Exost Land Buster Τηλεκατευθυνόμενο Αυτοκίνητο

Κωδικός Προϊόντος:
7530-20292
exost
Το νέο Land Buster έρχεται να κάνει τα πιο τρελά ακροβατικά! Βγάλε προς τα έξω το μεταλλικό stand και κάνε μοναδικές σούζες! Το χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με το μεγάλο αμάξωμα, το βοηθούν να πετυχαίνει γρήγορη επιτάχυνση και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Έχει μεγάλα λάστιχα κι από ιδιαίτερο υλικό φτιαγμένα ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και να πηγαίνει στα πιο δύσκολα εδάφη. Βασικά Χαρακτηριστικά: - Μεγάλο Αμάξωμα - Μικρό Βάρος – Γρήγορη Επιτάχυνση - Μεγάλα Λάστιχα από ιδιαίτερο υλικό ώστε να απορροφά τους κραδασμούς - 180ο ακροβατικά και σούζες - 1:12 - Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες στο όχημα και στο χειριστήριο Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα Exost, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
5+ Ηλικία
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
49,99 €
*Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι ενδεικτικές και ο πελάτης/ λιανοπωλητής δεν υποχρεούται σε συμμόρφωση προς αυτές.

Το νέο Land Buster έρχεται να κάνει τα πιο τρελά ακροβατικά! Βγάλε προς τα έξω το μεταλλικό stand και κάνε μοναδικές σούζες! 

Το χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με το μεγάλο αμάξωμα, το βοηθούν να πετυχαίνει γρήγορη επιτάχυνση και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Έχει μεγάλα λάστιχα κι από ιδιαίτερο υλικό φτιαγμένα ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και να πηγαίνει στα πιο δύσκολα εδάφη.


Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Μεγάλο Αμάξωμα - Μικρό Βάρος – Γρήγορη Επιτάχυνση
  • Μεγάλα Λάστιχα από ιδιαίτερο υλικό ώστε να απορροφά τους κραδασμούς
  • 180ο ακροβατικά και σούζες
  • 1:12
  • Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες στο όχημα και στο χειριστήριο


Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα Exost, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες. 

Χαρακτηριστικά
Brand Exost
Ηλικία 5+
Φύλο Αγόρι
Χώρα Παραγωγής Κίνα
Καθαρό Βάρος 0.773 Κιλά
Διαστάσεις Μήκος 41.3 Εκατοστά, Πλάτος 28.6 Εκατοστά, Ύψος 21.9 Εκατοστά
Επέκταση Επιτραπέζιου Όχι
Τύπος αυτοκινήτου Off Road
Τύπος Off Road Stunt
Τροφοδοσία Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες Οχήματος
Εμβέλεια (m) 25
Κλίμακα 1:12
Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 15
Αναφορά προβλήματος
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!