηκεύετε και να τα μεταφέρετε μαζί σας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-63087
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 12 μαλακά τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-14706
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Ενα παιχνίδι για τη μικρή ηλικία που προωθεί την εκμάθηση σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Το μωρό θα διεγείρει τις αισθήσεις του και θα αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Ένα ιδανικό παιχνίδι συντονισμού και λογικής, για χρήση στο δωμάτιο ή στο μπάνιο .Ένα παιχνίδι πρώιμης εκμάθησης που βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τη λογική του μωρού. Ο συντονισμός χεριού-ματιού διεγείρεται όταν το μωρό πρέπει να φωλιάσει αυγά. Ένα τέλειο παιχνίδι για να δουλέψει το παιδί στην αναγνώρισή του χρωμάτων και σχημάτων. Το μωρό μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Κάθε αστείο κοχύλι έχει διαφορετικές τρύπες για να ρέει ένα ρεύμα νερού. Ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να βοηθήσετε το μωρό να μάθει για το νερό. Αποτελείται από 5 διαφορετικά χρωματιστά αυγά. Πατώντας στο κεφάλι ενός από τα αστεία αυγά, εκπέμπεται ένας μικρός ήχος. Το μωρό θα αφυπνίσει την ηχητική του οξύτητα ενώ θα κατανοήσει τις συνέπειες των συνεπειών της πράξης του. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73080
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
6 αυγουλάκια μαζί με τις 6 θήκες τους. Το παιδί μπορεί να στοιβάζει τη μία θήκη επάνω στην άλλη μαζί με τα αυγά, να ταιριάζει τα αυγουλάκια μεταξύ τους ανάλογα με τα χρώματα και να κάνει cheep-cheep ήχους. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73083
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που αποτελείται από 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το παιδί ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους και το παιδί δεν βαριέται ποτέ! Χάρη στο σύστημα αλληλασφάλισης και το συμπαγές του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Τέλειο δώρο για μικρά παιδιά και ιδανικό για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παιδιού σε μεγάλα οικογενειακά ταξίδια. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73081
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού. Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 24 μαλακά τουβλάκια σε πρακτικό σακουλάκι με φερμουάρ που μεταφέρεται εύκολα για να το έχετε παντού μαζί σας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-14889
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Ένα πρωτότυπο αισθητηριακό αυτοκίνητο με υφές όπως τα αυθεντικά Clemmy τουβλάκια για μια εμπειρία παιχνιδιού και αισθήσεων. Το παιδί μπορεί να αγγίξει και να ανακαλύψει τις διαφορετικές υφές και σχήματα. Το αυτοκίνητο τη Clemmy έχει μαλακά αντικείμενα να εξερευνήσει και να αγγίξει , για να ανακαλύψει τι διαφορετικές μορφές και τις ανάγλυφες υφές. Περιλαμβάνει ένα σετ από ζωάκια και ένα βιβλιαράκι με 10 μαλακά premium τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17174
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Κουδουνίστρα-Χνουδωτό με τον αγαπημένο ήρωα Mickey ιδανική για την περίοδο οδοντοφυϊας του μωρού. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17165
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Η Νένα το Αρκουδάκι θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι του παιδιού για πολλές αγκαλιές! Μαλακό αρκουδάκι με 5 διαδραστικά κουμπιά για να μάθει το παιδί τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα. Η Νένα το Αρκουδάκι βοηθάει το παιδί να αναγνωρίσει πολλές νέες λέξεις χάρη στα χαρούμενα τραγουδάκια και τα αστεία ποιηματάκια. 5 διαδραστικά κουμπιά: Μαθαίνει τα πρώτα γράμματα, τους πρώτους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα Οι ιστορίες της Νένα: Πολλά χαρούμενα ποιήματα και τραγουδάκια Ασφάλεια: Μαλακό, μη τοξικό ύφασμα, για ασφαλείς αγκαλιές! Εφέ φωτισμού: Με μία μεγάλη διαδραστική καρδιά που φωτίζεται! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Η γλυκιά φωνή της Νένα προσελκύει την προσοχή του παιδιού τονώνοντας την ακουστική του αντίληψη με πολλά τραγουδάκια και αστείους ήχους. Η εικόνα στα κουμπιά, με τα λαμπερά χρώματα των ζώων, προσελκύουν την προσοχή του παιδιού, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης. Η ποικιλία των υφασμάτων και των επιφανειών αφής επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τις διαφορετικές αισθήσεις αφής Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Τα πολλά διαδραστικά κουμπιά βοηθούν το παιδί να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ αιτίας-αποτελέσματος, ενθαρρύνοντας το να κάνει όλο και πιο ελεγχόμενες και συνειδητές κινήσεις και να αναπτύξει το συντονισμό ματιών-χεριών Γνωστική ανάπτυξη: Ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ερέθισμα για να αναπτύξει τη γλώσσα μέσα από τραγούδια και ποιηματάκια Συναισθηματική ανάπτυξη: Η Νένα εμπλέκει το παιδί ενθαρρύνοντάς το να παίξει μαζί του, να πατήσει ένα κουμπί ή να την αγκαλιάσει Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63528
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Τζενάκι το Μονοκεράκι είναι η πιο γλυκιά παρεούλα για ασταμάτητες αγκαλιές ! Μαλακό λούτρινο με 5 διαδραστικά κουμπιά για να μάθει το παιδί τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα. Το Τζενάκι το Μονοκεράκι βοηθάει το παιδί να αναγνωρίσει πολλές νέες λέξεις χάρη στα χαρούμενα τραγουδάκια και τα αστεία ποιηματάκια. 5 διαδραστικά κουμπιά: Μαθαίνει τα πρώτα γράμματα, τους πρώτους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα Μουσική: Το παιδί ακούει πολλά χαρούμενα τραγουδάκια μαθαίνοντας καινούργιες λέξεις ενώ διασκεδάζει Ασφάλεια: Μαλακό, μη τοξικό ύφασμα, για ασφαλείς αγκαλιές! Εφέ φωτισμού: Το κέρας και τα μάγουλα φωτίζονται! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Η γλυκιά φωνή από το Τζενάκι προσελκύει την προσοχή του παιδιού τονώνοντας την ακουστική του αντίληψη με πολλά τραγουδάκια και αστείους ήχους. Η εικόνα στα κουμπιά, με τα λαμπερά χρώματα από τα ζωάκια, ενθαρρύνει την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Τα πολλά διαδραστικά κουμπιά βοηθούν το παιδί να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ αιτίας-αποτελέσματος, ενθαρρύνοντας το να κάνει όλο και πιο ελεγχόμενες και συνειδητές κινήσεις και να αναπτύξει το συντονισμό ματιών-χεριών Γνωστική ανάπτυξη: Ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ερέθισμα για να αναπτύξει τη γλώσσα μέσα από τραγούδια και ποιηματάκια Συναισθηματική ανάπτυξη: Το Τζενάκι εμπλέκει το παιδί ενθαρρύνοντάς το να παίξει μαζί του, να πατήσει ένα κουμπί ή να την αγκαλιάσει Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63633
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της μάθησης με το Τραπέζι Δραστηριοτήτων - Οι πρώτες μου Γνώσεις! Με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες σε όλες τις γωνίες του για να απασχολεί το παιδί όλη μέρα! Μαθαίνει τα γράμματα, τους αριθμούς, τα σχήματα, τα χρώματα και τα ζωάκια. Μπορεί να παίξει επίσης μουσική αλλά και να ακούσει μελωδίες και ποιηματάκια. Διαθέτει 2 λειτουργίες παιχνιδιού Πρώτες γνώσεις Μουσική Τα πόδια βγαίνουν για παιχνίδι στο πάτωμα όταν το παιδί είναι μικρό και ξαναμπαίνουν, για να το βοηθήσει να σταθεί όρθιο όταν μεγαλώσει Φωτεινά εφέ, σχήματα και χρώματα: 3 πολύχρωμα κουμπιά για να ανακαλύψει το παιδί τα σχήματα, τα χρώματα και τα ονόματα των αντικειμένων που απεικονίζονται Γρανάζια που γυρίζουν με αριθμούς: Περιστρέφοντας τα γρανάζια, το παιδί μαθαίνει τους πρώτους αριθμούς από το 1 μέχρι το 4 4 πλήκτρα με γράμματα και μουσική: Πολύχρωμο πιάνο που μαθαίνει τα γράμματα, λεξούλες και πολλές μελωδίες Βιβλίο με ζωάκια: Το βιβλίο μέσα από τραγουδάκια και ποιηματάκια του μαθαίνει τα ζωάκια και τους ήχους που κάνουν Μηχανικές δραστηριότητες: Πολλές μηχανικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες, το συντονισμό ματιού-χεριού μέσω της περιστρεφόμενης σβούρας, της διπλής μπάλας και των γραναζιών Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη Πόδια που μπαινοβγαίνουν Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63595
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ο Πίπης το Αρκουδάκι θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι του παιδιού για πολλές αγκαλιές! Μαλακό αρκουδάκι με 5 διαδραστικά κουμπιά για να μάθει το παιδί τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα. Ο Πίπης το Αρκουδάκι βοηθάει το παιδί να αναγνωρίσει πολλές νέες λέξεις χάρη στα χαρούμενα τραγουδάκια και τα αστεία ποιηματάκια. 5 διαδραστικά κουμπιά: Μαθαίνει τα πρώτα γράμματα, τους πρώτους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα Οι ιστορίες του Πίπη: Πολλά χαρούμενα ποιήματα και τραγουδάκια Ασφάλεια: Μαλακό, μη τοξικό ύφασμα, για ασφαλείς αγκαλιές! Εφέ φωτισμού: Με μία μεγάλη διαδραστική καρδιά που φωτίζεται! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Η γλυκιά φωνή του Πίπη προσελκύει την προσοχή του παιδιού τονώνοντας την ακουστική του αντίληψη με πολλά τραγουδάκια και αστείους ήχους. Η εικόνα στα κουμπιά, με τα λαμπερά χρώματα των ζώων, προσελκύουν την προσοχή του παιδιού, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης. Η ποικιλία των υφασμάτων και των επιφανειών αφής επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τις διαφορετικές αισθήσεις αφής Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Τα πολλά διαδραστικά κουμπιά βοηθούν το παιδί να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ αιτίας-αποτελέσματος, ενθαρρύνοντας το να κάνει όλο και πιο ελεγχόμενες και συνειδητές κινήσεις και να αναπτύξει το συντονισμό ματιών-χεριών Γνωστική ανάπτυξη: Ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ερέθισμα για να αναπτύξει τη γλώσσα μέσα από τραγούδια και ποιηματάκια Συναισθηματική ανάπτυξη: Ο Πίπης εμπλέκει το παιδί ενθαρρύνοντάς το να παίξει μαζί του, να πατήσει ένα κουμπί ή να τoν αγκαλιάσει Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63529
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Κουδουνίστρα-Χνουδωτό με την αγαπημένη ηρωίδα Minnie ιδανική για την περίοδο οδοντοφυϊας του μωρού. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17164
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο, γεμάτο με χαρούμενους ήχους και μουσική. Βοηθά στην ανάπτυξη των χειρονακτικών δεξιοτήτων και στο συντονισμό χεριών-ματιών. Η βεντούζα στον πάτο διευκολύνει την ασφάλεια του παιχνιδιού επάνω στο τραπέζι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17261
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!